آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۱۳۰۳
رئیس دانشکده مطالعات تطبیقی علوم قرآنی شیراز:

ملت ایران پاداش اخروی 9 دی را با تبری و تولی به نام خود ثبت کردند

رئیس دانشکده مطالعات تطبیقی علوم قرآنی شیراز گفت: مردم ایران در 9 دی هم از شیطان بزرگ اعلام برائت کردند و هم با اعلام تولی، تبری و پیروزی از اسلام و ولایت، پاداش اخروی آن را به نام خود به اثبات رساندند.

محمدجواد سلمانپور در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، ضمن گرامیداشت حماسه عظیم 9 دی ماه 88 تصریح کرد: 9 دی در واقع ظهور و بروز جمهوریت اسلامی این نظام بود.

 

وی با اشاره به اینکه حماسه 9 دی ابعاد و زوایای مختلفی داشت، افزود: راهپیمایی عظیم 9 دی به عنوان یک حماسه بزرگ و به یادماندنی مردم ایران است که به خوبی آن را جا و گسترش دادند.

 

رئیس دانشکده مطالعات تطبیقی علوم قرآنی شیراز، خودجوش بودن را یکی از ابعاد حماسه 9 دی دانست و بیان داشت: برای راهپیمایی در این روز کسی از قبل برنامه ریزی نکرده بود و گویا که از اقیانوس بزرگ مردم یک سونامی بسیار عظیم برخواست و تمام بساط اهل هوا، عناد، شقاق، وابستگان به خارج و ایادی داخل را در هم کوبید.

 

سلمانپور ادامه داد: این خودجوش بودن نشان از این دارد که مردم از اعماق وجودشان به نظام و اسلام اعتقاد دارند، اعتقادی که افراد را در یک موضوع از درون بر می انگیزد و خودجوش بودن نشانگر این بود که عمق اعتقاد مردم به اسلام و ایمان به ولایت فقیه چگونه است.

 

وی به موقع و به جا عمل کردن مردم در این خروش همگانی را یکی دیگر از ابعاد حماسه 9 دی ذکر کرد و گفت: اگر اقدامی به موقع انجام نشود به مانند نوش دارو پس از مرگ سهراب است؛ اما خروش مردم ما در این روز نشان از بصیرت سیاسی آن ها داشت.

 

رئیس دانشکده مطالعات تطبیقی علوم قرآنی شیراز افزود: مردم ما در بسیاری از نهادهای فرهنگی، تبلیغی و سیاسی بصیرت بالایی دارند و وقتی که دفاع از کیان اسلام و جمهوری اسلامی و دفاع از اصل ولایت فقیه را احساس می کنند بدون دعوت از جانب کسی به صحنه می آیند.

 

سلمانپور با اشاره به اینکه منطقی بودن رکن سوم این حماسه بود، بیان داشت: پیش از 9 دی ماه اتفاقاتی در جریان بود و حرکت های زشتی در داخل با مدیریت خارج از کشور در حال انجام بود که اگر نظام می خواست به شکل امنیتی با مسئله برخورد کند هزینه های بالای امنیتی به کشورمان تحمیل می شد.

 

وی ادامه داد: در هر نظام و کشوری که چنین اقدامی توسط دشمن و ایادی داخل اهم از نادانان و منفعلین انجام گیرد و اگر بخواهد توسط نظام دفع شود تؤام با خشونت است که با درست کردن فضای امنیتی و اعمال قانون انجام می گیرد؛ اما 9 دی در یک حرکت حماسه ای منطقی خارج از هر نوع خشونت و اعمال قانون و قوه قهریه در کشور به وجود آمد.

 

رئیس دانشکده مطالعات تطبیقی علوم قرآنی شیراز با اشاره به جنبه های مختلف حماسه 9 دی در کشور تصریح کرد: در جنبه اخروی این حماسه، مردم به دو تکلیف اساسی و مهم فروع دین یعنی تولی و تبری عمل کردند.

 

سلمانپور افزود: مردم در 9 دی هم از شیطان بزرگ اعلام برائت کردند و هم با اعلام تولی و پیروزی از اسلام و ولایت پاداش اخروی آن را به نام خود ثبت کردند.

 

وی تحکیم نظام و بیعت مردم با ولی فقیه را از دیگر جنبه های اخروی حماسه 9 دی ذکر کرد و گفت: اگر همه ساله این روز به عنوان روز بیعت با ولایت فقیه قرار بگیرد برای همیشه این حماسه زنده نگه داشته می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار