آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۱۵۹۹
مخدومی در نشست خبری خبر داد:

چاپ خاطرات پیشکسوتان هنر با موضوع «فتنه»

دبیر سومین جشنواره مردمی داستان رسول آفتاب گفت: داستان یا داستانک‌های پیشکسوتان هنر طی 15 قرن تاریخ اسلام با موضوع فتنه جمع‌آوری و ...
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، رحیم مخدومی در نشست خبری سومین جشنواره مردمی داستان رسول آفتاب با عنوان «فتنه و 15 قرن تاریخ اسلام» که صبح امروز در مجتمع فرهنگی سیدالشهدا برگزار شد، در ابتدا به گزارش مختصری از دوره‌های گذشته جشنواره پرداخت و گفت: بلافاصله پس از ماجرای فتنه در سال 88 زمانی که در آستانه اولین سالگرد ماجرای فتنه قرار داشتیم، بر اساس رسالت نویسندگی فراخوان طرح داستان‌نویسی اعلام و اجرایی شد.
 
دبیر جشنواره افزود: جشنواره اول به دلیل تقارن با آغاز فتنه زمینه بسیار مطلوبی برای ثبت خاطرات آن دوران داشته است و بر اساس اینکه بسیاری از افراد از شهرستان ورامین نیز در این ماجرا شرکت کرده بودند، فراخوان خاطره‌نویسی به آن اضافه شد.
 
وی با بیان اینکه در جشنواره دومین منحصر به خاطره نبود، تصریح کرد: تیم‌هایی را بسیج کردیم و به سراغ افراد، دانشگاه‌ها و فعالان فرهنگی رفته که در نتیجه یک کتاب در قالب خاطرات به چاپ رسید و در آینده ای نزدیک شاهد چاپ کتاب‌های جدید خواهیم بود.
 
مخدومی در خصوص برپایی جشنواره دوم با اشاره به اینکه این جشنواره در سال 90 برگزار شد و 3 کتاب داستان به چاپ رسید عنوان کرد: کتاب‌هایی رمان برگزیده جشنواره دوم در آینده نزدیک چاپ می‌شود.
 
دبیر جشنواره ادامه داد:‌ این حرکت با توان بیشتر و با محوریت فتنه به دلیل اینکه یکی از دغدغه‌های پیامبر اسلام (ص)، ائمه اطهار و جامعه اسلامی موضوع فتنه، بخصوص فتنه در قالب مبارزه پنهان بوده است، ادامه پیدا کرد.
 
مخدومی با بیان اینکه در میان قشر نویسندگان وظیفه‌ای داریم که به ‌آن باید عمل شود، افزود: تکلیف هنر پیشتازی، دیده‌بانی، شکار صحنه‌های خاص و تاثیرگذاری آن بر جامعه است که باید به آن توجه شود.
 
دبیر جشنواره خاطرنشان کرد: هنر خنثی وجود ندارد و گاها ما را متهم به سیاسی کردن ادبیات می‌کنند، در حالی که معتقدیم ادبیات غیر سیاسی وجود ندارد.
 
وی گفت: زمانی که ادبیات ما را به سوی سکوت دعوت می‌کند، این یک نوع حرکت سیاسی است که به جامعه پیامی را القا می‌کند و بسیار پسندیده است که ادیب و هنرمند در حد و توان خود ظاهر شده، چاره‌اندیشی کرده و به آنها عمل کنند.
 
مخدومی با بیان اینکه جشنواره سوم داستان رسول آفتاب از هیچگونه حمایت مالی دولتی برخوردار نبوده است، گفت: علت تاخیر در برگزاری این جشنواره، عدم حمایت‌های مالی بوده که به لطف خیرین و دوستان تامین شد.
 
دبیر جشنواره در پایان از کلیه پیشکسوتان هنر تقاضا کرد که داستان‌ و داستانک‌های خود با موضوع فتنه طی 15 قرن تاریخ اسلام به جشنواره داستان رسول آفتاب ارسال کنند تا در کتابی مستقل چاپ شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار