به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، حمید شاه آبادی دیروز در جمع مردم یاسوج با اشاره به حماسه 9 دی، به بررسی شباهت های انقلاب اسلامی ایران با 9 دی پرداخت و گفت: انقلاب اسلامی ایران، یک خواسته و نیاز عمیق بود که با پشتوانه مردمی همراه بود که با حماسه و حمایت مردم و تبعیت مردمی از رهبری انقلاب آغاز شد.
وی افزود: در سال 57 ، مردم در شرایطی دعوت رهبری را لبیک گفتند که بزرگترین آرمان ها و اعتقادات خود را در هجمه دشمن می دیدند.
معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به وجه تشابه حماسه 9 دی با انقلاب اشاره کرد و گفت: بن مایه حرکت 9 دی، بن مایه دینی بود، همان گونه که در انقلاب، ریشه حرکت مبتنی بر دین و اهداف اسلام استوار بود و مبتنی بر قرائت صحیحی بود که امام از نظام دینی شیعه، اخذ کردند، و حرف نوی را در جهان رقم زدند که در سال 88 این حرکت مبتنی بر دین مورد هجمه قرار گرفت.
شاه آبادی نوع آغاز حرکت را وجه تشابه دیگری از انقلاب 57 و حماسه 9 دی دانست و گفت: انقلاب در سال 56 و پس از انتشار مقاله موهن روزنامه اطلاعات، جوشش دیگری گرفت و پس از آن منجر به قیام 19 دی و اربعین های این قیام در سراسر کشور شد که اگر 17 دی ماه 56 رژیم پهلوی به خود اجازه جسارت به امام را داده بود، نتیجه اش را در 19 دی و قیام های بعد از آن و پیروز ی انقلاب دید؛ به گونه ای که جریان انقلاب فروزان تر شد.
وی بیان داشت: در جنگ نرم 8 ماهه در فتنه 88، نیز ریشه حرکت فتنه اهانت به ساحت ولایت فقیه بود و تصورشان این بود که بعد از 30 سال می توانند ستون انقلاب را مورد تعرض قرار دهند؛ و همین عامل سرنگونی و اضمحلالشان را در پی داشت و ریشه شان را خشکاند.
معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دوران اصلاحات را فرصت مناسبی دانست که به بهانه آزادی ها، آنچه خطوط قرمز نظام هست را در نوردیده و فضای دیگری برای نظام رقم بزنند.
شاه آبادی بیان داشت: می خواهند کلام ایران به گوش جهان رسانده نشود و کلامی که ایران از آن سخن می گوید، کلام وحی است و امروز بلندگوی حق طلبان شده است و در هر کجای جهان که ندای حق طلبان شنیده شود، ریشه در حق طلبی مردم ایران دارد.
وی به نقش ولایت در پیش برد اهداف نظام اشاره کرد و گفت: اگر انقلاب توانست امروز بعد از 30 سال مقتدر باشد، به خاطر اقتدار نظام ولایی است که مردم پذیرفتند و یک اندیشه ولایی برجامعه حاکم شده است که رهبری معظم له توانست این جایگاه را در جهان پرنفوذ و خیر و برکت کند.
معاون وزیر ارشاد حضور مردم در قیام 9 دی را پایان بخش همه معادلات و محاسبات دشمن دانست و با اشاره به وجه تشابه دیگر این قیام با انقلاب گفت: بهره گیری از فضای محرم و قیام عاشورا در سال 57، به شور و هیجان و نگاه عمیق مردم کمک کرد و در محرم 57 قیام مردم به اوج خود رسید و در قیام 9 دی، جایی که همه کاسه ها لبریز شد، لحظه توهین به عاشورا و امام حسین (ع) بود.
شاه آبادی به فتنه 88 اشاره کرد و گفت: اگر نبود استقامت و پایداری رهبر انقلاب، و حمایت همه جانبه ملت ایران از اندیشه ولایی، ما نمی توانستیم شاهد چنین پیروزی باشیم.
وی به عوامل فتنه 88 اشاره کرد و گفت: کسانی که در فتنه 88 فتنه انگیزی کردند، کسانی بودند که پشت سر امام سنگر گرفته بودند.
معاون وزیر ارشاد خاطرنشان کرد: انقلاب، اکنون از کسانی که سالها نفاقشان را پنهان کرده بودند، بیمه شد و هر چه جلوتر می رویم آزمون های ما سخت تر خواهد شد.