آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۲۸۱۶
به منظور استقرار سامانه موشکی پاتریوت؛

نظامیان آمریکا وارد ترکیه شده اند

تیم متخصصی از نظامیان آمریکا جهت استقرار سامانه موشکی پاتریوت در مرز ترکیه با سوریه وارد این کشور شدند.
نظامیان آمریکا وارد ترکیه شده اند

به گزارش خبرنگار حوزه بین‌الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از آناتولی، تیم متخصصی از نظامیان آمریکا جهت استقرار سامانه موشکی پاتریوت در مرز ترکیه با سوریه وارد این کشور شدند.

 

این تیم 27 نفره نیروهای ارتش امریکا به شهر غازی ‌عینتاب در جنوب شرق ترکیه به سر می برند.

 

پیش از این نیز رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه، 21 دسامبر 2012، اعلام کرده بود که، سامانه‌های موشکی پاتریوت در نزدیکی شهرهای آدانا، غازی عینتاب و قهرمان مرعش، استقرار خواهند یافت.

 

گفتنی است که دولت سوریه این اقدام آنکارا را تحریک آمیز خوانده است و بارها به آن اعتراض کرده است.

 

طرح استقرار موشک های ضد موشک پاتریوت در مرزهای ترکیه با سوریه واکنش هایی منفی در خود کشورهای عضو ناتو و ترکیه برانگیخته است.

 

این موشک ها به تنهایی کارایی لازم را ندارند و باید در کنار آن ها سامانه های راداری مستقر شود که قابلیت تهاجمی نیز به این موشک ها می دهد.

 

بررسی تحولات میدانی سوریه حاکی از آن است که جبهه معارضین علی رغم همه تلاش های غرب، ترکیه و کشورهای عربی، هنوز نتوانسته است جبهه ای واحد علیه دولت مرکزی باشد.

 

در حالی که ترکیه و عربستان و قطر با همکاری امریکایی ها به سرعت دست به ایجاد جبهه مخالفین در دوحه قطر زدند اما با گذشت فقط یک هفته از تشکیل آن جبهه متوجه شدند که گروه هایی از معارضین داخلی نه تنها خط این جبهه را نمی خوانند بلکه حاضر به هیچ نوع همکاری با آن ها نیستند.

 

گرچه همکاری با عرب ها مانند سعودی و قطر، در کوتاه مدت می توانست برای ترکیه مفید باشد، اما با گذشت زمان ترکیه متوجه شد نوع حکومت جایگزین که مد نظر اعراب است، با نوع اخوانی ترکیه تفاوت فاحش دارد.

 

رفتارهای افراطی گروه هایی که مدعی تسلط بر حلب هستند نشان از حضور یک خط مستحکم سلفی ـ القاعده ای دارد که به هیچ وجه مورد نظر غرب و ترکیه نیست.

 

 قرار است سامانه پدافند موشکی در منطقه مرزی سانلیورفا مستقر شود که ۱۷۰ کیلومتر از مرز ۹۰۰ کیلومتری دو کشور را تشکیل می‌دهد.

 

شهر مرزی آقجاقلعه که اکتبر گذشته پنج نفر در آن شلیک توپخانه سوریه کشته شدند و شهر جیلانپینار که هفته گذشته عده زیادی در آن در حمله هوایی سوریه زخمی شدند، هردو در این استان هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار