آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۳۱۱۳
تکرار کلید واژه‌ای برای التهاب‌آفرینی؛

«انتخابات آزاد» یا رمز یک آشوب دیگر؟/ ضدانقلاب: هاشمی گفت انتخابات‌آزاد، پس انتخابات، آزاد نیست!

واژه «انتخابات آزاد» با نزدیک شدن به انتخابات سال آینده رنگ و بوی بیشتری در عرصه سیاسی کشور می گیرد و شاید...

گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، طی روزهای گذشته سیاسیون مختلفی دوباره واژه آشنایی را به زبان جاری می کنند و هر چقدر به انتخابات ریاست جمهوری 92 نزدیک تر می شویم این واژه بیشتر و بیشتر تکرار خواهد شد.

 

«انتخابات آزاد»؛ همان واژه ای است که اخیرا برخی اصلاح طلبان و حتی برخی چهره های سیاسی از به کار بردن آن منظورهای خاصی را دنبال می کنند.

 

ریشه «انتخابات آزاد» کجاست؟

 

در انتخابات پیشین ریاست‌جمهوری و در حالی که هنوز شش ماه تاانتخابات باقی مانده بود، برای اولین بار کلیدواژه‌ای به نام صیانت از آراء از تریبون نماز جمعه تهران از زبان امام جمعه موقت آن‌روز تهران یعنی آیت الله هاشمی مطرح شد.

 

این واژه که کم کم جرقه کلید واژه اصلی فتنه یعنی تقلب را زد رنگ و بویی داشت که به همگان القا می کرد انتخابات آزاد نیست! و از همین جا می توان دریافت که کلید واژه انتخابات آزاد همان عدم دقت و امانت داری در رای مردم و به قول برخی فتنه گران «رد صلاحیت های کیلویی» است.

 

خاتمی و هاشمی باز هم در یک جبهه

 

مهر ماه امسال نیز محمد خاتمی نیز در جلسه مجمع روحانیون مبارز اعلام کرد کلید‌واژه اصلی ما باید درانتخابات ریاست جمهوری یازدهم «انتخابات آزاد» باشد.


اما نکته قابل تامل در این خصوص، ورود رئیس مجمع تشخیص مصلحت به این عرصه و طرح کلیدواژه انتخابات آزاد توسط وی است؛ همچنین هاشمی رفسنجانی در 20 شهریور سال جاری در دیدار با تعدادی از دانشجویان اظهار داشت برگزاری «انتخابات آزاد»، شفاف و منطبق بر قانون اساسی می‌تواند بخش بزرگی از مشکلات کشور را حل و علاوه بر افزایش اعتماد مردم و دوستداران نظام، دشمنان خارجی کشور را در بسیاری از زمینه‌ها خلع سلاح و مأیوس گرداند.

 

فتنه گران: وقتی هاشمی می گوید انتخابات آزاد، یعنی انتخابات آزاد نیست

 

اما آنچه بر اهمیت و حساسیت این مسئله می‌افزاید آنکه با دقت و بررسی اظهارات برخی از چهره‌های نشان‌دار در دشمنی با نظام جمهوری اسلامی ایران، حقایق تلخی از زوایای پنهان طرحی شوم در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری با تکرار و تکیه بر کلیدواژه انتخابات آزاد آشکار می‌شود به گونه‌ای که متاسفانه برخی از چهره‌های داخل نظام نیز دانسته یا ندانسته، با ورود در این پازل خطرناک دشمنان، به ایفای نقش در آن پرداخته‌اند؛ کلید واژه انتخابات آزاد در کنفرانس مخالفان جمهوری اسلامی ایران موسوم به پراگ که 27 و 28 آبان ماه سال جاری با حضور عناصری از گروهک‌های ضد‌انقلاب در پراگ برگزار شد نیز کلیدواژه مشترک مورد تاکید این عناصر ضدانقلاب و البته آمریکا و انگلیس بود. در این کنفرانس چندین گارگاه آموزشی و پنل با موضوع انتخابات آزاد برگزار شد به طور نمونه در پنل دیالوگ ملی وانتخاباتآزاد و همگرایی نیروهای اپوزیسیون افرادی نظیر شهریار آهی، حسن شریعتمداری و فریدون احمدی به صراحت به تبیین اهداف پیدا و پنهان انتخابات آزاد در ایران پرداختند.


سایت‌ ضد‌انقلاب رادیو کوچه با ذوق‌زدگی و استقبال از تکرار کلیدواژه انتخابات آزاد توسط هاشمی رفسنجانی طی مطلبی با تیتر انتخابات آزاد هاشمی نوشت: هاشمی امروز حرف‌های پنهانی خویش را علنی‌تر مطرح کرده است، صحبت از برگزاری انتخابات آزاد و شفاف در حالی که احمدی‌نژاد و سایر مقامات تهران انتخابات کشور را سالم‌ترین و پاک‌ترین انتخابات می‌خوانند، سخن بسیار جالبی به نظر می‌رسد؛ وقتی یکی از قدرتمند‌ترین رجال سیاسی ایران خواهان برگزاری انتخابات آزاد می‌شود یعنی انتخابات ایران آزاد، شفاف و سالم نیست!


در راستای موضوع انتخابات آزاد و طرح صیانت از  انتخابات نظر برخی دانشجویان کشور را جویا شدیم تا بدانیم آنان با نگاه دانشجویی خود موضوع را چگونه تحلیل می کنند:


صیانت از آرا از سوی هاشمی مطرح شد و این ادامه جریان فتنه 88 است

 

شوشتری، مسئول سیاسی بسیج دانشگاه تربیت مدرس در رابطه با جریان صیانت از آرا گفت: حرکتی که معاندین و ضدانقلاب‌ها همچنین برخی از اصلاح‌طلب‌ها در جریان فتنه انجام داده‌اند و صیانت از آرا از سوی هاشمی مطرح شد و این ادامه جریان فتنه 88 است که در آن سال نیز طرح صیانت از آرا و تقلب را مطرح کردند اما با اهدافی که دارند باید بدانند این حرکت دیگر پاسخگو نیست و با شکست مواجه خواهد شد زیرا مردم در این رابطه بسیار هوشیار هستند.

 

مهم ترین مشکل که در انتخابات آینده ممکن است وجود داشته باشد این است که افرادی که مورد تأیید نظام نیستند روی کار بیایند.

 

پوررضا، مسئول سیاسی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی در رابطه با طرح انتخابات آزاد خاطر نشان کرد: هر کسی تفسیر شخصی از آزادی دارد که می‌تواند از غرایز شخصی و منافع مادی افراد سرچشمه بگیرد باید بدانیم تعریف آزادی در نظام اسلامی با نظام‌های مادی دیگر متفاوت است اما برخی افراد آزادی را با توجه به بازی‌های گروهی و حزبی تعریف می‌کنند و اینکه باید به دور از فیلتر و فراتر از چهارچوب نظام جمهوری اسلامی باشد.

 

وی در ادامه با توجه به سخن رهبری که فرمودند زود وارد انتخابات نشوید، اظهار کرد: این افراد که موضوع انتخابات آزاد را مطرح می‌کنند خواهان این هستند تا تعیین صلاحیت افراد به بدون هیچ مسئله و فیلترینگ مورد تأیید نظام باشند اما مهم ترین مشکل که در انتخابات آینده ممکن است وجود داشته باشد این است که افرادی که مورد تأیید نظام نیستند روی کار بیایند و همچنین در صورت عدم پیروزی کاندیدای موردنظر این افراد ممکن است به ایجاد شبهه در انتخابات بپردازند.

 

پوررضا با بیان اینکه بهترین راهکار، افزایش بصیرت در مردم است، خاطرنشان کرد: کسانی که انتخاب می‌شوند باید از نظر اسلامی و اعتقادی مورد تأیید بوده و بر قوانین اسلامی مسلط باشند، همچنین به شکل جامع و کامل نظام اسلامی را شناخته و مطیع رهبری باشند.


«انتخابات آزاد»، سواستفاده از انتخابات

 

کریمی دبیر سیاسی انجمن مستقل دانشجویان، در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، در رابطه با طرح انتخابات آزاد گفت: کسانی که این موضوع را مطرح می‌کنند  می خواهند از لفظ انتخابات سوءاستفاده کنند و حال این سوال مطرح می‌شود که یعنی تاکنون انتخابات آزاد وجود نداشته و اکنون می‌خواهند انتخابات به شکل آزاد برگزار شود اما باید بدانند با این سخنان مشروعیت آنان در زمان احراز پستشان را زیر سوال خواهد برد.

 

وی در ادامه ابراز داشت: کسانی که طرح انتخابات آزاد را مطرح می‌کنند، طرفدارانشان در گذشته رای نیاوردند و در حال تلاش هستند که انتخابات قبل را زیر سوال ببرند اما باید بدانیم که صیانت از انتخابات یک قطعه از پازل اتفاقات سال 88 است این در حالی است که امریکا و اسرائیل به دنبال وقوع مجدد فتنه هستند که البته در داخل ایران نیز طرفدارانشان در این راستا به آنان کمک می‌کنند.


برخی برای مسائل شخصی خود به دنبال فتنه گری هستند


مسئول سیاسی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی با انتقاد از رسانه‌ها در انتخابات گذشته گفت: افراد را زود وارد انتخابات کردیم اما نتوانستیم آنان را خوب هدایت کنیم اگر رسانه‌ها با صداقت مسائل را مطرح کنند جلوی بسیاری از فتنه‌ها گرفته خواهد شد باید بدانیم که مسائلی از این دست که افرادی به خاطر منافع شخصی خود به دنبال فتنه گری باشند در آینده نیز وجود خواهد داشت اما باید با تلاش خود مردم را آگاه کنیم، زیرا در صورت آگاهی مردم آنان خود به صحنه آمده و از ارزش‌ها دفاع خواهند کرد، باید توجه داشته باشیم که نباید روز عاشورای دیگری رخ بدهد.

 

افراد باید به دور از القائات و جوسازی آزادانه انتخاب کنند

 

شاکری از اعضای بسیج علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی در تعریف از انتخابات آزاد گفت: اگر کسی بخواهد آزادانه انتخاب کند نباید افکارش منحرف شود، خودش باید مسائل را به‌دور از القائات رسانه‌ها و جوزدگی بررسی نموده و تصمیم نهایی را بگیرد؛ زیرا باید بدانیم بیشتر مسائلی که ایجاد می‌شود به خاطر جوسازی های موجود است.


وی در ادامه با اشاره به نقش دانشجویان برای مقابله با فتنه‌های جدید ابراز داشت: مهم‌ترین مسئولیت دانشجویان این است که آگاه بوده و اطلاعات خود را از منابع معتبر و موثق به دست بیاورند و راجع‌به همه موضوعات تحقیقات لازم را انجام بدهند همچنین باید چشم آنان به بزرگان جامعه؛ رهبر معظم انقلاب و مراجع باشد تا با انتخابی آگاهانه همراه باشد.

 

برخی از افراد با آگاهی دست به اقدامات ضد انقلاب می زنند

 

کوثری، مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با اشاره به تلاش دشمنان برای احیای فتنه 88 گفت: طرح شکست‌خورده‌ای که در مهرماه آغاز شد و طی آن فتنه گران و جریان‌ خارجی نظام در طرحی به نام وحدت ملی در صدد احیا فتنه 88 بودند، همچنین فتنه‌گران 88 اتاق فکری برای نظارت بر انتخابات آن سال تشکیل داده و اهداف مردم پسند را مطرح می‌کردند که از جمله آن کمیته صیانت از آرا بود نیز از جمله تلاش دشمنان در این راستا می باشد.

 

وی ادامه داد: در این راستا برخی از کاندیداها از جریان فتنه حمایت و خواستار نظارت خارجی بر انتخابات شدند اما دانشجویان باید از کسانی که خط قرمز انقلاب را رد کرده و از کشتی انقلاب دور افتاده‌اند، پرهیز کنند.

 

کوثری با بیان اینکه دو شاخص اصلی تبری‌جستن از فتنه‌گران و انحراف آنان و همچنین اعلام برائت از آنان است، خاطرنشان کرد: وقتی فتنه‌ای به پا خواست حق و ناحق آمیخته می شود و فقط کسانی که بصیرت دارند می‌توانند حقیقت را درک کنند، این مسئله شامل دو حالت است کسانی که یا از روی بی‌بصیرتی به اقداماتی از این دست می‌پردازند  ویا از روی بصیرت دست به فعالیت می زنند  اما دسته دوم افرادی هستند که جریان داخلی فتنه از آنان حمایت می‌کند و با آنان همراه است.


مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی در ادامه افزود: البته برخی از افرادی که جریان فتنه از آنان حمایت می کنند در جامعه جایگاهی دارند پس مخالفت های آنان از روی بی‌بصیرتی نیست ولی اما اگر از روی عناد باشد باید آن را ادامه طرح قبلی فتنه دانست، این افراد به‌عنوان شاخص در این فتنه شناخته شده و برای مردم معرفی می شوند که باید از حضور آنان در انتخابات جلوگیری شود.

 

به گزارش «خبرنگار سیاسی»، آیا امروز از تکرار معنادار کلیدواژه انتخابات آزاد از سوی چهره‌های خاص داخلی و دشمنان نشان‌دار خارج‌نشین نمی‌توان به این نتیجه منطقی رسید که رمز آشوب فتنه آتی که پیش‌تر دلسوزان نظام نسبت به وقوع آن در آستانه یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری هشدار داده بودند از کلیدواژه‌های صیانت از آرا و تقلب درانتخابات سال 88 به کلیدواژه انتخابات آزاد بر این انتخابات92 تغییر کرده است؟

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار