دبیرکل جبهه عدالت گفت: کاندیداهای انتخابات را از نظر داشتن دغدغه عدالت مورد بررسی قرار داده و از افرادی که این دغدغه را دارند حمایت میکنیم.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، مهدی فتحیزاده با اشاره به اینکه جبهه عدالت تأسیس جدیدی از اتفاق نظر 24 تشکل اصولگرایی است و در این جبهه سه محور عملیاتی وجود دارد گفت: اولین اصل از محورهای اساسی جبهه عدالت تکلیف محوری است این جبهه معتقد است بهعنوان یک تشکل وظیفه دارد از مرجعیت شیعه به خصوص زعامت رهبری حضرت آیتالله خامنهای زیرا ایشان از الطاف الهی در زمان ما هستند.
دبیر کل جبهه عدالت با بیان اینکه رهبر معظم انقلابی فردی فرهیخته و دانشمند هستند ابراز داشت: به فرموده آیت الله عمید زنجانی در دهه 50 زمانی که میخواستیم میان آیت الله مطهری و دکتر شریعتی یک نفر را قاضی انتخاب کنیم تا میان این دو بزرگوار قضاوت کند سیدعلی خامنهای را به تهران دعوت میکردیم تا میان آن دو نفر به قضاوت بپردازد.
وی در ادامه افزود: دومین محور اساسی جبهه عدالت اصل انتخابات است در نظام جمهوری اسلامی انتخابات یک فریضه و اصل واجب است که به فرموده رهبری ما حتی انتخابات را در سختترین شرایط که دوران دفاع مقدس بود به عقب نینداختیم و در ضروریترین شرایط نیز آن را برگزار کردهایم.
فتحیزاده در ادامه خاطرنشان کرد: ما بهعنوان یک نهاد مدنی که حلقه واسط میان دولت و ملت هستیم بر این مسئله تأکید داریم که انتخابات باید در زمان خود بدون وقفه انجام شود و مانند گذشته ادامه پیدا کند زیرا رهبری تکلیف را برای ما مشخص کردند که در این 33 سال انتخابات پرشور و آزاد برگزار شده است و کسانی که کلید واژه انتخابات آزاد را جدیدا مطرح میکنند دشمن هستند.
دبیر کل جبهه عدالت به بیان سومین محور اساسی جبهه عدالت که واژه عدالت است پرداخت و ابراز داشت: عدالت در فلسفه یعنی هر چیز را در جای خود قرار دادند و یا هر کاری را به نحو شایسته انجام دادن بهعنوان یک تشکل ما شاخصهای عدالت را بررسی و در فرد فرد کاندیداها بهآن توجه میکنیم اینکه هر کاندیدا در فرهنگ ذهنیاش آیا عدالت ظهور و بروز یافته و اگر رئیس جمهور شود در رابطه با واژه عدالتمحوری آیا فضا را عدالت محور خواهد کرد یا عدالت فقط به درصدی حقیر از گفتمان او اختصاص مییابد.
وی در ادامه گفت: عدالت اجتماعی طراحی و اجرای نظام حقوقی به گونهای است که هر کس به جای خود قرار گیرد در کشور ما مناصب بسیاری وجود دارد و این وظیفه رئیس جمهور است که مناصب را بهگونهای تعیین کند تا آحاد مردم بیشتری دسترسی را به عدالت داشته باشند.
فتحیزاده در ادامه افزود: تعریف دقیق و همهجانبه از نیازهای مردم و فراهمکردن این نیازها زیرا همه مردم در یک سطح نیستند و برای برخی اقتصاد اولویت اول است اما برای برخی تقسیم مناصب در اولویت قرار دارد و فرصت برای تعالی و رشد انسان برای آنان مهم است باید ببینیم چند درصد از اندیشه آن کاندیدا معطوف به موضوع عدالت است و چقدر دغدغه دارند تا مناصب و منافع در اختیار همگان قرار گیرد پس همه کاندیداها باید از این منظر مورد بررسی قرار گیرد.
وی در رابطه با اسامی 24 تشکل موجود که با بیان اینکه به زودی آن را در اختیار رسانهها قرار خواهیم داد و اولویت بر این است که فعلا اسامی آنها اعلام نشود تصریح کرد: جبهه عدالت تأسیسی جدید دارد که اکنون وجود آن را اعلام میکنیم اما چون تعداد این 24 تشکل در حال تغییر است پس از اعلام اسامی آنها معذوریم.
وی با بیان حمایت خویش بهعنوان دبیر کل گروه 72 در سال 87 از احمدینژاد ابراز داشت: اما برای سال 92 تحت عنوان جبهه عدالت نسبت به هیچ کاندیدای نگاه قبلی نداریم و آنان را از داشتن دغدغه عدالت مورد بررسی قرار میدهیم و کاندیداهایی که این دغدغه را دارند را مورد حمایت قرار میدهیم.
دبیر کل جبهه عدالت با بیان اینکه کاندیداها قطعا از جبهه اصلاحطلبها نخواهند بود خاطرنشان کرد: زیرا آنان تقلید از علما را قبول ندارند اما ما وظیفه خود میدانیم که پیرو رهبری باشیم و از چهارچوب نگاه ایشان به کاندیدای خاص خواهیم رسید.
فتحیزاده با بیان اینکه به هیچ گروهی به جز اصولگرایی وابستگی نداریم و در کلیت اصولگرایی تعریف میشویم خاطرنشان کرد: البته اصولگراها خود نیز دارای بدنه وسیع هستند که از جبهه موتلفه تا کاندیدای دولت؛ زیرا دولت را اصولگرا میدانیم و فعلا کاندیدای خاصی مدنظر ما نیست، همچنین براساس سه اصل بنیادی گفته شده تصمیمگیری میکنیم.
وی در باره حضور محسن رضایی و دکتر قالیباف گفت: آن دو از بزرگان اصولگرایی هستند و ما باید مصداقهای عدالت را در وجود آنان بررسی کنیم که چقدر دغدغه عدالت خواهی دارند و برای این مسئله چقدر بهاء میدهد هر کدام از کاندیداها از اصولگرایان باشند انتخاباتی چالشی و پر کاندیدا خواهد بود.
فتحیزاده در ادامه افزود: اگر کاندیداها از طرف مجلس و حزب جمعیت رهپویان انتخاب شوند تلاش میکنند تا حداد عادل را به میدان بیاورند اگر از طرف دولت این کاندیدا معرفی شود ممکن است افرادی مانند مشائی، نیکزاد و الهام روی کار بیایند که خارج از این دو گروه جبهه موتلفه و خط امام و رهبری هر کدام کاندیداهای خود را میفرستند و همه جبهه ها وظیفه ندارند که کاندیدا ارائه دهند بلکه باید زمینه انتخابات آگاهانه را فراهم کنند و مهمترین وظیفه جبهه عدالت را کمک به مردم برای انتخاب عادلترین کاندیدای را انتخاب کنند و هر کاندیدای که در ایجاد عدالت گوی سبقت را از دیگران برباید و دغدغه عدالتمحوری داشته باشد مورد حمایت جبهه عدالت قرار خواهد گرفت.