آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۴۱۹۹
رئیس جمهور در صحن علنی مجلس - 4

راهکارهای دولت برای خروج از تحریم ها

احمدی نژاد در جریان حضور خود در جلسه علنی مجلس به بیان راهکارهای دولت برای خروج از تحریم ها و بن بست اقتصادی پرداخت.
به گزارش خبرنگار مجلس «خبرگزاری دانشجو»، رئیس جمهور در ادامه نطق خود در جلسه علنی مجلس ادامه داد: سومین ضعف این است که اتکاء بودجه کشور به ارز نفتی است و این روند از سال 48 یا 49 شروع شده که با تأسیس صندوق ملی بخشی از بودجه را نیز خارج کرده‌ایم اما به طور متوسط بودجه‌ هزینه‌ای دولت وابستگی‌اش به نفت بیشتر شده است.
 
رئیس قوه مجریه با بیان اینکه چهارمین ضعف موجود عدم اتکاء برنامه‌های اقتصادی به منابع بومی و سرزمینی است افزود: عمده مدل‌های ارائه شده برای تأمین اقتصاد ایران یا سرمایه‌داری یا سوسیالیستی بوده است.
 
وی در ادامه به بیان برخی راهکارها برای خروج از تحریم و بن بست اقتصادی پرداخت و ابراز داشت: مسیر جریان ثروت و سرمایه را باید تغییر دهیم تا ثروت و سرمایه در کل کشور به گردش در بیاید؛ چرا باید 25 درصد تولید ناخالص ملی در تهران قرار داشته باشد و فرصتی برای برخورداری دیگر مناطق کشور از این منابع وجود نداشته باشد.
 
رئیس جمهور با بیان اینکه باید فعالیت‌های پایدار را حمایت کنیم و تقاضا برای کالاهای که ارزشی ندارند مانند طلا و ارز کاهش یابند ادامه داد: باید اقتصاد را مردمی و عمومی کرد تا همه مردم در تمام سرزمین ایران فرصت فعالیت سازنده اقتصادی را بیابند.
 
وی در ادامه با اشاره به استفاده حداکثری از منابع بومی و سرزمینی گفت: ایران کشوری ثروتمند است و در این صورت رشد ما پایدار خواهد بود.
 
احمدی نژاد با اشاره به قطع روابط بودجه‌ای از ارز نفتی تاکید کرد: صد سال است که از درآمد نفتی تغذیه می‌کنیم و باید این را قطع کنیم.
 
رئیس قوه مجریه به بیان پیشنهادهایی برای حل مشکلات اقتصادی پرداخت و ابراز داشت: استفاده از زمین به‌عنوان یکی از راهکارهای مفید است زیرا وسعت ایران 3/187 میلیون هکتار است که از آن مقدار 25 میلیون هکتار دشت مرکزی و عمدتا شامل معدن است همچنین 103 میلیون جنگل و معدن موجود است که 14 میلیون آن شامل جنگل بلوط و بادام کوهی و ... است و 5/2 هکتار از آن شامل دام و طیور می شود.
 
وی با طرح این سوال که آیا از زمین به درستی استفاده می کنیم یا نه، تصریح کرد: حدود 45 میلیون هکتار زمین قابل کشت وجود دارد که فقط 14 میلیون آن کشت می‌شود، یعنی 27 میلیون هکتار زمین قابل کشت هنوز موجود است؛ ممکن است عده‌ای به کمبود آب در آن منطقه اشاره کنند اما باید بگوییم اگر چه آب کمی وجود دارد اما وجود دارد پس چرا نباید ثروت‌های که در بازار ارز می‌چرخد به این زمین‌ها وارد کنیم.
 
احمدی‌نژاد در ادامه  افزود: 14 میلیون هکتار جنگل داریم که باید بدانیم بهترین حافظان جنگل خود ساکنان جنگل هستند و ما باید این زمین‌ها را به آنان برگردانیم که با این روش 400 هزار شغل ایجاد می‌شود از طرف دیگر نیز دولت برای محافظت از جنگل ها کارمند استخدام می‌کند.
 
وی با بیان اینکه حداقل 6 میلیون بلوط تولید می‌شود که بلااستفاده در جنگل‌ها از بین می‌روند گفت: در دامنه زاگرس می‌شود گیاهان دارویی کاشته و 14 میلیون هکتار را از دامنه کوه به بهره‌برداری کامل رساند که این خود ثروت محسوب می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار