آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۴۷۶۱

درخشش دانشگاه گیلان در دومین جشنواره زیست فناوری کشور

دانشگاه گیلان مقام دوم دومین جشنواره زیست فناوری ایران را کسب کرد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، در اختتامیه دومین جشنواره زیست فناوری ایران که عصر روز گذشته با حضور اساتید، پژوهشگران و تعدادی از مسئولان وزارت علوم و کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار شد، از برترین‌های بخش‌های مختلف حوزه زیست فناوری تقدیر به عمل آمد.

 

در این جشنواره از فعالان حوزه زیست فناوری در بخش های دانشگاه های برتر، پژوهشگاه های برتر، محصولات برتر، غرفه های نمایشگاهی دانشگاه ها، شرکت های برتر و رسانه های برتر تقدیر به عمل آمد.

 

در بخش دانشگاه های برتر دانشگاه تربیت مدرس، تهران، رازی، گیلان و لرستان به ترتیب مقام‌های اول تا پنجم را به دست آوردند.

 

در بخش پژوهشگاه‌های برتر نیز از پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی و انستیتو پاستور تقدیر شد.

 

در بخش محصولات برتر از شرکت‌ بای سون مرکز تحقیقات وزارت دفاع، مرکز تحقیقات بیوتکنولوژیک دانشگاه سهند، موسسه سامانه‌های انتقال زیستی و شرکت زیست فناوری کوثر تقدیر به عمل آمد.

 

در بخش غرفه های دانشگاهی، دانشگاه‌های زابل، علم و صنعت، شهید مدنی تبریز و صنعتی اصفهان به عنوان غرفه‌های برتر دومین جشنواره زیست فناوری ایران معرفی شدند.

 

در بخش شرکت‌های برتر نیز شرکت همانندساز بافت کیش، آریوژن زیست دارو، شرکت تحقیقاتی و فناوری‌های صبا سکه و کیمیاشیمی زنجان به عنوان شرکت‌های برتر معرفی و تقدیر شدند.

 

در بخش رسانه های برتر خبرگزاری‌ دانشجویان ایران (ایسنا)، مهر، فارس و واحد مرکزی خبر و روزنامه فرهیختگان به عنوان رسانه‌های برتر معرفی و تقدیر شدند.

 

این جشنواره که از روز گذشته 26 دی ماه در نمایشگاه بین‌المللی تهران افتتاح شده بود، با حضور مسئولان کشوری به کار خود پایان داد.

 

لازم به ذکر است، دانشگاه گیلان در طی سال های اخیر در حوزه زیست فناوری اقدامات مناسبی را به عمل آورده و فعالیت های خود را در این زمینه افزایش داده است .

 

این دانشگاه در حال حاضر در رشته های بیوتکنولوژی کشاورزی، بیوتکنولوژی–گیاهی، علوم سلولی ملکولی، بیوشیمی و زیست شناسی در مقاطع دکترا و کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد.

 

در همین راستا دانشگاه گیلان تاکنون با صرف هزینه 4 میلیارد ریال نسبت به اجرای 10 طرح پژوهشی در حوزه زیست فناوری اقدام کرده که از این تعداد پنج طرح پژوهشی پایان یافته است.

 

در همین راستا مرکبات مقاوم به ویروس و کیت تشخیص طبی از دستاوردهای این پژوهش های زیست فناوری در دانشگاه گیلان می باشد.

 

همچنین دانشگاه گیلان با صرف هزینه حدود پنج میلیارد ریال نسبت به راه اندازی و تجهیز تعداد چهار آزمایشگاه تخصصی زیست فناوری اقدام کرده است که این آزمایشگاه ها دارای کد کشوری هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار