معاون پژوهشی دانشگاه آزاد با بیان اینکه سیستم مدیریت این دانشگاه تغییر کرده و به طبع طرز تفکر آن نیر متحول شده است، گفت: در آن زمان مدیریت به دنبال افزایش و توسعه کمی بود؛ اما اکنون مدیریت جدید به سمت کیفیسازی گام بر میدارد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، عبدالله افشار شب گذشته در نشست خبری با اشاره به اینکه تجربه 30 ساله وزارت علوم در حال حاضر با مدیریت جدید به دانشگاه آزاد تزریق شده است، تصریح کرد: دانشگاه آزاد توانسته است بر بسیاری از مشکلات و مسائلی سابق خود فائق آید و مدیریت جدید دانشگاه آزاد نیز به سمت کیفی سازی گام بر می دارد.
وی افزود: حضور 2000 دانشجوی رشته های تکمیلی در دانشگاه آزاد واحد بندرعباس نشانگر رشد و توسعه این واحد دانشگاهی است.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد با اشاره به حضور 230 هزار دانشجوی تکمیلی در دانشگاه آزاد کشور بیان داشت: از این تعداد بیش از 10 هزار دانشجوی رشته های مختلف دکترا و حدود 220 هزار دانشجوی کارشناسی ارشد هستند.
افشار تصریح کرد: رویکرد دانشگاه آزاد در بحث پژوهش و فناوری به مقاطع تحصیلات تکمیلی است و در این راستا زیر ساخت ها احداث شده و اکنون به دنبال کیفی سازی حوزه پژوهش و فناوری هستیم.
وی مراکز رشد در دانشگاه آزاد را یکی از برنامه های رسیدن به استانداردهای وزارت علوم دانست و افزود: در گذشته 37 مرکز رشد در دانشگاه آزاد ایجاد شده بود که تنها پنج مرکز آن فعال بودند و برای فعال سازی مجدد آنها اقدامات مهمی صورت گرفته است.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد با بیان اینکه طبق آمار سال 90 بالغ بر 1000 میلیارد ریال هزینه پژوهشی به این حوزه تخصیص یافته است، گفت: تا سال گذشته پنج درصد از کل درآمدهای دانشگاه به این حوزه اختصاص داده می شود؛ اما از سال جاری این میزان تا شش درصد افزایش یافته است.
افشار در پایان راه اندازی مرکز تحقیقاتی شیلات و محیط زیست دریایی در واحد بندرعباس، ایجاد پارک های علم و فناوری و افزایش کتابخانه های دیجیتال را بخشی از برنامه ها و چشم اندازی های در دست اقدام این دانشگاه نام برد.