یک شاهزاده زن بحرینی به شکنجه معترضان متهم شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۵۵۵۱

یک شاهزاده زن بحرینی به شکنجه معترضان متهم شد

نوره بنت ابراهیم آل خلیفه، از شاهزادگان حکومت بحرین به آزار و شکنجه معترضان بحرینی در زمان بازداشت‌شان متهم شد.
یک شاهزاده زن بحرینی به شکنجه معترضان متهم شد

به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ، نوره بنت ابراهیم آل خلیفه، یکی از شاهزادگان در حکومت بحرین، از سوی دادگاهی، به شکنجه سه تن از معترضان متهم شد.

 

روزنامه مصری الشروق نوشت: این شاهزاده وابسته به حکومت آل خلیفه که از نیروهای امنیتی بحرین می باشد، به آزار و شکنجه سه معترض بحرینی در زمان بازداشت شان متهم شده است.

 

دو تن از معترضانی که از سوی این نیروی امنیتی زن در حکومت بحرین شکنجه شده و علیه او در دادگاه شکایت کرده اند، پزشک بوده و یک تن دیگر از آنها خانم آیات القرمزی، شاعر مشهور و انقلابی بحرینی است.

 

حکومت بحرین تا کنون دهها پزشک و پرستار را به جرم کمک های پزشکی به معترضان دستگیر و مجازات کرده است.

 

وکلای مدافع معترضان مذکور خواستار مجازات نوره بنت ابراهیم آل خلیفه به جرم آزار و شکنجه زندانیان معترض شده اند.

پربازدیدترین آخرین اخبار