به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» نشست خبری فیلم تابستان طولانی به کارگردانی علی خزائیفر به همراه عوامل این فیلم در سالن همایشهای برج میلاد برگزار شد.
در ابتدای این نشست خزائی فر با بیان اینکه تشکر میکنم از کسانی که فیلم را تحمل کردند گفت: این فیلم محصول صدا وسیمای خراسان رضوی است و این مرکز اخیرا به این فکر افتاده است که کارش را از حوزه تله فیلم توسعه دهد و فیلم سینمایی بسازد.
وی بیان داشت: تلویزیون یکی از مراکز قدرتمند تولید فیلم است و جدیدا میخواهد به عرصه سینما نیز ورود پیدا کند.
کارگردان فیلم «تابستان طولانی» در ادامه بیان داشت: کلیه عوامل فیلم بومی هستند و یک جنبه بومی بودن به لهجه بازیگران برمیگردد ولی متأسفانه در مشهد این لهجه مخاطب خوبی ندارد.
خزائی فر در ادامه با بیان اینکه من تا به حال چند تله فیلم ساختهام گفت: تله فیلمهایی که ساختهام همه برای صداوسیما خراسان رضوی بوده است و من خیلی دیر به سینما وارد شدم.
وی گفت: راجعبه قابهای زیبا و تصویربرداری زیبای این فیلم باید بگویم چون فکر میکردم که فیلم به لحاظ بافت روستایی نوعی شعر و فلسفه در خود دارد خیلی وسواسگونه این قابها را انتخاب کرد.
کارگردان فیلم «تابستان طولانی» همچنین در خصوص استفاده از چند داستان دراین فیلم گفت: این سوال را خیلیها از من پرسیدند اما من فکر میکنم اشکال از آنجاست که ما به یک نوع روایت در فیلم عادت کرده ایم و معمولا همه فیلمهایمان با یک طرح و پلات ساخته میشود اما فیلمهای زیادی نیز هستند که از این قاعده پیروی نمیکنند.
خزائیفر همچنین در خصوص جذاب بودن این فیلم برای مخاطب گفت: مطمئنا فیلم برای خیلیها تا آخر قابل تماشا نیست و این فقط به فیلم من برنمیگردد بلکه فیلمهایی که دغدغه شخصی باشند این اتفاق برایشان میافتد.
وی همچنین در خصوص ژانر این فیلم گفت: ژانر این فیلم بالغ شدن است و این یک ژانری است که در تمام دنیا قابل پرداخت است و قهرمان فیلم یک نوجوان است که درگیر یکسری ناملایمات میشود و طی این فرایند بالغ میشود.
این کارگردان در خصوص انتخاب بازیگران حرفهای و چهره گفت: اخیرا فیلمی را دیدم که دو بازیگر خانم و آقا که از چهرهها هستند نقش روستایی را بازی کردند که اصلا فیلم خوبی از آن درنیامده است.
خزائیفر همچنین گفت: تا زمانی که لازم باشد سعی میکنم لهجه را بر چهره ترجیح دهم.
در ادامه این نشست حقیقی تهیهکننده این فیلم در خصوص ایده این فیلم گفت: ایده این فیلم توسط یکی از دوستان شکل گرفت و آن فرد نیز براساس یکی از سخنان رهبر معظم انقلاب که فرموده بودند روستایی در خراسان وجود داشته که در زمان جنگ تمام مردهای این روستا به جبهه رفته بودند و همین ایده اتفاق این فیلم را باعث شد.
حقیقی همچنین در خصوص بومی بودن این فیلم گفت: لهجه برای ما جزو چیزهای اصلی بود و اصلا هم رقابت در جشنوارههای خارجی برای من ملاک نبوده و نیست.
وی ادامه داد: امیدوارم کسانی که در این جمع هستند برای یک بار فیلم آرگو را ببینند و آن وقت متوجه میشوند جشنوارههای خارجی به چه فیلمهایی جایزه میدهند.
وی در خصوص حضور چهرهها در این فیلم گفت: متأسفانه در سینمای ما این اتفاق میافتد که به دنبال چهرهها هستیم استاد واقعی آقای خزائیفر هستند که توانستند از این بازیگران بازی بگیرند.
مگه پارسال نبود که به فيلم هاي ضد دهه فجري جايزه دادند فيلم فجر بايد محافظ انقلاب باشه