به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، نشست فیلم «برلین منفی هفت» با حضور رامتین لوافی، کارگردان؛ پورشریف، تهیهکننده؛ مصطفی زمانی و کارولین بازیگران این فیلم در سالن همایشهای برج میلاد برگزار شد.
رامتین لوافی در این نشست در خصوص فیلمنامه این فیلم گفت: فیلمنامه را محمدرضا گوهری نوشت و بعد آقای پورشریف آن را به من نشان دادند و تصمیم به ساخت کار گرفتم.
وی در خصوص دغدغه ساختن این کار گفت: این کار به نظر من یک دغدغه ملی بود که ذهن همه افراد را به خود مشغول میکند.
کارگردان «برلین منفی هفت» همچنین در خصوص علت انتخاب کشور آلمان گفت: ما طبیعتا باید یک کشور مهاجر پذیر را انتخاب میکردیم و اگر هر کشور دیگری را انتخاب میکردیم از ما در خصوص چرایی انتخاب آن میپرسیدند.
لوافی همچنین در مورد مخاطب این فیلم گفت: مخاطبهای این فیلم مخاطب عاماند.
وی در خصوص انتخاب اسم «برلین منفی هفت» گفت: این فیلم در ابتدا اسمش گمگشته بود ولی در یکی از سفرهایی که به برلین داشتم به یکی از هایمهای (کمپ) معروف آنجا رفتم که هوای بسیار سردی داشت و بعد همین انگیزه باعث انتخاب اسم «برلین منفی هفت» شد.
کارگردان «برلین منفی هفت» همچنین در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در خصوص نپذیرفتن داستان توسط مخاطب گفت: به نظر من پذیرش داستان به سلیقهها برمیگردد و من سعی کردم که با الگوی خاص این داستان را روایت کنم و این فیلم را با الگوی کلاسیک کار نکنم.
در ادامه این نشست پورشریف، تهیهکننده این فیلم گفت: من یک دفتر تولیدی در برلین دارم که فیلمهای ایرانی را در آنجا اکران میکنم و فیلم تولید میکنم.
وی ادامه داد: در این فیلم ما خواستیم یک خانواده کوچک عراقی را نشان دهیم که جنگ چه بلایی سر آن ها آورده است.
پورشریف ادامه داد: عراقیهای زیادی در آلمان هستند و من و آقای گوهری سعی کردیم با بیشتر آن ها صحبت کنیم و قصههای داستان ما واقعی هستند.
وی همچنین در خصوص انتخاب بازیگران خارجی گفت: در خارج از کشور از طریق کمپانیهایی که وجود دارد بازیگران انتخاب میشوند و ما هم از این طریق اقدام کردیم و بازیگران فیلممان را که از بهترین بازیگران خارجی بودند انتخاب کردیم.
پورشریف همچنین در خصوص هزینه فیلم گفت: این کار یک کار مشترک بین ایران و آلمان بود و هزینهای که میتوانم برای این کار بگویم بین یک و نیم تا دو میلیارد تومان هزینه است و ما به بازیگرانمان آنجا روزانه پول میدادیم و قراردادهایمان به این صورت بود.
همچنین در ادامه این نشست مصطفی زمانی بازیگر نقش بهروز در این فیلم گفت: فیلم از نگاه من داستان آدمهایی است که دنبال امید میگردند و هر کس یک قصهای دارد و اینکه چرا در این فیلم بازی کردم به این مسئله برمیگردد که دوست داشتم یک تجربه بینالمللی با بازیگران دیگر را داشته باشم و دو زبان کار کردن را تجربه کنم.
این بازیگر سیما و تلویزیون در ادامه گفت: تجربه کار خارج از کشور داشتم اما این تجربه هم تجربه خوبی بود و خاطرهای که از این کار دارم این است که آنجا اتاقی را برای بازیگران آماده میکردند تا استراحت کنند و یک روز زمانی که من کارم در صحنه تمام شد من را داخل آن اتاق بردند اما من دوباره به سرصحنه برگشتم و این نشان از نظم داشتن کار بود.
در ادامه این نشست کارولین بازیگر آلمانی این کار در خصوص تجربه بازیگری خود گفت: تا به حال 40 فیلم سینمایی و تلویزیونی داشته است و چون از قصه خوشش آمده بود در این کار بازی کرده است.
وی در خصوص شناخت از سینمای ایران گفت: فیلمهای اصغر فرهادی را میشناسم و از قبل نسبت به سینمای ایران آشنایی داشتم.
وی همچنین در مورد پذیرفتن این نقش گفت: قصه برای من خیلی مهم بود و این دکتری که من نقشش را بازی کردم آرام آرام به آن آرامشی که به دنبالش بود رسید.