کد خبر:۲۲۶۱۸۸
گزارش کامل نشست فیلم «روز روشن»؛

شهابی: ایده فیلم کاملا تخیلی بود/ احمدی: ما تاوان سینمای مستقل را از جیبمان می‌دهیم

نشست فیلم «روز روشن» با حضور شهابی، کارگردان؛ مهران احمدی، پانته‌آ بهرام و سودابه بیضائی بازیگران این فیلم در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، نشست فیلم «روز روشن» با حضور حسین شهابی، کارگردان؛ مهران احمدی، پانته‌آ بهرام و سودابه بیضائی بازیگران؛ محمدرضا سکوت، مدیر فیلمبرداری و گمرکی، تهیه‌کننده این فیلم در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد.


در ابتدای این نشست شهابی، کارگردان فیلم در خصوص سابقه کار خود گفت: من چند تله‌فیلم و فیلم کوتاه ساخته‌ام و این اولین کار سینمایی من است.


وی در ادامه افزود: نوشتن فیلمنامه حدود 6 الی 7 ماه طول کشید و موضوع آن قصاص و نجات یک نفر از اعدام است تم فیلم رئال اجتماعی است و این بهانه‌ای شد برای واکاوی یکسری از مشکلات جامعه.


کارگردان فیلم «روز روشن» در ادامه افزود: موضوع این کار یک درام تراژیک سینمایی است و یک تحلیل اجتماعی و نگاه شخصی من به اوضاع کنونی جامعه است که با کمک چند جامعه شناس و روان‌شناس فیلمنامه آن را نوشتیم.


شهابی در خصوص شخصیت‌های فیلم گفت: من دوست داشتم که شخصیت‌های قصه بی‌آغاز و بی‌پایان باشند.


وی در ادامه با بیان اینکه دوربین همیشه روی دست بود گفت: این کار با اینکه سخت بود اما ما با وجود همه سختی‌ها این کار را انجام دادیم.


کارگردان فیلم «روز روشن» در خصوص ایده فیلم گفت: ایده فیلم کاملا تخیلی بود و موضوعات فرعی در شکل‌گیری فیلمنامه به ذهنم می‌رسید.


شهابی همچنین در خصوص نداشتن موسیقی برای فیلم گفت: شایدبرای احترامی که برای موسیقی قائلم نظرم این است که نباید از موسیقی برای فیلم سوءاستفاده کرد و اینکه فیلم من بسیار دیالوگ محور بود و فضای شلوغ شهری باعث می‌شد تا از موسیقی استفاده نکنم.


همچنین در ادامه این نشست مهران احمدی بازیگر این فیلم در ابتدای صحبت‌هایش با تجلیل از سینما مستقل گفت: آقای جهانگیر الماسی دیشب در برنامه «هفت» گفتند که ما سینمای غیردولتی نداریم اما من از همین‌جا اعلام می‌کنم که فیلم ما کاملا مستقل بود و ما تاوان سینمای مستقل را از جیبمان می‌دهیم.


وی افزود: من درود می‌فرستم به کسانی که برای فرهنگ این مملکت در حال تلاش هستند و امیدوارم سال بعد هم، فیلم در فضای سینمای مستقل داشته باشیم.


احمدی همچنین در خصوص نقشش در این فیلم گفت: کیانی که من نقش او را بازی می‌کردم از یک جای ماجرای فیلم را به دوش می‌کشد و تا آخر نیز ماجرا با او دنبال می‌شود.


وی همچنین در خصوص متفاوت بودن نقش‌هایش گفت: بازیگر کسی است که توانایی بازی کردن در چند نقش متفاوت را داشته باشد و من کسی را که 50 سال است دارد بازی می‌کند و در یک نقش تکرار می‌شود را بازیگر نمی‌دانم.


همچنین پانته‌آ بهرام دیگر بازیگر این فیلم گفت: خوشحالم که در این جمع هستم و در مورد نقش‌هایم باید بگویم که هر بازیگر در تمامی نقش‌هایش به دنبال تفاوت می‌گردد.


وی همین‌طور در خصوص پیچیدگی‌ نقشش گفت:  به نظر من این کاراکتر پیچیدگی خاصی نداشت ولی موقعیت‌هایی که این آدم در آن قرار می‌گرفت بسیار پیچیده بود.


بهرام در ادامه افزود: یادم می‌آید روزهای اول بعد از خواند فیلمنامه به آقای شهابی گفتم که این شخصیت چیزی برای من جز یک خاله شادونه ندارد و این شخصیت کسی است که بیشتر کودکی کرده است و ناخودآگاه وارد یک بحران می‌شود.


وی در ادامه بیان داشت:‌ من معتقدم که آن ماجرای عاشقانه، فیلم را به یک فیلم گرم تبدیل کرد.


همچنین محمدرضا سکوت فیلمبردار این فیلم در این نشست گفت: فیلمبرداری این کار کاملا روی دست انجام شد و این مسئله به خاطر فضای فیلم بود و دوربین روی دست شرایط مخصوص به خودش را دارد.


وی همچنین در خصوص نزدیک بودن این فیلم به فضای تلویزیونی گفت: من تصور این را ندارم که این فیلم یک فیلم تلویزیونی باشد و خیلی سینمایی به آن نگاه می‌کنم و سعی کردیم که از مدیوم تلویزیون فاصله بگیریم.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار