کارگردان «بشارت به شهروند هزاره سوم» در خصوص فیلمش گفت: فیلمم راجع به ایمان است و کاملا فضایی متفاوت نسبت به فیلمهای دیگر دارد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، نشست فیلم «بشارت به شهروند هزاره سوم» با حضور محمدهادی کریمی، کارگردان؛ علی لدنی، تهیه کننده؛ نیکی کریمی، هنگامه قاضیانی، خاطره اسدی و امیرحسین آرمان، بازیگران؛ یلدا جبلی، تدوین گر و ابراهیم غفوری، مدیر فیلمبرداری در سالن همایش های برج میلاد برگزار شد.
در ابتدای این نشست کریمی، کارگردان گفت: بشارت فیلمی است که برای مخاطب سینما در سال 91 ساخته شده است و تمام سعی و تلاش گروه ما در یک زمان محدود این بود که اثری خوب خلق شود.
وی در ادامه بیان داشت: فیلم بشارت، بشارت امید است و اگر در فیلم دقت کرده باشید شخصیت اول داستان که یک معلم است علامت هایی را پا تخته می گذارد و بعد از آن می گوید که امید چیزی است که باید همیشه داشته باشیم.
کارگردان «بشارت به شهروند هزاره سوم» ادامه داد: من به هیچ وجه وارد حلقه های منفی و تلخ فیلم نشده ام زیرا به نظر من یاس و ناامیدی چیزی است که فیلم بشارت با چیزهای امیدبخش آن را از بین می برد و به همین دلیل انسان نباید هیچگاه امیدش را از دست بدهد.
وی در خصوص تلخ بودن و سیاه بودن فیلم گفت: قبول دارم که فیلم تلخ و سیاه است اما این مسائل در فیلم بیان می شود که بگوید کسی زنده می ماند که امید و ایمان دارد.
کریمی افزود: فیلم من یک فیلم جنایی یا اجتماعی نیست بلکه فیلم من شخصیت محور است.
کارگردان «بشارت به شهروند هزاره سوم» تصریح کرد: من با حداقل زمان به محافل شیطان پرستی در فیلمم پرداختم زیرا به نظرم شیطان را نمی شود پرستید و این واژه شیطان پرستی به هیچ وجه درست نیست سعی کردم که هیجانات کاذب به مخاطب ندهم و از پلیسی شدن فیلم جلوگیری کنم.
وی در ادامه گفت: این فیلم کاملا یک فیلم زنانه بود نه اینکه فقط زن ها در آن مشارکت داشته باشند فضای زنانه یعنی اینکه با روح روح زنانه به همه چیز بنگریم و به هر حال انتخاب این نوع تم و کار یک روایت و انتخاب عامدانه بوده است.
کریمی همچنین در خصوص تیتراژ فیلم گفت: متاسفانه من نمی دانم چرا در این سینما صبر و حوصله مخاطب کم بود چند نفر آدم هستند که قرار است در این داستان درام فیلم را شکل دهند مدیر مسئله و زن و شوهری که شخصیت اول داستان هستند و ما در تیتراژ خواستیم این را به مخاطب بفهمانیم.
کارگردان «بشارت به شهروند هزاره سوم» افزود: در سالن های دیگر سینما این انتقال بسیار خوب انجام گرفت و مخاطب با فیلم ارتباط برقرار کرد اما من متاسفم که در سینمای رسانه ها این اتفاق نیفتاد.
وی همچنین در خصوص موسیقی فیلم گفت: موسیقی ارزشمند این کار را فردین خلعتبری انجام داده که زحمت زیادی برای آن کشید و من دلم نیامد در همه جا از این موسیقی استفاده کنم و در جایی که لازم است از موسیقی استفاده شده است.
کریمی در خصوص شباهت فیلمش با فیلم جن گیر گفت: این دو فیلم دو ژانر متفاوت دارند همان طور که شخصیت اصلی داستان می گوید شیطان در روح آدم نیست که کسی آن را بیرون بکشد بلکه در ذهن آدم است.
وی بیان داشت: شیطان در دین ما و دین های دیگر بسیار متفاوت است و فیلم من فیلمی راجع به ایمان است و فضای متفاوتی نسبت به آن فیلم دارد.
لدنی: 600 میلیون تومان هزینه فیلم بشارت شده است
در ادامه این نشست علی لدنی، تهیه کننده این فیلم سینمایی با تشکر از همه اصحاب رسانه و همکارانش گفت: من کارهای زیادی را انجام دادم و این کار دومین کاری است که با آقای کریمی همکار شده ام و امیدوارم که مخاطب هم این کار برایش لذت بخش باشد.
وی در خصوص بودجه و هزینه این کار سینمایی گفت: این فیلم با حداقل بودجه برنامه ریزی شده بود و ما توانستیم با 600 میلیون تومان هزینه را تمام کنیم.
لدنی در ادامه بیان داشت: کارهای من بیشتر معناگرا بوده است و به موضوع ایمان ارتباط داشته به همین دلیل این کار را انتخاب کردم.
قاضیانی: در کارهایم همیشه تابع کارگردانم
در ادامه این نشست هنگامه قاضیانی، بازیگر نقش اصلی این فیلم گفت: برای من بسیار افتخارآمیز بود که در این کار حضور پیدا کنم گروه این کار آنقدر زلال و دوست داشتنی بودند که ما همکاری خوبی را با هم داشتیم. شخصیت نیکی کریمی شاید علت اصلی همکاری من در این پروژه بود زیرا همیشه دوست داشتم با ایشان کار مشترکی را انجام دهم.
وی در ادامه در خصوص پذیرفتن این نقش گفت: 7 یا 8 ماه فیلمنامه دست من بود و بعد هم که از کلیت کار خبردار شدم تصمیم گرفتم که به این پروژه بپیوندم.
قاضیانی در ادامه در پاسخ به این سوال که چرا شخصیت اصلی این قصه به جای دیالوگ بیشتر مونولوگ دارد گفت: من معمولا خیلی تابع کارگردان هستم و همیشه این اصل را رعایت می کنم زیرا معتقدم که کارگردان چه جوان چه پیر ناخدای من است و من نیز مانند یک ملوان باید با حفظ خلاقیت خودم به حرف های او گوش کنم.
وی در ادامه بیان داشت: من باید برای بازی کردن در این نقش به عمق فکر کارگردان نفوذ می کردم زیرا این فیلمنامه تابع یک ریتمی بود و همه ما تلاش کردیم تا نگاه کارگردان را در کار همیشه مدنظر قرار دهیم.
کریمی: اگر فیلمنامه خوبی باشد حتما کار می کنم
همچنین نیکی کریمیِ، بازیگر دیگر این فیلم سینمایی گفت: من دکتر کریمی را سال هاست که می شناسم و وقتی که نقش را خواندم خیلی دلم می خواست که این کار را بازی کنم.
وی در ادامه در خصوص انگیزه اش برای حاضر شدن در این پروژه گفت: آدم وقتی چندین سال از کارش در حوزه بازیگری بگذرد دیگر شناخت کارگردان برایش ملاک می شود که در نقشی حضور پیدا کند یا نه.
کریمی همچنین در خصوص کم شدن کارش در این چند سال گفت: کم کار شدم چون سناریوهای جالبی به دستم نرسیده اگر کار خوبی به دستم برسد مطمئنا آن را انجام می دهم البته در این چند وقت تمرکزم بیشتر بر روی مستند و فیلمنامه ای است که قصد ساخت آن را دارم.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص مستندش جوابی نداد.