آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۷۳۶۰
وزیر اطلاع رسانی سوریه؛

دمشق برای گفتگوی بدون پیش شرط با مخالفان آماده است

وزیر اطلاع رسانی سوریه گفت: دمشق برای گفتگوی بدون پیش شرط با مخالفان آماده است.

به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل شبکه اسکای نیوز عربی، وزیر اطلاع رسانی سوریه گفت: دمشق برای گفتگوی بدون پیش شرط با مخالفان آماده است.

 

عمران الزعبی وزیر اطلاع رسانی سوریه با اشاره به درگیری های 22 ماه گذشته سوریه اعلام کرد: دولت دمشق حتی آماده است با مخالفان مسلح نیز به گفتگو بنشیند.

 

وی اگرچه از گفتگوی بدون پیش شرط با مخالفان مسلح سخن گفت، اما شرط گفتگو با آنها را کنار گذاشتن اسلحه و جدی بودن در مذاکرات عنوان کرد.

 

این اظهارات الزعبی در واقع واکنش به پیشنهاد هفته گذشته معاذ خطیب، رئیس ائتلاف ملی مخالفان است که از آمادگی برای گفتگو با مقامات دولتی سوریه سخن گفته بود.

 

خطیب شرط گفتگو با دولت را آزادسازی 160 هزار زندانی و تمدید روادید سوری های مقیم خارج و نیز کناره گیری اسد از قدرت اعلام کرده بود.

 

رئیس ائتلاف ملی مخالفان تا یکشنبه این هفته برای آمادگی دولت سوریه جهت گفتگو و آزادسازی زندانیان ضرب الاجل تعیین کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار