آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۷۳۶۵
بسیج دانشجویی دانشگاه‌های گناباد:

کابوس فراگیر شدن انقلاب مستکبران عالم را دچار وحشت کرده است

بسیج دانشجویی دانشگاه‌های گناباد با صدور بیانیه‌ای تاکید ‌کرده‌اند: انقلاب با صدور خود، کاخ آمال و آرزوهای شیطانی دشمنان را فرو ریخت و کابوس فراگیر شدن انقلاب اسلامی ایران، مستکبران عالم را دچار وحشت کرده است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، بسیج دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شهرستان گناباد با صدور بیانیه‌ای به مناسبت 22 بهمن تاکید کرد: 22 بهمن روز لبیک امت ولایت مدار ایران اسلامی به فرمان امام خمینی(ره) و روز برچیده شدن بساط ظلم و جور و شکست استکبار و برپایی تنها نظام اسلامی با هدف زمینه سازی حضرت بقیه الله است.

 

در این بیانیه افزوده شده است: هم اکنون در برهه‌ای از زمان به سر می بریم که رژیم‌های ظالم و مستکبر به رهبری صهیونیزم جهانی در خیال خام و رویای سکولاریزه کردن جهان و اعلام نوین جهانی به سر می برند و مدل جمهوری اسلامی با صدرو خود کاخ آمال و آرزوهای شیطانی آنها را فرو ریخت و کابوس فراگیر شدن انقلاب اسلامی ایران مستکبران عالم را دچار وحشت کرده است.

 

این بیانیه تاکید می کند: تحقق برژوایی حکومت عدل الهی که به تمامی مستضعفین جهان وعده داده شده امروز به واقعیتی انکارناپذیر مبدل شده است.

 

این بیانیه تصریح می‌کند: ملت‌های مسلمان لیبی، مصر و تونس همزمان با سی و چهارمین سالگرد پیروزی مردم ایران دومین سال پیروزی انقلابشان را جشن می‌گیرند و ملت‌های مسلمان دیگری نیز هر روز با امید بیشتر علیه حکومت‌های مرتجع و مستکبر قیام کرده و با تاسی از انقلاب اسلامی ایران کاخ مستکبران را به لرزه انداخته‌اند.

 

در این بیانیه آمده است: امروز پس از 34 سال از عمر پر برکت انقلاب اسلامی شاهد به ثمر نشستن آرمان‌های بنیانگذار انقلاب اسلامی هستیم و امروز فریاد عدالت خواهی نه تنها از کشور‌های اسلامی منطقه؛ بلکه از قلب کشور‌های استکباری در اروپا و آمریکا به گوش می‌رسد.

 

بسیج دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شهرستان گناباد در این بیانیه خطاب به مسئولان آورده اند: در این برهه از زمان که فریاد ظلم ستیزی، عدالت خواهی و حقیقت جویی جهان، مردم بصیر و متفکر را به وعده‌های بزرگ الهی و ظهور یگانه منجی بشریت امیدوار کرده است با حفظ وحدت و بصیرت و با پیروی از ولایت و کنار گذاشتن بداخلاقی‌ها مصالح کشور را در نظر بگیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار