آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۷۸۹۲
محسن رضایی در بندرعباس:

خیانت دولتمردان نسبت به مسئولیت‌هایشان بی‌پاسخ نمی‌ماند

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر دولتمردان نسب به مسئولیت‌های خود خیانت کنند، این خیانت در دنیا و آخرت بی‌پاسخ نخواهد بود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس،‌ محسن رضایی لحظاتی پیش در بدو ورود به هرمزگان در گلزار شهدای بندرعباس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اگر دولتمردان نسب به مسئولیت‌های خود خیانت کنند، این خیانت در دنیا و آخرت بی‌پاسخ نخواهد بود و باید پاسخ این کار خود را بدهند.


وی بیان کرد: نباید دچار بی‌تفاوتی و بی خیالی شویم، و مردم و دولتمردان باید از شهدا درس بگیرند تا نسبت به جامعه احساس مسئولیت داشته باشند.


‌دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: ما باید راه شهدا را که حیات معنوی و سیاسی ما را رقم زده‌اند، ادامه دهیم، زیرا شهدا در بعد مادی و معنوی عامل حیات و خیزش مجدد ملت ایران بودند.


رضایی اظهار داشت: رشادت و از جان گذشتگی شهدا، وظیفه ما را بسیار سنگین‌تر کرده و در واقع شهدا، حس مسئولیت‌پذیری بیشتری را در جامعه تزریق کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار