سید نظامالدین موسوی گفت: در انتخابات سال آینده ممکن است اتفاقاتی روی دهد که باید با هوشیاری آن را رصد کرده و در صدد از بین بردن آن باشیم.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، دوره آموزش خبرنگاری جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی به همت «خبرگزاری دانشجو» قم و همکاری ناحیه بسیج دانشجویی، انجمن صنفی خبرنگاران، سایت خبری تحلیلی بی باک و 598 امروز، جمعه در سالن همایش های دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر و با حضور سید نظامالدین موسوی، مدیر عامل خبرگزاری «فارس» برگزار شد.
در این دوره سید نظامالدین موسوی با اشاره به این که تحلیل و بررسی رخدادها و پدیده ها از منظر تاریخی دو حالت را در برخواهد داشت، گفت: نگاه تصادف نگر بخشی از رخدادها را پوشش می دهد که عمقی نداشته و بنا به جبر تاریخ و زمان اتفاق خواهد افتاد.
وی افزود: عسکر اولادی مسائل سال 88 را با نگاه سطحی نگرانه تحلیل میکند و این حرکت را خیلی کلی مطرح می کند که ناشی از این تفکر می باشد.
این فعال رسانه نگاه فلسفانه تاریخی را نگاه دیگری در خصوص مسائل مختلف دانست و تصریح کرد: این نگاه توطئه محور بوده و به دنبال کشف جریانات پشت پرده می باشد که می توان نحله های مارکسیستی در گذشته را نام برد.
موسوی با اشاره به این که نگاه معتدلی در خصوص مسائل تاریخی در عرصه های مختلف وجود دارد، اظهار کرد: این نگاه معتقد است که امکان دارد، مسائلی، اتفاقات را تحت تاثیر قرار دهد ولی اگر کاتالیزوری آن را تحت تاثیر قرار ندهد، اتفاقات اجتماعی در مسیر طبیعی خود رخ خواهد داد.
وی در ادامه افزود: چنین نگاهی به دنبال کشف و موشکافی پشت صحنه و موارد مختلف موجود بر اساس شواهد و علمیت می باشد.
دبیرکل انجمن روزنامهنگاران مسلمان با تاکید بر این که خبرنگار باید به دنبال پشت صحنه رخدادها و رویدادها باشد، ابراز داشت: حرکتی عظیم تر و شکننده تر از فتنه 88 از ابتدای انقلاب اسلامی نداشته ایم تا این اندازه که ریزش افراد خواص را در بر داشته باشد.
موسوی با اشاره به این که غرب نسبت به انقلاب اسلامی ایران توطئه های مختلفی را انجام داد، گفت: تصویری که غربی ها در ذهن ملت های دیگر درست کردند که افراد مارکسیست، انقلابی را بر علیه شاه به راه انداختند که از طرف مارکسیست ها جریان سازی شده است.
وی با بیان این که مقام معظم رهبری فتنه 88 را از سال های گذشته برنامه ریزی شده می دانند، گفت: خبرنگار باید به ریز مسائل مختلف به صورت موشکافانه پی ببرد تا این که به اصل قضایا برسد.
عملیات روانی نیاز به کار طولانی مدت دارد
سید نظامالدین موسوی عملیات روانی را از نظر سعید حجاریان، حاصل بدنه اجتماعی دانست و تصریح کرد: برای عملیات روانی نیاز به کاری طولانی مدت برای جهت دهی به سمت مورد نظر بوده است که نمونه آن را برای انتخابات خرداد 78 که منجر به ریاست جمهوری خاتمی شد، حداقل از سال 70 شروع به برنامه ریزی و عملیات روانی انجام گرفته بود.
وی با یبان این که ائتلاف کارگزاران و دوم خردادی ها از سال های گذشته پایه ریزی شده بود که قبل از انتخابات به یکدیگر پیوستند، اظهار داشت: انتخابات سال 76 مطالبه مردم از سمت مسائل اقتصادی، به مسائل فرهنگی تبدیل شد و مردی از جنس ریاست جمهوری گذشته ولی با برچسب فرهنگی به میدان آمد.
این فعال عرصه رسانه خاطرنشان کرد: جریان چپ تا سال 76 منتقد اصلی دولت سازندگی هاشمی رفسنجانی شناخته می شد ولی از سال 72 تا 74 تغییر ماهیت داده و لیبرالی شده بود و با لایه اصلی دولت هاشمی یکسان شده بودند، تا آن جا که در انتخابات مجلس یکی شده بود.
موسوی با اشاره به این که خاتمی به عنوان نماد تغییر در بین مردم جا انداخته شد، خاطرنشان کرد: مشکلات اقتصادی دولت دوم هاشمی بسیار سخت و بالایی بود ولی در حالت معمولی سخت تر از شرایط امروز بود که تا بالای 50 درصد انجام گرفت.
وی با بیان این که فشارهای اقتصادی مردم را به جریانات خیابانی کشانده بود، خاطرنشان کرد: میزان مشارکت مردم به دلیل مشکلات اقتصادی هاشمی حدود 51 درصد می شد که بسیار کاهش پیدا کرده بود.
وی با تاکید بر این که پایین ترین دوره مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری دوره هاشمی رفسنجانی بود، گفت: صحبت های هاشمی در خصوص مشارکت بالا در انتخابات ریاست جمهوری نادرست است که در تاریخ ثبت و ضبط شده است.
دبیرکل انجمن روزنامهنگاران مسلمان افزود: توکلی در انتخابات ریاست جمهوری سال 78 به عنوان عامل فریب برای وصول به خاتمی به عنوان فردی تحول خواه معرفی گردید.
نظامالدین موسوی با اشاره به این که تا جایی فشار اقتصادی مردم را تحت تاثیر قرار داده بود که مردم دوست داشتندکه به سمت کوپنی شدن امورات کشور شوند،اظهار داشت: مسائل فرهنگی در برابر امورات سیاسی به عنوان عملیات روانی جایگزین شد و اقبال به سمت تحول و نوآوری بیشتر شد.
وی با تاکید بر این که مایه اصلی روی کار آمدن خاتمی، حلقه اصلی اقتصادی افراد کارگزارن بود، بیان داشت: لایه اصلی در دولت اصلاحات از کارگزاران بود که هیچ گونه مطالبات مردم تحقق بخشیده نشد و مردم با عملیات روانی تحت تاثیر فضای موجود قرار گرفتند.
مدیرعامل خبرگزاری فارس با اشاره به این که در اتفاقات سال 88 برخی گروه ها و احزاب به غرب اتصال پیدا کردند، گفت: جریانات مخالف به دنبال عبور از نظام بودند که برخی سران نظام با چراغ سبز کشورهای غربی زمینه حضور خائنین را به کشور باز کردند.
سید نظام الدین موسوی با بیان این که جریانات اصلاحات پس از دوم خرداد به دنبال حضور جریانات مخالف نظام در کشور بودند، گفت: خاتمی چراغ سبزی به کشورهای غربی نشان داد تا این که زمینه حضور تفکر آمریکا در کشور همراه با حضور درحاکمیت خود تحقق پیدا کند.
وی زمینه سازی انقلاب مخملی را پس از عدم وصول دولت اصلاحات در رابطه با آمریکا دانست و تصریح کرد: اکبر گنجی و احمد شیرزاد، نماینده شیراز که در رابطه با انرژی هسته ای صحبت کرد، از زمان تحصن در مجلس به دنبال انقلاب مخملی در کشور بودند.
دبیرکل انجمن روزنامهنگاران مسلمان با اشاره به این که انقلاب مخملی و عملیات روانی که برای آن به وقوع می پیوندد، ویژگی هایی دارد، گفت: اولین ویژگی انقلاب مخملی این است که حین یا بعد از انتخابات و به بهانه تقلب در انتخابات به وقوع می پیوندد که در انتخابات سال 88 وجود داشت.
موسوی افزود: سازماندهی در فضای مجازی و عمومی و انتخاب نماد و رنگ از عملیات های روانی منجر به انقلاب مخملی می باشد.
وی با اشاره به این که گروه های مختلف در انتخابات سال 92 بیکار نخواهند نشست، اظهار داشت: دشمنانی در بیرون از کشور وجود دارند که عقبه ای در داخل کشور به دنبال به وجود آوردن مشکلاتی در کشور هستند.
این فعال رسانه با بیان این که مقام معظم رهبری آشوب های انتخابات را پیش بینی کرده بودند، بیان داشت: انتخابات سال آینده ممکن است که اتفاقاتی به رخ بپیوندد که باید با هوشیاری آن را رصد کرده و در صدد از بین بردن آن باشیم.
نظام الدین موسوی بحث انتخابات آزاد را یکی از عملیات های روانی قبل از انتخابات سال 92 دانست و تصریح کرد: کلید واژه انتخابات آزاد تداوم خواهد داشت و مدت ها است که روی آن سرمایه گذاری شده است و تاکید هاشمی رفسنجانی نشان دهنده حرکت هایی در راستای این صحبت ها می باشد.
وی با اشاره به این که ممکن است بحث انتخابات آزاد مشکلی مثل فتنه 88 برای کشور به وجود آورد، اظهار داشت: کلید واژه انتخابات آزاد در مشارکت مردم تاثیر خواهد گذاشت و از انتخابات مجلس دوره هفتم کلید زده شد.
دبیرکل انجمن روزنامهنگاران مسلمان با تاکید بر این که رد صلاحیت ها و نظارت استصوابی درمجلس چهارم شروع شد، گفت: عده ای که رد صلاحیت شدند از جبهه چپ بودند ولی در دولت هاشمی رفسنجانی اتفاق افتاد، چرا هاشمی در آن زمان حرف و صحبتی در رد این مسئله به میان نیاورد.
موسوی با اشاره به این که هاشمی با 30 درصد آرا در دوره دوم به ریاست جمهوری رسید، خاطرنشان کرد: انتخابات آزاد کلید واژه ای برای عملیات روانی جهت ایجاد مشکل در کشور می باشد که طبق فرایندی در حال عملی شدن است.
وی با بیان اینکه احمدی نژاد در برخی موارد در پازل هاشمی رفسنجانی حرکت می کند، ابراز داشت: احمدی نژاد هم به «انتخاب آزاد» معتقد است که در پازل هاشمی با «انتخابات آزاد» همراه می باشد.