تهیه کننده مجموعه «زمانه» گفت: مشکلات مالی در این مجموعه قابل کتمان نیست، ولی گروه با اخلاق و نجیبانه این فضا را تحمل کردند و کار را به اتمام رساندند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، اسماعیل عفیفه در دومین نشست خبری مجموعه تلویزیونی «زمانه» که ظهر امروز در خانه هنرمندان ایران برگزار شد، گفت: مشکلات مالی در این مجموعه قابل کتمان نیست، ولی گروه با اخلاق و نجیبانه این فضا را تحمل کردند و کار را به اتمام رسانند.
وی ادامه داد: مشکلات مالی این مجموعه بخشی متاثر از وضعیت کشور بود و بخش دیگری نیز تابع شرایط تلویزیون.
تهیه کننده مجموعه «زمانه» با اشاره به مصاحبه اش با روزنامه شرق گفت: در آن مصاحبه گفتم که احساس کردم در مجموعه زمانه تهیه کننده نیستم و نتوانستم کار خود را به خوبی انجام دهم.
عفیفه بیان داشت: امیدوارم مسئولان به سریال زمانه که باعث شد مخاطبان، کمتر به ماهواره توجه کنند، نگاه ویژه ای داشته باشند.
وی با اشاره به تعداد مخاطبان این مجموعه گفت: هنوز آمار کلی دریافت نکرده ایم، ولی آماری که از شرکت های بازرگانی دارم، نشان می دهد که این مجموعه 65 درصد مخاطب داشته است.
تهیه کننده مجموعه «زمانه» با بیان اینکه بهترین سریال های ماه رمضان که در سال های اخیر پخش شده، 60 درصد مخاطب داشته است، گفت: داشتن مخاطب 65 درصدی در شرایط فعلی یک موفقیت به حساب می آید.
عفیفه با بیان اینکه مخاطب عادت کرده که فرجام کاراکتر را ببیند، ادامه داد: بسیاری از سریال های تاریخی کاراکتر را در نیمه فیلم رها می کنند و ما نیز باید گاهی چنین کاری را انجام دهیم.
وی ادامه داد: مخاطبان ما رشد می کنند، بنابراین ایرادی ندارد که ما نیز در فیلم هایمان چنین تجربیاتی را داشته باشیم.
تهیه کننده مجموعه «زمانه» در خصوص ساخت فصل دوم این مجموعه گفت: این سریال پتانسیل خوبی برای ادامه دار شدن دارد و در این خصوص با مدیران تلویزیونی صحبت کرده ایم، ولی هنوز به نتیجه نرسیده ایم.
عفیفه گفت: این سریال در اصل یک سریال سه فصلی بود، ولی به دلایلی به سریالی کلاسیک تبدیل شد؛ باید منتظر بمانیم تا شاید قسمت های بعدی آن ساخته شود.
وی ادامه داد: در حال رایزنی هستیم تا از روش هایی استفاده کنیم که برای تولید سریال بار مالی از دوش تلویزیون برداشته شود.
تهیه کننده مجموعه «زمانه» با بیان اینکه شبکه های خانگی ایده خوبی است، گفت: متاسفانه بعد از ساخت چند سریال توسط این شبکه ها، عدم اطمینان بین مخاطبان بوجود آمده است.
عفیفه بیان داشت: کپی رایت تولید را فلج می کند و متاسفانه این موضوع در کشور، بسیاری از فیلم ها را متضرر کرده است.
وی گفت: واکنشی که در مورد فیلم زاینده رود به وجود آمد، در این فیلم دیده نشد، در حالی که زمانه از لحاظ فنی و مالی در تنگنا بود.
در ادامه این نشست کاظمی پور، نویسنده مجموعه «زمانه» گفت: متن اولیه این مجموعه در سه فصل نوشته شده بود، ولی چون تا ماه های آخر نمی دانستیم که این مجموعه پخش می شود یا خیر مجبور شدیم در متن اصلی تغییراتی را اعمال کنیم.
وی ادامه داد: پایان مجموعه زمانه را طوری ساختیم تا اگر در آینده فرصتی ایجاد شد، بتوانیم کار را ادامه دهیم.
نویسنده مجموعه «زمانه» بیان داشت: ادامه دار بودن این مجموعه بستگی به تصمیم مدیران تلویزیونی دارد.
کاظمی پور گفت: در یک سریال 50 قسمتی، حفظ کردن ریتم سریال کار بسیار سختی است؛البته ما با وجود همه ممیزی ها تمام تلاشمان را کردیم که سریال از ریتم نیفتد.
وی افزود: بزرگترین مشکلی که در خلال نوشتن وجود داشت، این بود که باید شخصیت های این مجموعه را برای 50 قسمت فعال نگه می داشتیم.
نویسنده مجموعه «زمانه» در خصوص برخی شخصیت های این مجموعه گفت: قرار است در فصل دوم به شخصیت منوچهر و هما به طور کامل پرداخته شود.