آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۹۸۴۳
رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس:

1560 استاد در دانشگاه‎های کشور «دفاع مقدس» تدریس می‎کنند

رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس گفت: 1560 استاد تربیت کردیم که هم اکنون در سراسر کشور در حال تدریس واحد دفاع مقدس هستند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، سردار هادی مرادپیری پیش از ظهر امروز در افتتاحیه چهارمین کنگره سراسری ادبیات پایداری در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان، با بیان اینکه سوال اصلی در حوزه دفاع مقدس چگونگی انتقال علوم و معارف دفاع مقدس به نسل آینده است، تصریح کرد: در این زمینه رو‌ش‌های متعددی مطرح شده است.


وی افزود: نخستین اقدامی که ما باید انجام می‌دادیم، این بود که با استفاده از علوم و معارف سرفصل‌هایی نوشته و به شورای انقلاب فرهنگی ارائه دهیم و در نهایت با تصویب وزارت علوم درس دو واحدی آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس در دانشگاه‌ها و درس آمادگی دفاعی در مدارس ایجاد شد.

 

تحول عامل انقلاب و محور است

 

رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس با بیان اینکه کمیته علوم و معارف دفاع مقدس در وزارت علوم تشکیل شده است، گفت: آنچه ما مطالعه و بررسی کردیم در تمام کشورها دو عامل انقلاب و جنگ محور تحول است.

 

مرادپیری با اشاره به اینکه هشت سال دفاع مقدس ما بدون هرگونه آمادگی و با پیروزی به اتمام رسید و این نتیجه تنها با مقاومت نیروهای مردمی میسر شد، بیان کرد: جنگ علم بین‌رشته‌ای است و تمام حوزه‌ها را از جمله مدیریت، جامعه‌شناسی، هنر، جغرافیا و غیره به کار می‌گیرد.

 

وی با بیان اینکه در تمام کشورها بعد از جنگ رشته‌های جدیدی شکل می‌گیرند، ادامه داد: بعد از گذشت 34 سال از جنگ شاید دیر؛ اما به شکل مطلوبی تدوین را آغاز کردیم.

 

208 هزار دانشجو واحد آشنایی با دفاع مقدس را انتخاب کردند

 

رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس با اشاره به تصویب رشته ادبیات پایداری در وزارت علوم گفت: رشته‌های متعددی از جمله جغرافیا و دفاع مقدس، روانشناسی، جامعه‌شناسی، مدیریت، هنر و مهندسی دفاع مقدس در حوزه دفاع مقدس تشکیل شده است.

 

مرادپیری احیای علوم و معارف دفاع مقدس و انتقال آن به نسل آینده را یک وظیفه عنوان کرد و گفت: در ترم جاری 208 هزار دانشجو واحد آشنایی با دفاع مقدس را انتخاب کردند و 1560 استاد هم تربیت کردیم که در سراسر کشور در حال تدریس این واحد هستند که 30 درصد آنها دارای مدرک دکترا و 70 درصد آنها از فرماندهان دفاع مقدس هستند.

 
3دانشگاه از ترم آینده رشته جغرافیا و دفاع مقدس را ارائه می‌کند

 

وی افزود: ما به دنبال پاسخگویی به سوالات و ابهامات نسل جوان هستیم، برای ارائه این درس کتاب ویژه‌ای هم به منظور پاسخ به چرایی جنگ تهیه شده و سه دانشگاه نیز از ترم آینده رشته جغرافیا و دفاع مقدس را ارائه می‌کنند.

 

رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس تصریح کرد: رشته علوم و معارف دفاع مقدس در مقطع کارشناسی نیز مصوب شده که از سال آینده در مقطع کارشناسی پذیرش دارد.

 

تدوین 15 هزار کتاب در حوزه دفاع مقدس  

 

مرادپیری با اشاره به اینکه دفاع همچنان ادامه دارد و در وصیت‌نامه شهدا نیز دو پیام مهم حفظ انقلاب و پیروی از ولایت مورد تاکید قرار گرفته است، افزود: مسئله مهم برای ما در مورد ورود به دانشگاه‌ ها تبیین انقلاب و عملکرد هشت سال دفاع مقدس است.

 

وی از تدوین 15 هزار کتاب در حوزه دفاع مقدس خبر داد و گفت: با هماهنگی وزارت ارشاد کتاب‌های حوزه دفاع مقدس را ممیزی و بررسی می‌کنیم تا اشکالات و تحریف‌های احتمالی در آنها رخ ندهد.


رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس از تدوین دایرة‌المعارف دفاع مقدس خبر داد و بیان کرد: مصوبه انتشار فصلنامه علمی پژوهشی از وزارت علوم دریافت کرده‌ایم که با بالاترین درجه علمی تولید می‌شود.

 

3000 مقاله در حوزه دفاع مقدس جمع آوری شده است

 

مرادپیری با اشاره به اینکه سه میلیون سند از اسناد دفاع مقدس را در بحث‌های فیلم، عکس، صوت و غیره در دست داریم و بیشتر مراجعه کنندگان به اسناد جنگ خارجیان هستند، گفت: تاکنون 3000 مقاله در حوزه دفاع مقدس جمع‌آوری شده و آمادگی داریم تا از پایان‌نامه‌های دانشجویی در حوزه دفاع مقدس حمایت مالی داشته باشیم. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار