کد خبر:۲۳۰۹۷۹

انتقاد رئیس اتحادیه اروپا از سیاست های رژیم صهیونیستی

رئیس اتحادیه اروپا در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با شیمون پرز گفت: تداوم شهرک سازی مانع تحقق تشکیل کشور فلسطین است.
انتقاد رئیس اتحادیه اروپا از سیاست های رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از فلسطین الیوم، رئیس اتحادیه اروپا در کنفرانسی مطبوعاتی مشترک با شیمون پرز گفت: تداوم شهرک سازی مانع تحقق تشکیل کشور فلسطین است.

 

هرمان فان رومبوی دیروز چهارشنبه در جریان کنفرانس مطبوعاتی مشترک با شیمون پرز رئیس رژیم صهیونیستی مخالفت خود با سیاست شهرک سازی رژیم صهیونیستی را اعلام نموده و از این اقدام به عنوان تحرکی غیر قانونی یاد کرد.

 

رئیس اتحادیه اروپا تاکید کرد که بدون تحقق آرمان های فلسطینیان در زمینه تشکیل کشور مستقل فلسطین امکان دستیابی به صلح عادلانه و فراگیر در منطقه خاورمیانه محال است.

 

پرز در واکنش به این اظهارات مقام اروپایی مذکور گفت: من این ایده را قبول ندارم که شهرک سازی های ما باعث از دست رفتن فرصت تحقق راهکار تشکیل دو کشور شده است.

 

وی افزود: مشکل اصلی شهرک های صهیونیستی نیستند، بلکه مشکل اصلی به مقاومت مربوط می شود.

 

رئیس رژیم صهیونیستی در همین راستا از اتحادیه اروپا خواست که جنبش مقاومت اسلامی حماس را که تشکلی شبیه جنبش حزب الله لبنان است، محکوم کند.

 

لازم به ذکر است که طی ماه های اخیر اتحادیه اروپا و مقامات مختلف آن انتقادات شدیدی را از رژیم صهیونیستی و سیاست شهرک سازی آن کرده اند و خواستار توقف این عملیات ها شده اند که به عقیده آنها مانع اصلی بر سر راه تحقق صلح و سازش میان طرفین فلسطینی و صهیونیستی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار