کد خبر:۲۳۲۱۰۵
پرسه در خبرهای سینمایی هفته؛

بازگشت موش‌ها با یه حبه قند!

خبرهای سینمایی این هفته، حوزه‌های مختلفی را شامل می‌شود؛ از تولید تا اکران و از تلویزیون تا جشنواره‌های خارج از ایران و ...
بازگشت موش‌ها با یه حبه قند!

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ خبرهای سینمایی این هفته، حوزه های مختلفی را شامل می شود؛ از تولید تا اکران و از تلویزیون تا جشنواره های خارج از ایران.


خبر اول اینکه شورای صدور پروانه ساخت، برای 12 فیلم ‌سینمایی پروانه ساخت صادر کرد.


اسامی فیلم ها از 11 آذر تا 15 اسفند91 از این قرار است:


«چهار باندی» به تهیه کنندگی عزت الله جامعی ندوشن و کارگردانی محمدجعفر باقری‌نیا با مضمون اجتماعی

 

«سیزده» به تهیه‌کنندگی سعید سعدی و کارگردانی هومن سیدی با مضمون اجتماعی
 

«عشق فقط یک کلام» به تهیه کنندگی روح الله خوش کام و کارگردانی کرامت پورشهسواری با مضمون اجتماعی
 

«پنج ستاره» به تهیه‌کنندگی امیر سماواتی و کارگردانی مهشید افشارزاده با مضمون اجتماعی
 

«پنگوئن» به تهیه‌کنندگی مرتضی شایسته و کارگردانی بهمن بلنده با مضمون پلیسی 

 

«بر بال های خیال» به تهیه‌کنندگی بهروز رشاد و کارگردانی فرهاد مهران‌فر با مضمون ملودرام
 

«کلوپ همسران» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی مهدی صباغ‌زاده با مضمون خانوادگی
 

«به تهران خوش آمدید» به تهیه کنندگی مجتبی امینی و کارگردانی مهدی نادری با مضمون اجتماعی
 

«باورم کن» به تهیه کنندگی محمد حسین پور و کارگردانی محمد حسین پور و جهاندخت خادم با مضمون اجتماعی 

 

«مهمان داریم» به تهیه کنندگی حوزه هنری و کارگردانی محمدمهدی عسگرپور با مضمون اجتماعی
 

«زندگی جای دیگری است» به تهیه کنندگی حبیب کاوش و کارگردانی منوچهر هادی با مضمون اجتماعی
 

«فریاد خروس» به تهیه کنندگی حسن شکوهی و کارگردانی مهرشاد کارخانی با مضمون اجتماعی


شورای پروانه ساخت برای دو فیلم «شهر موش‌ها» به تهیه کنندگی علی سرتیپی و منیژه حکمت و کارگردانی مرضیه برومند با مضمون کودک و «دوران عاشقی» به تهیه کنندگی و کارگردانی علیرضا رئیسیان با مضمون اجتماعی موافقت اصولی صادر کرده است.


خبر دیگر اینکه قسمت دوم از فیلم خاطره انگیز و جاودانه «شهر موش‌ها» فروردین جلوی دوربین می‌رود.


«علی سرتیپی» درباره روند تولید فیلم گفته است: در حال حاضر دکورهای فیلم در پارک ولایت آماده می‌شود و تلاش می‌کنیم فروردین ماه فیلم را جلوی دوربین ببریم.


شخصیت‌های داستان همگی عروسکی هستند و تلاش شده فیلمنامه به دقت آماده شود تا خاطره ساز باشد.


«شهر موش ها» یکی از تجربه های موفق در عرصه فیلم کودک است که به کارگردانی مرضیه در سال های دهه 60 توانست مخاطب فراگیری را به سوی خود جلب کند.

 

این فیلم برای کودکان آن روز و بزرگترهای امروز به فیلم کالت و بالینی تبدیل شد و همواره جزو آثار ماندگار و خاطره انگیز چند نسل از مخاطبان بود.


خبر دیگر اینکه فیلم «یه حبه قند» به کارگردانی سیدرضا میرکریمی به عنوان بهترین فیلم بلند چهارمین جشنواره فیلم «ابن عربی» در مورسیای اسپانیا انتخاب شد.

 

هیئت برگزاری این جشنواره روز گذشته اعلام کرد، کمیته داوران جایزه ویژه خود را نیز به فیلم «صداها در تاریکی» ساخته رودالفو بیاستی ساخته ایتالیا اهدا کرده است.

 

هیئت داوران این جشنواره همچنین جایزه بهترین فیلم مستند بلند را به فیلم «معلم صحرایی» ساخته نیکولاس مونیوث اهدا کرده و جایزه بهترین فیلم مستند کوتاه را به «شبی دیگر روی زمین» داده است.

 

در حاشیه چهارمین جشنواره فیلم «ابن عربی» که از چهارم تا نهم مارس (14 تا 19 اسفند) برگزار شد، علاوه بر «یه حبه قند»، فیلم‌های «خیلی دور، خیلی نزدیک» و «به همین سادگی» نیز به نمایش درآمد.


خبر دیگر اینکه غلامرضا موسوی، مدیرعامل موسسه «فیلمسازان جوان» از افت فروش 47 درصدی این موسسه نسبت به سال گذشته خبر داد.

 

غلامرضا موسوی گفته است: سرقت و قاچاق، فشار زیادی را به سیستم شبکه‌ نمایش خانگی وارد کرده است، علاوه بر این مسئله، شرایط اقتصادی هم باعث شده که متاسفانه استقبال از فیلم‌های شبکه نمایش خانگی در مقایسه با سال گذشته کاهش پیدا کند.

 

وی با تاکید بر اینکه شرایط اقتصادی کم‌کم محصولات شبکه نمایش خانگی را از سبد خانواده حذف کرده است، یادآور شده سرقت و دزدی که در این حوزه وجود دارد، مخصوصاً اینکه فیلم‌ها پس از ارائه به شبکه، معمولاً توسط شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان پخش می‌شوند، به روند عادی توزیع شبکه خانگی آسیب زده و طبق آخرین آمار، بیش از 47 درصد افت فروش را شاهد بوده‌ایم.

 

مدیرعامل موسسه «فیلمسازان جوان» درباره اینکه چطور می‌توان وضعیت فروش در شبکه نمایش خانگی را بهبود بخشید، گفته است: سیاستگذاری‌ها توسط هر مقام اجرایی و در هر زمینه‌ای اگر درست انجام شود و بر اساس روش‌های علمی صورت بگیرد، می‌تواند موثر باشد، اما تنها چیزی که ما نداریم، سیاستگذاری است.


اساساً برنامه‌ریزی و سیاستگذاری در حوزه سینما دیده نمی‌شود؛ در صورتی ‌که کافی‌ است با قاچاق و سرقت مبارزه‌ درستی شود، مخصوصاً در شهرستان‌ها که عملاً سارقان و قاچاقچیان فیلم حاکم هستند و در حالی که توزیع در شهرستان‌ها به نسبت تهران باید دو برابر باشد در بسیاری از موارد، کمتر از یک سوم یا یک چهارم است و این نشان می‌دهد که در شهرستان‌ها کار اساسی برای مقابله با قاچاق انجام نشده است.


تهیه‌کننده باسابقه سینمای ایران همچنین با اشاره به اینکه آخرین کارهای ارائه شده توسط این موسسه، فیلم‌های «جرم» ساخته‌ مسعود کیمیایی و «چیزهایی هست که نمی‌دانی» به کارگردانی فردین صاحب‌الزمانی بوده، درباره زمان توزیع فیلم‌ها در شبکه نمایش خانگی گفته است: از آخرین اکران فیلم در سینماها تا توزیع در شبکه‌ نمایش خانگی معمولاً چهار تا شش ماه طول می‌کشد.


خبر دیگر اینکه شبکه یک سیما فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی متعددی را برای پخش در نوروز 92 در نظر گرفته است.


پخش فیلم‌های سینمایی شبکه یک از دوشنبه، 28 اسفندماه آغاز و تا 16 فروردین سال بعد ادامه می‌یابد؛ این فیلم‌ها هر روز ساعت 16 از شبکه یک پخش می‌شود و تکرار آنها روز بعد ساعت 10 روی آنتن می‌رود.

 

در میان فیلم‌های این شبکه، فیلم سینمایی «یه حبه قند» ساخته رضا میرکریمی هم دیده می شود.

 

اسامی کامل فیلم‌های شبکه یک در نوروز 92 از این قرار است:


«سرقت از بانک»

 

این فیلم سینمایی که دوشنبه، 28 اسفند پخش می‌شود را راجر دونالدسون ساخته شده است.


مارتینی پیشنهاد سرقت از بانکی در خیابان بیکر لندن را به تری می‌دهد. هدف آنها صندوق امانات پر از پول نقد و جواهرات بانک است. غافل از این که صندوق ها علاوه بر پول، حاوی اسناد محرمانه کثیفی هستند که تری و گروهش را به شبکه‌ای مخوف از جرم و جنایت و فساد متصل می کند ...


«دوباره زندگی» (les Intouchables)

 

این فیلم سینمایی که سه شنبه، 29 اسفند پخش می‌شود، محصول سال 2011 کشور فرانسه است.

 

«فلیپ» مرد معلولی است که برای امورات روزانه خود نیاز به پرستار تمام وقت دارد. در مصاحبه با داوطلبین برای این کار، او با پسر جوانی به نام «دریس» آشنا می‌شود که انگیزه چندانی برای انجام این کار ندارد. فلیپ او را متقاعد می‌کند که پرستاری او را بر عهده گیرد. روحیه شاد و ماجراجویانه دریس به کلی زندگی فلیپ را دگرگون می‌کند و او را از افسردگی درمی‌آورد. دریس با تلاش بسیار فلیپ را متقاعد به ازدواج می‌کند و خود نیز به عنوان دوستی خوب در کنار او می‌ماند.


«چک»

 

آخرین فیلمی که در سال 91 و چهارشنبه، 30 اسفند از شبکه یک پخش می‌شود، فیلم سینمایی «چک» تولید سال 90 به کارگردانی کاظم راست‌گفتار است.


در این فیلم سینمایی فرهاد آئیش، همایون ارشادی و شاهرخ استخری ایفای نقش کرده‌اند.

 

روز پنجشنبه چهار مسافر که عبارتند از یک پیرمرد، یک پسر جوان و دو میانسال سوار یک تاکسی می‌شوند. در مسیر کیف پیرمرد توسط یک موتوری از پنجره تاکسی دزدیده می‌شود. راننده تاکسی به خواست سایر مسافران در پی تعقیب دزد برمی‌آید. آنها عاقبت دزد را گرفته و کیف پیرمرد را به او باز می‌گردانند. پیرمرد در قبال این کمک چکی در وجه حامل برای سه مسافر و راننده می‌کشد. آنها برای نقد کردن چک مجبور می‌شوند پنجشنبه و جمعه را در کنار هم بگذرانند و همین سرآغاز ماجراهای جالبی بین آنها می‌شود. شنبه آنها برای نقد کردن چک به بانک می‌روند و در آنجا متوجه می‌شوند که پیرمرد فوت کرده است و هیچ پولی به آنها نمی‌رسد.


«یه حبه قند»

اولین فیلم سینمایی که در سال 92 از شبکه یک به روی آنتن می‌رود، فیلم سینمایی «یه حبه قند» به کارگردانی «رضا میرکریمی» است.


در این فیلم که 110 دقیقه زمان دارد، سعید پورصمیمی، رضا کیانیان، نگار جواهریان، ریما رامین‌فر و دیگران ایفای نقش کرده‌اند.

 

«پسند» دختر آخر یک خانواده سنتی ایرانی است که قصد ازدواج دارد. سه خواهر بزرگترش که همگی ازدواج کرده و صاحب همسر و فرزند هستند به خانه آنها آمده و به صورت کاملاً سنتی و ایرانی مراسم شب حنابندان را برگزار می‌کنند. صبح روز عروسی دایی عزت که حق پدری بر گردن «پسند» دارد و از ازدواج او چندان راضی نیست، در هنگام خوردن صبحانه یک حبه قند را به درون دهانش می‌اندازد، اما قند در حلقش گیر کرده و او را خفه می‌کند. این ماجرا عروسی «پسند» را به عزا تبدیل کرده و باعث می‌شود تا خواهرها بساط عروسی را جمع کرده و تدارک مراسم عزا را ببینند.


«جانگوی آزاد شده» (Django unchained)

 

فیلم سینمایی «جانگوی آزاد شده» جمعه، 2 فروردین از شبکه یک پخش می‌شود.


این فیلم آخرین ساخته کوئنتین تارانتینو است که جیمی فاکس، لئوناردو دی‌کاپریو و کریستوفر والتز در آن ایفای نقش کرده‌اند.

 

جانگو یک برده است که توسط یک ارباب سخاوتمند به نام دکتر کینگ شولز خریداری می‌شود. از آنجا که شولز اعتقادی به برده‌داری ندارد، جانگو را آزاد می‌کند و آن دو در کسب و کاری که شولز به راه انداخته با هم شریک می‌شوند. بعد از یک زمستان پرسود، آن دو با هدف پیدا کردن همسر جانگو به نام برومهیلدا به می سی سی پی می‌روند. آن دو با زیرکی وارد مزرعه‌ای می‌شوند که برومهیلدا به عنوان برده در آن مشغول کار است. کالوین کندی ارباب مزرعه و بسیاری از اعضای آنجا تحت تاثیر جانگو و شولز قرار می‌گیرند، اما استفن که نوکر مخصوص کالوین کندی است به آنها شک می‌کند. جانگو و شولز برای حفظ نقشه خود مجبور به ترک مزرعه می‌شوند، اما پس از مدتی جانگو بازگشته و با انتقام از استفن موفق به نجات همسرش می‌شود.


«یادآوری کامل» (Total Recall)

 

فیلم سینمایی «یادآوری کامل» یکشنبه، 4 فروردین از شبکه یک پخش می‌شود. این فیلم به کارگردانی لن وایزمن ساخته شده و محصول مشترک کشورهای آمریکا و کانادا در سال 2012 است.


این فیلم تخیلی 110 دقیقه زمان دارد.

 

کره زمین به غیر از دو منطقه مختلف در دو نیمکره شمالی و جنوبی غیر قابل سکونت شده است. یک منطقه محل سکونت مجمع کنترل مرکزی است که سعی دارد قسمت دیگر را که مستعمره نام دارد به تصرف خود درآورد و پس از نابودی ساکنان آن، دنیای جدیدی همراه با زندگی رایانه‌ای با حضور ربات ها به وجود بیاورد. «کارل» که ساکن مستعمره و کارگر ساده‌ای در کارخانه ربات‌سازی واقع در مجمع کنترل مرکزی است با یادآوری اندکی از گذشته حذف شده از حافظه اش، متوجه می شود که سالها به عنوان مأموری برای اهداف ضد بشری مجمع کنترل مرکزی فعالیت داشته است. او می‌فهمد که افراد گروه مقاومت در مستعمره که «کارل» علیه آنها فعالیت می‌کرده، اهداف بشردوستانه داشته‌اند و ضد استعمار مجمع مرکز کنترل مبارزه می ‌کنند. پس او تصمیم به همکاری با آنها می‌گیرد و موفق به از بین بردن تشکیلات آنها می‌شود.


«آلزایمر»

 

فیلم سینمایی «آلزایمر» به کارگردانی «احمدرضا معتمدی» ساخته شده و مهدی هاشمی، فرامرز قریبیان و مهتاب کرامتی در آن ایفای نقش کرده‌اند.

 

زنی که در یک تصادف، همسر خود را از دست داده است هر سال برای یافتن او به روزنامه آگهی می‌دهد. از سوی دیگر مرد بر اثر این تصادف دچار آلزایمر شده و این فراموشی سبب می‌شود که مرد قادر به شناسایی همسرش نباشد. پس از سالها پلیس مرد را پیدا می‌کند، اما برادر مرد که قصد ازدواج با همسر او را دارد با طرح دسیسه‌ای پلیس را گمراه کرده و شهادت می‌دهد که مرد یافته شده برادرش نیست. در نتیجه باعث جدایی مجدد زن و شوهر گمشده می‌شود.


«شرلوک هلمز: بازی سایه‌ها» (Sherlock Holmes: a Game of Shadows)

 

فیلم سینمایی «شرلوک هلمز: بازی سایه‌ها» محصول کشور آمریکا در سال 2011 است.


این فیلم به کارگردانی گای ریچی ساخته شده و جود لو و رابرت دانی جونیور در آن ایفای نقش کرده‌اند.


«شرلوک هلمز: بازی سایه‌ها» سه‌شنبه، 6 فروردین پخش می‌شود.

 

شرلوک هلمز به همراه دوست و همکار صمیمی‌اش دکتر واتسون در پی دستگیری بزرگترین جنایتکار فرانسه به نام دکتر موریارتی برمی‌آیند. او با اجیر کردن شخصی به نام رنه شروع به بمب گذاری در شهر کرده و به صورت همزمان از شخصی به نام سباستین می‌خواهد که در شلوغی شهر رقبای او را یکی پس از دیگری بکشد. شرلوک هلمز با یافتن سمیزا که خواهر رنه است، رد او را یافته و در پی تعقیبش برمی‌آید. رنه که در یک مهمانی بزرگ قصد کشتن یکی از افراد سر شناس شهر را دارد توسط دکتر واتسون و سمیزا شناسایی شده و از این کار بازمی‌ماند. در همین مهمانی شرلوک هلمز با دکتر موریاتی درگیر شده و با پرت کردن او از ایوان عمارت به رودخانه‌ای خشمگین که در زیر ایوان روان است، سبب مرگ او می‌شود.


«نوکاس»

 

فیلم سینمایی «نوکاس» پنجشنبه، 8 فروردین ساعت 23 از شبکه یک پخش می‌شود.


نوکاس به کارگردانی اریک اسکادبرگ در سال 2010 ساخته شده و فورد وینتز کانز و مارتین سینوبرگ در آن ایفای نقش کرده‌اند.

 

یک گروه سارق مسلح که لباس پلیس ضدشورش را به تن کرده‌اند به بانک نوکاس در شهر استاوینگر در کشور نروژ حمله می‌کنند و مبلغ 57 میلیون کرون نروژ را می‌ربایند. سارقان پس از ورود به بانک کامیون بزرگی را جلوی درب پارکینگ اداره پلیس آتش زده و مانع خروج ماشین‌های پلیس از اداره می‌شوند. آنها پس از فرار از بانک قصد خروج از شهر را دارند که توسط پلیس تحت تعقیب قرار گرفته و در خیابان های شهر به هم تیراندازی می‌کنند. رئیس پلیس و چند سارق عاقبت کشته و زخمی شده و بقیه سارقین دستگیر می‌شوند. آنها که محکوم به دزدی و همدستی در قتل نیروی پلیس هستند به زندان می افتند. پلیس شش میلیون کرون به سرقت رفته را می‌یابد، اما 51 میلیون کرون ناپدید شده و تا به امروز نیز پلیس نروژ نتوانسته این مبلغ پول را پیدا کند.


«پرتگاه» (Man on The Ladge)

 

فیلم تلویزیونی «پرتگاه» محصول سال 2012 به کارگردانی اسکرلس است. این فیلم در مدت زمان 95 دقیقه پخش می‌شود و سام ورسینکتون و مندی گنزالس در آن ایفای نقش کرده‌اند.

 

نیک کسیدی سارقی است که برای مراسم تدفین پدرش از زندان خارج شده و با همدستی برادرش جویی و نامزدش آنجی از محل حادثه می‌گریزد. او با تغییر هویت خود وارد هتلی شده و وانمود می‌کند که با پریدن از پنجره اتاقش قصد خودکشی دارد. پلیس منطقه برای جلوگیری از اقدام او وارد عمل می‌شود غافل از اینکه در ساختمان کناری هتل، جویی و انجی با مهارت خاصی موانع را پشت سر می‌گذارند تا به یک قطعه انگشتر الماس دست یابند که چند سال قبل دیوید انگلندر با دزدیدن این الماس و تهمت به نیک کسیدی سبب به زندان افتادن او شده است. نیک با این نقشه الماس را یافته و بی‌گناهی خود را ثابت می‌کند و پلیس «دیوید انگلندر» را به جرم دزدی الماس دستگیر می‌کند.


«سگ آبی» (The Beavar)

 

فیلم سینمایی «سگ آبی» محصول سال 2011 کشور آمریکاست؛ این فیلم به کارگردانی جودی فاستر ساخته شده و فاستر به همراه مل گیبسون در این فیلم خانوادگی ایفای نقش می‌کنند.

 

والتر که به علت بیماری افسردگی نسبت به زندگی خود و اطرافیانش بی تفاوت شده است به طور ناخواسته دچار دوگانگی شخصیت شده و یک عروسک سگ آبی دستکش را به عنوان نزدیکترین دوست و همدم خود انتخاب و معرفی می‌کند. او از دیگران می‌خواهد که بعد از این به جای او با عروسکش صحبت کنند. او این عمل خود را نوعی عروسک درمانی برای از بین بردن افسردگی اش با تجویز دکتر روان شناس اعلام می‌کند. پس از مدتی ، والتر غرق شخصیت دوم خود می شود و برای جدایی از عروسک مجبور به تحمل رنج زیادی می شود. همه این اتفاقات سبب تغییر دیدگاه های او در زندگی شده و او بار دیگر به آغوش خانواده‌اش بازمی‌گردد.


«سرقت بزرگ» (The Grand Heist)

 

«سرقت بزرگ» فیلمی تاریخی و حادثه‌ای، و محصول سال 2012 کشور کره جنوبی است.

 

این داستان مربوط به قرن هجدهم و مربوط به دوران سلسله «چوسان» است. در آن دوران قیمت یخ با طلا برابری می‌کرد. قالب‌های یخ در زمستان از رودخانه‌های یخ زده استخراج و در یخچالخانه سلطنتی انبار می‌شد تا در طول تابستان استفاده شود. گروهی از افراد سودجو با توطئه‌های فراوان توانستند حق انحصاری تجارت یخ را بدست بگیرند. در این بین گروهی تصمیم می‌گیرند تا با دزدیدن یخ از یخچالخانه سلطنتی و تقسیم آن در بین مردم به ظلم و ستم ارباب‌ها که تجارت یخ را در انحصار خود گرفته‌اند پایان دهند. آنها در عملیات خود موفق شده و اربابان نابکار به سزای کار خود می‌رسند.


نجات بزرگ (Big Miracle)

 

فیلم تلویزیونی «نجات بزرگ» محصول کشور آمریکا در سال 2012 است که چهارشنبه، 14 فروردین ماه از شبکه یک پخش می‌شود.


این فیلم تلویزیونی به کارگردانی کن کواپسین ساخته شده و درو بری مور و جان کراسینکی در آن ایفای نقش کرده‌اند.

 

در یکی از شهرهای کوچک واقع در آلاسکا یک گزارشگر تلویزیونی به نام آدام به همراه یکی ازاعضای انجمن حفاظت از محیط زیست تصمیم می‌گیرند جان سه نهنگ خاکستری را نجات دهند. این نهنگ‌ها به علت یخبندان سطح آب در حفره‌ای به دام افتاده و مرگشان نزدیک است. با اطلاع رسانی گسترده و کمک مردم محلی و مقامات این نهنگ‌ها نجات یافته و به زندگی ادامه می‌دهند.


«اسب جنگی» (War Horse)

 

فیلم سینمایی «اسب جنگی» پنجشنبه، 15 فروردین از شبکه یک پخش می‌شود؛ این فیلم سینمایی به کارگردانی استیون اسپیلبرگ در سال 2011 ساخته شده و به مدت 140 دقیقه از تلویزیون پخش می‌شود.


در این فیلم سینمایی جرمی ایروین و امیلی واتسون ایفای نقش کرده‌اند.

 

آلبرت که در خانواده‌ای روستایی بزرگ شده است به یک اسب که در مزرعه آنها به دنیا آمده بسیار دلبسته می‌شود. این اسب که جویی نامیده می‌شود، توسط آلبرت تربیت شده و بزرگ می‌شود. پدر آلبرت در یک خشکسالی بزرگ محصولات مزرعه اش را از دست می‌دهد و تصمیم می‌گیرد تا با فروش جویی به افسران ارتشی، پول خوبی بدست آورد. افسران ارتش این اسب را به فرانسه برده و در طول جنگ جهانی اول از آن استفاده می کنند. پس از شکست فرانسه از آلمان این اسب به عنوان غنیمت جنگی به دست آلمان ها می‌افتد. آلبرت که طاقت دوری از اسبش را ندارد به جبهه‌ها رفته و به دنبال جویی می‌گردد. جویی را پیدا کرده و پس از جنگ با او به مزرعه پدری‌اش بازمی‌گردد.

 

شبکه اول سیما در روزهای سوم، هفتم و سیزدهم فروردین فیلم های تلویزیونی را پخش خواهد کرد.


خبر دیگر اینکه حسین شهابی درباره زمان نمایش فیلم «روز روشن» و تغییرات احتمالی آن گفته پلان آخر فیلم حدود یک دقیقه اضافه شد و به دلیل تدوین با عجله و رساندن فیلم به جشنواره فیلم فجر بخش‌هایی از فیلم نیاز به تصحیح رنگ داشت که این کار نیز انجام گرفت.

 

شورای صنفی نمایش موافقت کرده است تا فیلم در نوبت دوم اکران نوروزی به نمایش درآید. پخش فیلم توسط هدایت فیلم انجام می‌شود.

 

شهابی درباره استقبال مخاطب از فیلم گفته است: هر فیلمسازی علاقه مند است تا فیلمش مورد استقبال قرار گیرد، اما به دلیل تغییر مدیران و سیاست‌های متغیری که وجود دارد، هیچ گاه نمی‌توان به درستی سلیقه مخاطب را پیش‌ بینی کرد.

 

وی همچنین گفته است: متاسفانه به دلیل تغییرات مدیران سینما بلاتکلیفی در چشم انداز مخاطب وجود دارد و ما هم تلاش می‌کنیم تا بتوانیم مخاطب را با خود همراه کنیم.


و بالاخره اینکه علی مصفا، بازیگر سینمای ایران که در فیلم اخیر اصغر فرهادی با عنوان «گذشته» به ایفای نقش پرداخته گفته است: این فیلم کاملاً قابلیت اکران در ایران را دارد و امیدوارم همزمان با خارج از کشور در ایران هم اکران شود؛ اکران همزمان فیلم در ایران و خارج در برنامه گروه سازنده «گذشته» است.


ممکن است وقتی مخاطب با این فیلم مواجه می‌شود متوجه یک تم مشترک با «جدایی نادر از سیمین» شود و شباهت‌هایی در ذهن او شکل بگیرد؛ در «گذشته» هم مسئله قضاوت درباره آدم‌ها مطرح می‌شود، اما این دو اثر با هم متفاوت هستند، خصوصاً در ساختار و تکنیک.


فیلمبرداری جدیدترین ساخته اصغر فرهادی پس از سه ماه فیلمبرداری در پاریس ابتدای بهمن ماه به پایان رسید.


علاوه بر برنیس بژو (بازیگر نامزد اسکار و گلدن‌گلوب و برنده‌ سزار با فیلم هنرمند) و همچنین طاهر رحیم (برنده جایزه سزار با فیلم پیام‌آور)، بازیگران دیگری چون علی مصفا، پائولین بورلت، بازیگر بلژیکی فیلم معروف زندگی صورتی، آلیس آگویس، ژان جستین، سابرینا وازانی و بابک کریمی در این فیلم، مقابل دوربین محمود کلاری رفته‌اند.


فیلمبرداری این فیلم پس از بیش از سه ماه تمرین مداوم فرهادی با بازیگران، طبق برنامه‌ریزی مریم نراقی، دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز، 17 مهر آغاز شد و دوم بهمن ماه به پایان رسید. کلود لنوار 72 ساله که سابقه طراحی صحنه سه فیلم قرمز، آبی و سفید کریستف کیشلوفسکی را در کارنامه خود دارد، طراحی صحنه «گذشته» را انجام می‌دهد.


فیلم «گذشته» ششمین ساخته اصغر فرهادی که توسط ژولیت ولفلنگ (تدوین‌گر اغلب آثار ژاک اودیار ) تدوین شده است، طبق اعلام تهیه‌کننده فیلم در ماه می (اردیبهشت ماه) همزمان در کشورهای اروپایی اکران خود را آغاز می‌کند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار