کد خبر:۲۳۲۷۴۰
مخالفت سران عضو بریکس با راه حل نظامی در سوریه
سران کشورهای عضو مجموعه «بریکس» در پایان نشست خود در آفریقای جنوبی با هرگونه مداخله و راه حل نظامی در سوریه مخالفت کردند.

به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو» و به نقل از یونایتدپرس، کشورهای عضو مجموعه «بریکس» نسبت به تداوم اوضاع بحرانی در سوریه ابراز نگرانی کردند.
سران عضو بریکس، متشکل از روسیه، چین، هند، برزیل و آفریقای جنوبی در پایان نشست خود در شهر دوربان آفریقای جنوبی ضمن ابراز نگرانی از ادامه وضعیت امنیت و انسانی ناگوار در سوریه اعلام کردند نقض مداوم حقوق بشر و قوانین بین المللی از طریق مداخلات خارجی در سوریه را محکوم می کنند.
سران بریکس همچنین تاکید کردند توافق ژنو در خصوص سوریه که سال گذشته میلادی صورت گرفت، باید اساس حل بحران سوریه قرار گیرد.
سران کشورهای عضو بریکس همچنین با رد هرگونه راه حل و مداخله نظامی درسوریه و تاکید بر حفظ حاکمیت ملی این کشور بر لزوم حل بحران آن از طریق گفتگوهای سیاسی همه جانبه تاکید کردند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.