مسئول بسیج دانشجویی شهرستان نکا گفت: عزیزان جهادی ما از دانشگاه های شهرستان نکا به روستاهای محروم رفتند تا در حد توان خود رنگ محرومیت را از این روستا بزدایند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، صبح امروز مراسم اختتامیه اردوهای جهادی شهید همت نکا با حضور مسئولان استانی و فعالان عرصه بسیج دانشجویی در روستای خرم چماز بخش هزارجریب نکا برگزار شد.
نقی پورقربان در حاشیه برگزاری این مراسم در گفتو گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» گفت: اجرای اردوهای جهادی با هدف حل مشکلات روستاهای محروم اعزام گروههای مختلف به روستاهای محروم هزارجریب انجام میشود.
مسئول بسیج دانشجویی شهرستان نکا به استقبال پرشور دانشجویان از اردوهای جهادی شهید همت اشاره کرد و افزود: در تابستان سال جاری بیش از 10 گروه جهادی از دانشگاههای نکا به مناطق محروم و کمتر توسعه یافته این شهرستان اعزام میشوند.
این مسئول فعالیت برادران را در زمینههای عمرانی، ساخت و ساز و مرمت بناها دانست و تصریح کرد: خواهران جهادگر با راهاندازی کلاسهای کامپیوتر، خیاطی، قرآن روانخوانی و روخوانی و در بخش کلاسهای ورزشی به آموزش تکواندو و کاراته به فعالیت خود در مناطق محروم و کمتر توسعه میپردازند.
مسئول بسیج دانشجویی شهرستان نکا بیان کرد: آسیبشناسی روستاهای مورد توجه در طرح اردوی جهادی از اهداف مهمی است که دنبال میشود و امیدواریم با شناسایی این آسیبها با جدیت بیشتر وارد شویم.
وی در بخش دیگری از سخنانش افزود: دانشجویان بسیجی ما در زمینههای مختلف فرهنگی، بصیرتی، اعتقاداتی و هر آنچه نیاز آنها است، شرکت کرده و ثابت کردند که بسیج دانشجویی تأثیرگذارترین و فعالترین تشکل دانشجویی در دانشگاه است.
پور قربان با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری پیرامون برگزاری اردوهای جهادی عنوان داشت: جهادگران در این مدت باید دو کار مهم را سرلوحه خود قرار دهید، سازندگی خود و سازندگی منطقهای که به عنوان جهادی وارد میشوید.
وی با تأیید این مطلب که برای کسانی که قلبشان برای تعالی و پیشرفت نظام و انقلاب میتپد خدمترسانی و خدمت، مکان و زمان نمیشناسد، گفت: عزیزان جهادی ما از دانشگاه های شهرستان نکا به این روستای محروم آمده تا در حد توان خود رنگ محرومیت را از این روستا بزدایند.
پور قربان اضافه کرد: در این اردوها بحث ساخت و ساز مطرح نیست، بلکه دانشجویان بسیجی به عنوان الگو در مناطق مختلف حضور مییابید تا چند جوان دیگر در آن روستا ببینند و از آنها یاد بگیرند و این مهمترین کار است.