آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۳۵۳۰
رئیس دانشگاه مازندران خبر داد:

جذب دانشجو در دانشکده میراث فرهنگی و گردشگری مازندران در سال 92

رئیس دانشگاه مازندران از جذب دانشجو در دانشکده تازه تاسیس علوم محیطی، میراث فرهنگی و گردشگری مازندران در مهر ماه سال 92 خبر داد.
جذب دانشجو در دانشکده میراث فرهنگی و گردشگری مازندران در سال 92
احمد احمدپور در گفت و گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ساری گفت: نخستین دانشکده گردشگری، میراث فرهنگی و جهانگردی استان مازندران در شهرستان نوشهر راه اندازی شد و این دانشکده فعالیت خود را با جذب دانشجو از مهر سال جاری آغاز می کند.
 
وی تاسیس دانشکده میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری درشهرستان نوشهر را جزو مصوبات سفرهای استانی دولت به منطقه دانست و گفت : براساس طرح آمایش آموزش عالی بود که ساخت و راه اندازی این دانشکده دولتی مورد موافقت هیات وزیران قرارگرفت.
 
احمدپور افزود : این دانشکده زیرمجموعه دانشگاه مازندران است و با راه اندازی رشته های گردشگری و مردم شناسی که مورد تصویب شورای گسترش آموزش عالی قرارگرفته است از اول ماه مهر سال 92 اقدام به پذیرش دانشجو خواهد کرد.
 
رئیس دانشگاه مازندران تصریح کرد: دانشکده علوم محیطی، میراث فرهنگی و گردشگری نوشهر فعالیت خود را با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی آغاز خواهد کرد.
 
وی در ادامه گفت: دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم همچنین با راه اندازی دانشکده علوم دریایی در پردیس دانشگاه مازندران موافقت نموده است.
 
احمدپور ادامه داد: دانشکده علوم دریایی در مقطع کارشناسی ارشد در رشته های زیست دریا، شیمی دریا و فیزیک دریا دانشجو پذیرش خواهد کرد.
 
وی افزود: این دانشکده ها مطابق نیاز استان و منطقه طراحی و از سال جاری فعالیت آموزشی خود را آغاز خواهند کرد.
 
احمدپور وجود 3 گروه آموزشی را برای تاسیس یک دانشکده و برقراری آن الزامی دانست و خاطر نشان کرد: از کارهای مهمی که در احداث دانشکده لازم است تصویب سر فصل‌های دروس رشته‌هایی است که در این دانشکده برگزار خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
مريم اسدي
-
۲۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۸
به نظر من اين کار درستي نبود که از دانشگاه مازندران دانشجو بفرستن نوشهر
0
2
پربازدیدترین آخرین اخبار