آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۳۸۱۳
حمزه‌زاده در نشست خبری «روز هنر انقلاب اسلامی»:

هنر انقلاب اسلامی باید گفتمان رایج کشور باشد

معاون هنری حوزه هنری گفت: هنر انقلاب اسلامی هنری مردمی است و باید بتوانیم آن را به گفتمان رایج کشور تبدیل کنیم.

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، محمد حمزه‌زاده در نشست خبری «روز هنر انقلاب اسلامی» که ظهر امروز در تالار اندیشه حوزه برگزار شد، گفت: قشر فرهنگی وظیفه خود می‌داند در جهت تبیین و تحقق شعارهایی که مقام‌ معظم رهبری برای هر سال انتخاب می‌کنند، اثر تولید کند که انشاءالله امسال بتوانیم با تولید آثار، اهداف در نظر گرفته شده را محقق کنیم.

 

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری 20 سال پیش برای تشییع پیکر شهید آوینی به حوزه هنری آمدند و آوینی را سید شهیدان اهل قلم نامیدند و به علت همین نامگذاری، روز هنر انقلاب اسلامی از همان روز شهادت آوینی متولد شد؛ شهید آوینی مبدع و مبتکر نوعی نظریه پردازی توام با عمل در حوزه هنر انقلابی و اسلامی بود و علاوه بر تفکر و تعمق و نظریه پردازی، از طریق آثاری که خلق می کرد، با جامعه مخاطبان سخن می گفت.


معاون هنری حوزه هنری اضافه کرد: آوینی در حوزه هنری فضایی را ایجاد کرد که امام و پیشوایمان آن را تحکیم کرده بودند، این بخش از ویژگی های شهید آوینی است که او را از باقی کسانی که در بعد نظریه پردازی و مانیفست نویسی های مختلف و متنوع فعالیت می کردند و می کنند، جدا می کند.


حمزه‌زاده با اشاره به روز هنر انقلاب اسلامی گفت: این روز به مناسبت عروج هنرمندی که مروج فرهنگ شهادت بود، نامگذاری شده است.

 

وی با اشاره به اینکه چشم‌انداز انقلاب اسلامی از هنرمند یعنی جهاد در راه خدا گفت: هنر انقلاب اسلامی هنری است که بیدادگر، آرمان گرا، حق‌طلب، برنده و نافذ می باشد؛ همچنین هنر انقلاب باید در بعد اجتماعی جریان‌ساز، انسان‌ساز و آینده‌ساز باشد.


حمزه زاده اظهار داشت: هنر انقلاب اسلامی در بعد مخاطب دارای مخاطبان فراوانی است و علاوه بر آن هنری مردمی به حساب می‌آید.

 

معاون هنری حوزه هنری در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم در نشست‌های پژوهشی‌ای که حوزه هنری برگزار می‌کند بتوانیم ویژگی‌ و ابعاد هنر انقلاب اسلامی را تببین کرده و آن را به گفتمان رایج کشور تبدیل کنیم.

 

در ادامه این نشست علی قربانی، مدیرکل محافل و جشنواره‌های حوزه هنری گفت: فعالیت حوزه هنری با هنر انقلاب مرتبط است و آثاری که امروز در نمایشگاه عکس و نمایشگاه هنرهای تجسمی این حوزه به نمایش گذاشته می‌شود نیز با انقلاب اسلامی همسو می باشد؛ حوزه هنری هفت نشست پژوهشی و یک شب شعر را در تماشاخانه مهر این سازمان برگزار می‌کند که این برنامه توسط تلویزیون پخش خواهد شد.

 

مدیرکل محافل و جشنواره‌های حوزه هنری با اشاره به نشست‌های پژوهشی این سازمان گفت: نشست پژوهشی نظریه‌پردازی و آموزش در هنر انقلاب اسلامی، نشست پژوهشی ادبیات و انقلاب اسلامی، نشست پژوهشی هنرهای نمایشی و انقلاب اسلامی، نشست پژوهشی سینمای انقلاب اسلامی، نشست پژوهشی موسیقی انقلاب اسلامی، نشست پژوهشی ادبیات پایداری و انقلاب اسلامی و نشست پژوهشی هنرهای تجسمی و انقلاب اسلامی برنامه‌های این حوزه است که از 21 فروردین ماه آغاز می شود و تا 28 فروردین ادامه دارد.

 

قربانی ادامه داد: ویژه‌برنامه شب شعر با حضور 20 شاعر انقلاب اسلامی 26 فروردین ماه در حوزه هنری برگزار می‌شود که در این مراسم از علیرضا قزوه تقدیر خواهد شد.

 

وی گفت: از دیگر برنامه‌های حوزه هنری مرور آثار سینمایی انقلاب اسلامی است که در این مراسم فیلم‌های بید مجنون، خداحافظ رفیق، خیلی دور، خیلی نزدیک، شب بخیر فرمانده و فیلم های دیگر نمایش داده می‌شوند که این فیلم ها مطابق با سیاست های حوزه هنری است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار