
مهدی رسولی: اولویت در هیأتداری با عالم دین است و بعد مداح

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، مهدی رسولی ستایشگر اهلبیت (ع) در پنجمین همایش ملی ستایشگران جوان هیأتهای مذهبی کشور که با حضور جمعی از ستایشگران جوان در مشهد برگزار شد، در بیان شاخصههای یک مداح و ذاکر اهلبیت (ع) گفت: ذاکر اهلبیت (ع) باید به شعر خوب مسلط باشد. صدای پرقدرت داشته باشد. به روایات اهلبیت (ع) مسلط باشد و از سوی دیگر، روان شناسی جلسه هم داشته باشد و مردمدار باشد. ذاکر اهلبیت (ع) نیاز به کسب تخصص در کار و همچنین کار تشکیلاتی نیز دارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع مدیریت در جلسات مذهبی اشاره کرد و خاطرنشان کرد: اولویت در تشکیلات هیأت با عالم دین است، مگر آن که آن عالم توانایی مدیریت را نداشته باشد و پس از اوست که این وظیفه متوجه مداح میشود. اگر مداح هم شاخصه مدیریتی نداشته باشد، بهتر آن است که میاندار یا هرکس که این توانایی در او است، عهده دار این مسئولیت شود.
رسولی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برقراری توازن میان جلسات خانگی و جلسات بزرگ گفت: به همان میزان که به برگزاری مجالس و جلسات خانگی و محافل کوچک ذکر اهلبیت (ع) احتیاج داریم، به هیأتهای بزرگ هم نیاز داریم و باید بین این دو توازن برقرار کنیم.
این مداح اهل بیت (ع) گفت: نباید هر یک از این مدل جلسات را به خاطر دیگری تعطیل کنیم و هر کدام از آنها، کارکرد خودشان را دارد.