آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۵۱۸۲

برگزاری نشست فعالان قرآنی و دانشجویان شرق کشور در مشهد

نشست فعالان قرآنی با حضور حدود 500 نفر از دانشجویان شرق کشور در مشهد در حال برگزاری است.

مهدی غلامی مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، گفت: نشست فعالان قرآنی از امروز به مدت دو روز در مشهد در حال برگزاری است و هدف از برگزاری این همایش هم افزایی و همفکری فعالان قرآنی، توانمند سازی قرآنی آنها، استفاده از تجربیات قرآنی دانشگاه ها و شیوه‌ها و راه‌های بهینه تدبیر و تفسیر قرآن است.

 

دبیر اجرایی نشست فعالان قرآنی افزود: استان های شرکت کننده در این نشست شامل سیستان و بلوچستان، سمنان، یزد، کرمان، گلستان و خراسان بزرگ می‌باشند.

 

وی تصریح کرد: در طول این دو روز کارگاه‌های پیوند علم و قرآن، احیا کردن کارگاه‌های قرآنی در دانشگاه‌ها، شیوه‌های نوین فعالیت‌های قرآنی، حفظ و تدبر در قرآن و آسیب شناسی روش‌های حفظ قرآن برگزار می‌شود که دانشجویان در این زمینه صحبت‌ها و راهکارهای خود را ارائه خواهند داد.

 

غلامی با اشاره به اینکه 500 نفر از دانشجویان شرق کشور در این نشست حضور دارند، ادامه داد: در روز دوم همایش سخنرانی رحیم پور ازغدی را خواهیم داشت.

 

دبیر اجرایی این نشست در پایان تصریح کرد: این نشست به صورت دوره ای در پنج منطقه از کل کشور؛ شمال، جنوب، شرق و غرب و مرکز برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار