کد خبر:۲۳۵۲۴۵
شاکری در نشست «آسیب‌شناسی فرهنگی 34 ساله انقلاب اسلامی»:

مردم در مسائل فرهنگی از متولیان فرهنگ جلوترند

سخنگوی جبهه حماسه‌سازان انقلاب اسلامی گفت:ما ظرفیت‌های خوبی در جامعه داریم اما متولیان فرهنگی خیلی کم گذاشته‌اند، مردم ما خیلی جلوترند مثلا در راهیان نور، اعتکاف و یا ماه رمضان فضای خوبی به وجود می‌آید.

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» عصر امروز نشست «آسیب‌شناسی فرهنگی 34 ساله انقلاب اسلامی» در سلسله نشست‌های مشق حماسه با حضور شهریار زرشناس، مجتبی شاکری، عباس فاطمی و یعقوب توکلی در مرکز فرهنگی سیدالشهدا برگزار شد.


مجتبی شاکری از جانبازان کشورمان و سخنگوی جبهه حماسه‌سازان انقلاب اسلامی از دیگر سخنرانان این برنامه بود.


وی در ابتدا گفت: اگر به فرهنگ کشور نگاه نقطه‌ای کنیم یک نوع ارزیابی خواهیم داشت اما اگر نگاه جریانی داشته باشیم ارزیابی دیگری داریم از طرف دیگر در ارزیابی دیگری می‌توانیم به لایه‌های مختلف ساخت فرهنگی توجه داشته باشیم لایه اول ولی فقیه است لایه بعدی کارگزاران انقلاب اسلامی هستند که باید بیشترین هماهنگی را با ولایت فقیه داشته باشند لایه سوم نیز مردم هستند.


شاکری افزود: این نکته را هم عرض کنم که اصل کار جوامع مختلف این است که آن چیزی را که می‌خواهند انجام دهند تبدیل به هنجار می‌کنند.


این کارشناس فرهنگی ادامه داد: به نظر می‌رسد همین مانایی انقلاب و اینکه توانست در مقابل موج سنگین تهاجم فرهنگی بماند خودش کار بسیار مهمی است درست است که وضع موجود مطلوب نیست اما آن چیزی که داریم از بطن فرهنگ برمی‌خیزد ما از فرهنگ مگر چه می‌خواهیم فرهنگی می‌خواهد کاری کند افراد از باطن به دین گرایش پیدا کنند.


شاکری در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت: اگر ما نقطه اصلی را مورد توجه قرار ندهیم و تنها به سیاست های دولت‌های مختلف بپردازیم باز هم ده سال آینده همین آسیب‌ها را مطرح می‌کنیم و هیچ پیشرفتی در امر فرهنگ نخواهیم کرد نقطه اصلی این است که نظام الهی در مقابل نظام شیطانی ایستاده است حال اگر ویژگی‌های نگاه الهی و نگاه شیطانی را به شکل کلی بگویم چیزی حل نخواهد شد.


این جانباز کشورمان افزود: ما باید نظامات رفتاری را تبیین کنیم این نگاه الهی در مقابل نگاه شیطانی قرار گرفته است که در طول سال‌ها مدون شده است و سیستم کاملی برای خود چیده است بنابراین نظام الهی باید مدون شود این نظام الهی در قالب اخلاق، اعتقادات، شریعت و ... می‌آید از دل این نظام یک امام به جلو می‌آید که باید در شخصیت همه ما تکثیر شود این نگاه به قرآن به دین به اسلام و ماجراهای مختلف وجود دارد که باید در همه ما تکثیر شود ما باید عمیق‌تر از بحث در خصوص دولت‌های مختلف به نوع نگاه الهی بپردازیم.


شاکری خطاب به علما گفت: علمای بزرگ در این عرصه باید ورود پیدا کنند و انقلاب اسلامی را مدد کنند علما باید این نگاه را به هنرمندان ما بدهند در این عرصه لایه اول یعنی مقام معظم رهبری کارهای مختلفی صورت داده است اما در لایه دوم کمتر چیزی می‌بینیم مثلا شورای عالی انقلاب فرهنگی کجاست؟


سخنگوی جبهه حماسه‌سازان انقلاب اسلامی بیان کرد: ما ظرفیت‌های خوبی در جامعه داریم اما متولیان فرهنگی خیلی کم گذاشته اند مردم ما خیلی جلوتراند مثلا در راهیان نور، اعتکاف و یا ماه رمضان فضای خوبی به وجود می‌آید.


این جانباز کشورمان در خصوص دلایل روحیه انقلابی مسئولان قبل از مسئولیتشان و دوری از این روحیه در زمان مسئولیت گفت: در زمان آقای صفار هرندی که کارگردان‌ها نزد مقام معظم رهبری رفتند یکی از کسانی که خیلی قوی و محکم حرف زد شمقدری بود اما فاصله حرف تا عمل زیاد است چیزی که خیلی مهم است حلقه‌ای است که این مسئولان دور خود جمع می‌کنند کسی که مسئولیت می‌گیرد اگر حلقه‌ای را که شکل می‌گیرد و همین‌طور حرف‌های فرزندان انقلاب را نادیده بگیرد وضعیت به همین جا می‌رسد در قرآن داریم که پیامبر برای همه اسوه است اسوه بودن باید به همین شکل باشد و به این مدل برای دیگران تکثیر شود مقام معظم رهبری برآمده از همین مدل است نوع نگاه به جهان، نظام سلطه و همچنین سرمایه‌ای که خدا در اختیار ما گذاشته به  گونه‌ای است که اگر ما خود را به این اسوه نزدیک کنیم هر کدام از افراد کشور می‌توانند آیینه دار این اسوه باشند مسئولین ما باید یاد بگیرند مقام معظم رهبری را اسوه قرار داده و نگاه ایشان را در خود تکثیر کنند.


شاکری در پایان در خصوص انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما باید ببینیم افرادی که آمده‌اند در عرصه‌های مختلف کشور اظهارنظری کردند یا نه و آیا می‌توان از آنها برخوردی در قبال آن اتفاقات دید با این نگاه بسیاری از این افراد مردود می‌شوند همچنین در بین کسانی که باقی مانده‌اند باید ببینیم چه کسانی دیر به اصل ماجرا رسیده‌اند و نمره کافی نیاورده‌اند با این نگاه نیز بخش دیگری از کاندیداها حذف می‌شوند همچنین برخی از این افراد که از همان ابتدای اتفاقات انقلاب اظهار نظر کرده‌اند اظهار نظر کامل و خوبی از خود بروز نداده‌اند که این افراد نیز به خاطر نمره کمشان مردود می‌شوند زمانی که تمام این افراد را کنار بگذاریم در بین چهره‌های که برای انتخابات آمده‌اند من به آقای زاکانی رسیده‌ام.

 

اداره کردن فضای دانشگاه ها در شرایط دوره دوم خرداد و انقلابی‌ نگهداشتن آنها کار ساده‌ای نبود وی زندگی شفافی دارد و او کسی است که برای حضور در جبهه‌ها شناسنامه خود را تغییر داد همچنین در ماجرای کوی 78 زمانی که می‌خواست از دیوار پایین بپرد پایش شکست اما با همان پای شکسته در مقابل مخالفان ایستاد و گفت نمی‌گذارم به سمت بیت مقام معظم رهبری حرکت کنند.


لازم به ذکر است سلسله نشست‌های مشق حماسه توسط مرکز فرهنگی سیدالشهدا تشکیل می‌شود که نشست آسیب‌شناسی فرهنگی 34 انقلاب اسلامی دومین نشست از این مجموعه است.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار