آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۶۲۱۲
پرسه در خبرهای سینمایی هفته؛

«گذشته» فرهادی به‌روز می‌شود / هنرپیشه‌ها در فیلم «شورای شهر» چه نقشی بازی می‌کنند؟!

در هفته‌ای که گذشت سینمای ایران با خبرهای متنوعی همراه بود؛ از احساس مسئولیت بازیگران در انتخابات شورای شهر تا صدورمجوز اکران اصغر فرهادی!

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ در هفته ای که گذشت سینمای کشور با اخبار متنوعی همراه بود؛ خبر اول اینکه، نمایش فیلم «رسوایی» ساخته مسعود ده نمکی در سینماهای شهر قم متوقف شد.

 

این فیلم دو روز در شهر قم به روی پرده رفت که نمایش آن واکنش های متفاوتی را به همراه داشت؛ ده نمکی  گفت: به دلیل برخی اختلاف نظر ها میان روحانیون و به احترام منتقدان، درخواست کردم نمایش این فیلم در شهر قم متوقف شود.
 

«رسوایی» در حالی در قم اکران نمی شود که در شهر مذهبی چون مشهد با استقبال روبرو شده است.
 

ده نمکی پیش از این «رسوایی» را برای ائمه جمعه سراسر کشور به نمایش گذاشته بود که بازتاب های مثبتی را نیز به همراه داشت.
پیش از این علی سرتیپی، مدیر پخش فیلمیران نیز گفته بود: فیلم سینمایی «رسوایی» در دو سینمای وتوس و تربیت قم به نمایش گذاشته شد که با نظرات موافق و مخالف روبرو گردید.
 

وی در ادامه افزود: کارگردان فیلم (مسعود ده نمکی) برای احترام به خواسته و دیدگاه مخالفان تصمیم گرفت نمایش فیلم را در شهر قم متوقف کنیم، بنابراین فیلم از امروز صبح در این دو سینما نمایش داده نمی شود.
 

در این فیلم اکبر عبدی، الناز شاکردوست، محمدرضا شریفی‌نیا، کامران تفتی و دیگر بازیگران به ایفای نقش‌های اصلی می‌پردازند؛ این فیلم در اکران نوروزی توانست با اقبال مخاطب روبرو شود.
 

بازگشت اصغر فرهادی به سینما با «گذشته»

 

به گفته علی سرتیپی فیلم سینمایی «گذشته» به کارگردانی اصغر فرهادی از خرداد ماه در گروه سینمایی آفریقا روی پرده می‌رود.
 

علی سرتیپی، مدیر فیلمیران که پخش فیلم «گذشته» اصغر فرهادی در ایران را برعهده دارد، گفت: اکران فیلم سینمایی «گذشته» به کارگردانی اصغر فرهادی در ایران حتمی است.
 

فیلم سینمایی «گذشته» به کارگردانی اصغر فرهادی، جدیدترین ساخته این کارگردان در کشور فرانسه است؛ در این فیلم علی مصفا نقش اول فیلم را بازی می‌کند و طاهر رحیم و برنیس برژو از دیگر بازیگران این فیلم هستند.
 

این فیلم داستان مردی ایرانی است که در حال جدایی از همسر فرانسوی خود می باشد؛ وی در آستانه طلاق پی می‌برد که همسرش با مرد دیگری در ارتباط بوده است و ...
 

مشکلی حل نشدنی از «خرس»

 

کارگردان فیلم « خرس» گفت: اصلاحیه وارد شده به فیلم 13 مورد عنوان شده که اعمال این تغییرات حتی با وساطت رئیس سازمان سینمایی هم نشدنی است؛ زیرا فیلم دیگری غیر از «خرس» از آب درمی‌آید.

 

خسرو معصومی، کارگردان فیلم سینمایی «خرس» گفت: مجموع اشکا‌ل‌های وارد شده به فیلم، درباره طرح موضوع جنگ در این اثر است و بارها به من گفته شده که هر قسمت از فیلم که حرف از هشت سال جنگ می‌زند را باید حذف کنم؛ این یعنی اینکه آنها خواستار حذف محور اصلی فیلم هستند.

 

وی با اشاره به اینکه فیلم مبتنی بر فیلمنامه‌ای ساخته شده که از وزارت ارشاد مجوز ساخت گرفته است، بیان کرد: فیلمنامه این فیلم سینمایی از وزارت ارشاد مجوز ساخت گرفته؛ همچنین در حین اجرا هم خود تهیه‌کننده معتقد بود که برخی از صحنه‌ها را نباید فیلمبرداری کرد و من هم به احترام نوروزبیگی آن صحنه‌ها را نمی‌گرفتم، بنابراین پلان به پلان فیلم را با تعامل و طبق فیلمنامه پیش می‌رفتیم؛ حال این سوال برای من مطرح است که چرا فیلمی که از وزارت ارشاد مجوز ساخت گرفته است برای اکران عمومی دچار مشکلات این‌چنینی می‌شود؟

 

انتخاب اسم فیلم برای فروش بیشتر!

 

تهیه‌کننده فیلم سینمایی «ازدواج سعید و لیلا» معتقد است انتخاب این نام بیشتر به دلیل کمک به فروش و با اشاره به فیلم «جدایی نادر از سیمین» بوده است.

 

رضا رخشان افزود: با توجه به اینکه داستان این فیلم درباره ازدواج یک زوج جوان بوده و به نوعی به فیلم «جدایی نادر از سیمین» مربوط می‌شود، تصمیم گرفتم از نام «ازدواج سعید و لیلا» برای کمک به فروش استفاده کنم.

 

این فیلم را قرار است سعید سلطانی کارگردانی کند که اولین تجربه وی در عرصه سینمای داستانی بلند است؛ وی پیش از این سریال‌هایی چون «پس از باران» و «ستایش» را ساخته است.


ارشاد و عوامل فیلم تعامل کردند/حذف دو پلان از تصویر احمدی‌نژاد در «تلفن همراه رئیس‌جمهور»


علی عطشانی، کارگردان فیلم «تلفن همراه رئیس‌جمهور» گفت: خوشبختانه با تعامل ایجاد شده توانستم مقدار اصلاحات را کم کنم تا فیلم با نسخه‌ای که در جشنواره فجر اکران شد، تفاوتی نکند؛ در سکانسی تصویر محمود احمدی‌نژاد از تلویزیون پخش می‌شود که با نظر کارشناسان وزارت ارشاد قرار بود این سکانس حذف شود، اما ما با تعامل فقط دو پلان از این سکانس را حذف کردیم.

 

وی افزود: البته من پیش از انجام این اصلاحات برای اینکه ریتم فیلم بهتر شود، حدود هشت دقیقه از «تلفن همراه رئیس جمهور» را حذف کرده بودم و این هیچ ارتباطی با ممیزی‌ها ندارد.

 

عطشانی تاکید کرد: با وجود انجام این اصلاحیه‌ها باید چند پرده از فیلم دوباره صداگذاری و میکس شود، به همین دلیل اکران آن از هفته‌های آینده آغاز خواهد شد.

 

افسانه بایگان: من از سوی نهاد ریاست‌جمهوری کاندیدا شدم

 

بازیگر سینما و تلویزیون با تایید خبر ثبت‌نامش در انتخابات شورای شهر گفت: من از سوی نهاد ریاست‌جمهوری در این انتخابات شرکت کرده‌ام.

 

افسانه بایگان ضمن تایید ثبت‌نامش در انتخابات شورای شهر گفت: من دیشب برای ثبت‌نام در انتخابات شورای شهر تهران اقدام کردم.

 

وی افزود: من از سوی دفتر نهاد ریاست‌جمهوری در انتخابات شوراها شرکت کردم.

 

این بازیگر درباره برنامه‌هایی که برای حضورش در شورای شهر تهران دارد، گفت:‌ قطعاً برنامه‌هایی در زمینه فرهنگ و هنر دارم، اما فکر می‌کنم کمی زود است در این‌باره صحبت کنم؛ البته امیدوارم بتوانم در بخش‌های دیگر هم کمک کنم.

 

افسانه بایگان، بازیگر مجموعه تلویزیونی «وضعیت سفید» و فیلم «کنعان» و دیگر فیلم ها و سریال ها، اول اردیبهشت و در ساعات پایانی ثبت نام، در چهارمین دوره انتخابات شورای شهر ‌نام نویسی کرده است.

 

البته پیش از این نیز هنرمندانی چون محمد سلوکی، مجری؛ امید و امین زندگانی، حبیب الله کاسه ساز، تهیه کننده؛ دانیال عبادی و الهه رضایی در این انتخابات شرکت کرده‌اند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار