به گزارش «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، این شاعر آیینی امروز در جمع خبرنگاران در مشهد بیان داشت: اگر کسی ناشناخته وارد این حیطه شعر آیینی شود آسیبپذیر خواهد بود، حالا عدهای بدون پشتوانه شناخت و معرفت دست به خلق شعر میزنند، ماندگاری چندانی ندارد.
وی با بیان اینکه شاعر باید برای سرودن شعر آیینی با دو بال احساس و اندیشه حرکت کند ادامه داد: انقلاب اسلامی تمهیدی برای سرودن شعر فراهم کرد به طوری که از جهت تنوع و کیفیت، شعر آیینی رشد داشته است.
این شاعر آئینی اضافه کرد: در دهه اول انقلاب تنها به تعداد انگشتان دست شاعر آیینی وجود داشت اما در دهه سوم بیش از 100 شاعر آیینی ترکیب بند عاشورایی وجود دارد.
قزوه تاکید کرد: بعد از انقلاب، توجه به شعر آیینی شده بسیار پررنگ شده است چرا که سلیقه مردم نیز به سمت این شعر گرایش یافته است.
وی با بیان اینکه یکی از اهداف سرودن اشعار آیینی انتقال پیام و مفاهیم دینی به مردم بوده است گفت: امیدوارم در این جشنواره شاعران بتوانند به خوبی مانند گذشته انتقال دهنده پیام که همان سیره حضرت صدیقه طاهره است باشند.
لازم به ذکر است جشنواره شعر کوثر از برنامه های جشنواره های میلاد کوثر همزمان با میلاد حضرت زهرا(س) دهم اردیبهشت در مشهد برگزار می شود.