آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۶۵۶۵
برای نخستین بارصورت می‌گیرد؛

بازدید وزرای فرهنگ کشورهای آسیایی از نمایشگاه کتاب

جمعی از وزرای فرهنگ کشورهای آسیایی، برای نخستین بار از بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌‌المللی کتاب تهران دیدن خواهند کرد.
بازدید وزرای فرهنگ کشورهای آسیایی از نمایشگاه کتاب

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، جمعی از وزرای فرهنگ کشورهای آسیایی، برای نخستین بار از بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌‌المللی کتاب تهران دیدن خواهند کرد. این ابتکار با هدف آشنایی مسئولان فرهنگی سایر کشورها با این نمایشگاه صورت می‌گیرد.


نشست وزرای فرهنگ کشورهای آسیایی برای دومین سال متوالی به همت سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود.


دست‌اندرکاران برپایی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نیز با فراهم آوردن زمینه بازدید وزرای فرهنگ کشورهای آسیایی از این نمایشگاه، ظرفیت‌های ایران در حوزه چاپ و نشر را به نمایش خواهند گذاشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار