آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۶۷۲۱

سازمان بسیج دانشجویی کشور، درگذشت امیرحسین فردی را تسلیت گفت

سازمان بسیج دانشجویی کشور، با انتشار اطلاعیه‌ای درگذشت امیرحسین فردی، نویسنده متعهد و انقلابی کشور را تسلیت گفت.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»، سازمان بسیج دانشجویی کشور با انتشار اطلاعیه ای درگذشت امیرحسین فردی، نویسنده انقلابی و متعهد کشورمان را تسلیت گفت.

 

متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

 

در این روزهای عزلت و مظلومیت فرهنگ و هنر و ادب و در هنگامه‌ ی رکود و یکجا نشینی قافله هنر انقلاب و در بیابان کم دار و درخت هنر حقیقی، داغ درگذشت نویسنده و هنرمندی چون استاد فردی، چه سوزنده‌تر و سوگش چه سنگین‌تر احساس می‌شود!

 

 مرحوم امیرحسین فردی،ادیب برجسته و هنرمند صاحب اندیشه‌ای بود که چراغ کم‌سو، ولی پرفروغ و گرمابخش ادبیات انقلاب اسلامی با همت و کوشش او و امثال معدود او روشن مانده و اکنون فراق او در سنگر هنر انقلاب به ثلمه‌ای در اسلام تشابه دارد، پرنشدنی و جبران ناپذیر.


 بسیج دانشجویی به این وسیله درگذشت پیشکسوت هنر و ادبیات کشورمان را به حضور رهبر معظم انقلاب و خانواده‌ای محترم فردی و همچنین جمیع هنرمندان و نویسندگان جبهه‌ای فرهنگی انقلاب اسلامی تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال مسئلت می‌‌نماید درجات آن عزیز را متعالی و جایگاه ابدیش را جوار رحمت و رضوان خویش قرار دهد و از همت مسئولین فرهنگی کشور امید دارد که حق آن عزیز را ادا نموده، در معرفی شایسته‌ای خدمات خالصانه و نجیبانه و انتشار مناسب مجموعه آثار قلمی ارزشمند و غنی ایشان اقدام لازم و درخور را انجام دهد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار