کد خبر:۲۳۶۹۶۹
نشست نقد و بررسی رسوایی در «دوشنبه فیلم»-3

معتمدی: روح توکل به خدا در فیلم وجود دارد

کارشناس مسائل مذهبی گفت: روح توکل به خدا در فیلم رسوایی وجود دارد و می توان گفت ده‌نمکی از این حیث به موفقیت دست پیدا کرده است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»، حجت‌الاسلام معتمدی در مراسم نمایش فیلم رسوایی که عصر امروز در سالن بصیرت مجتمع فرهنگی 13 آبان برگزار شد، گفت: اکبر عبدی خود توانایی‌های بازیگری فراوانی دارد که توانسته نقش روحانی «رسوایی» را این‌گونه بازی کند؛ البته بخشی از این بازی خوب هم به فیلمنامه فیلم برمی‌گردد.


وی ادامه داد: ده‌نمکی در این فیلم تلاش کرده عالم ربانی را به منصه ظهور برساند روحانی این فیلم در واقع روحانی یک محله است و از روحانی محله انتظار می‌رود که دین و قرآن به درستی تفسیر کند و از ناتوانان نیز دستگیری کند؛ که این خصوصیات در ذهن کارگردان فیلم بوده است و عباراتی که توسط اکبر عبدی در فیلم به کار می‌رود نشان‌دهنده ارتباط عمیق او با خدا دارد.


این کارشناس مسائل مذهبی افزود: روحانی رسوایی در بعضی از مسائل موفق عمل کرده و در بعضی دیگر ناموفق. این‌طور نیست که یک روحانی شب‌ها کار کند و یا غیب‌گو باشد و این مسئله در فیلم به یک ضعف تبدیل شده است.


حجت‌الاسلام معتمدی اضافه کرد: اشتباه ده‌نمکی این است که برای اینکه روحانی این فیلم را موفق نشان دهد او را غیب‌گو و کسی که شب‌ها کار می‌کند به تصویر کشیده است در حالی که حتما نباید این‌گونه باشد.


وی اظهار داشت: امام خمینی(ره) تنها قیام کردند و مولفه هدف امام هیچ وقت چنین مسائلی که در این فیلم نشان داده شده نبوده است. امام همیشه به مردم امیدواری دادند.


حجت‌الاسلام معتمدی گفت: روح توکل به خدا در فیلم رسوایی وجود دارد که ده‌نمکی از این حیث به موفقیت دست پیدا کرده است.


این کارشناس مسائل مذهبی با اشاره به اینکه وظیفه یک روحانی معرفت‌افزایی در بین مردم است گفت: اینکه روحانی فیلم رسوایی خود را در معرض اتهام دیگران قرار می‌دهد نقطه ضعف فیلم به حساب می‌آید. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار