کد خبر:۲۳۷۰۳۹
کمیته تحقیق درباره خشونت‌های میانمار خواستار شد؛

انجام تدابیر لازم جهت کاهش زاد و ولد مسلمانان میانمار

کمیته دولتی تحقیق درباره خشونت‌های فرقه‌ای سال گذشته میلادی در ایالت راخین میانمار، خواستار اجرای تدابیر لازم جهت کاهش زاد و ولد در بین مسلمانان شد.
انجام تدابیر لازم جهت کاهش زاد و ولد مسلمانان میانمار

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از العالم، کمیته دولتی تحقیق درباره خشونت های فرقه ای سال گذشته میلادی در ایالت راخین میانمار، خواستار اجرای تدابیر لازم جهت کاهش زاد و ولد در بین مسلمانان شد.

 

کمیته دولتی تحقیق درباره خشونت های فرقه ای سال گذشته میلادی در ایالت راخین میانمار رشد جمعیت مسلمانان روهینگا را یکی از علل بروز بحران میان آنها و بودایی ها ارزیابی، و به دولت سفارش کرده است تا تدابیر لازم را برای محدود کردن زاد و ولد میان آنها اتخاذ کند.

 

با این حال کمیته مزبور - متشکل از شخصیت های بودایی و مسلمان این کشور!- از مشخص کردن طرف هایی که در این خشونت ها دست داشتند، خودداری کرده است.

 

کمیته دولتی تحقیق درباره خشونت های فرقه ای ضد مسلمانان روهینگا نیازی به اصلاح قانون شهروندی این کشور - مربوط به سال 1982- ندیده است.

 

در این قانون هشت نژاد اصلی و بیش از 130 اقلیت نژادی به عنوان شهروندان میانمار شناخته شده اند، اما اقلیت مسلمان روهینگا از این فهرست حذف شده و بدون کشور دانسته شده اند.

 

کمیته مزبور از سوی دیگر خواستار کمک فوری مقامات میانمار به ده ها هزار مسلمان آواره خشونت های سال گذشته میلادی و افزایش حضور پلیس و ارتش برای جلوگیری از درگیری های جدید شده است.

 

این کمیته اعتراف کرده است که بسیاری از آوارگان (مسلمان) در اردوگاه های پرجمعیت زندگی می کنند و با نزدیکی فصل باران در شرایط دشواری بسر می برند؛ کمیته مزبور همچنین خواستار افزایش مراقبت از مرزهای میانمار با بنگلادش شده است.

 

لازم به ذکر است، بر اساس گزارش های سازمان ملل قوم روهینگا با جمعیتی نزدیک به 800 هزار نفر در ایالت راخین میانمار، از جمله اقلیت هایی هستند که در میان اقلیت های دنیا بیشترین آزار و اذیت را متحمل می شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار