آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۷۲۳۳
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز:

راه‌اندازی کانون‌های دانشجویی «سلامت زنان» در ارتقای سلامت زنان مؤثر است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: راه‌اندازی تعدادی مراکز تحقیقات با موضوعات ویژه «سلامت زنان» با مدیریت زنان هیئت علمی و راه‌اندازی کانون‌های دانشجویی سلامت زنان با اداره دانشجویان دختر می‌تواند در ارتقای سلامت زنان مؤثر باشد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، محمدهادی ایمانیه صبح امروز در دومین سمینار بین‌المللی «سلامت زنان» در سالن سینا و صدرای دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان داشت: کشورهای پیشرفته علی‌رغم ادعاهایی که دارند فقط از زن برای منافع اقتصادی استفاده می‌کنند.

 

وی افزود: در اسلام ارزش زیادی به زنان داده شده و باید در عمل هم به این نکته توجه کنیم که یکی از این موارد سلامت زن است که هر کس یه آن بپردازد یک کار عبادی فوق‌العاده انجام داده است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه با بیان اینکه بر اساس اعتقادات ما، خانواده دارای اهمیت ویژه‌ای است و اسلام به ما آموخته که اهمیت و محوریت خانواده با زن است، خاطرنشان کرد: زن بیش از خود، به فکر سلامت همسر و فرزندان است و این در صورتی است که باید سلامت زنان را تأمین کنیم تا سلامت مردان و فرزندان هم تأمین شود.

 

ایمانیه افزود: برای آموزش موارد مرتبط با سلامت زنان باید از داوطلبان متخصص ادارات استفاده کنیم.

 

وی با اشاره به فعالیت‌های قابل توجه مجمع خیرین تأمین سلامت فارس پیشنهاد تشکیل مجمع خیرین تأمین سلامت زنان را مطرح کرد و گفت: زنان زیادی سعادت و امتیاز مجمع تأمین سلامت استان فارس را حمایت کرده‌اند.

 

قائم مقام وزارت بهداشت در استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: اداره سلامت زنان و بانوان در وزارت بهداشت تشکیل شده؛ ولی در ساختار اداری و تشکیلاتی دانشگاه‌ها بخوبی دیده نشده است که باید به این مسئله توجه شود. 

 

ایمانیه در پایان پیشنهاد گنجانیدن واحدهای درسی با موضوع «سلامت زنان» در دروس دانشجویان علوم پزشکی را مطرح کرد و گفت: راه‌اندازی تعدادی مراکز تحقیقات با موضوعات ویژه سلامت زنان با مدیریت زنان هیئت علمی و راه‌اندازی کانون‌های دانشجویی سلامت زنان با اداره دانشجویان دختر می‌تواند در ارتقای سلامت زنان مؤثر باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار