آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۷۳۶۵
زاکانی در شیراز:

برخی اصولگرایان از درون برای این جریان مشکل ایجاد می‌کنند

کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری گفت: از دشمنان انتظاری جز دشمنی نداریم، اما برخی اصولگرایان از درون ‌مشکلاتی را برای این جریان ایجاد می‌کنند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، علیرضا زاکانی شب گذشته با حضور در مسجد فاطمه‌الزهرای(س) شیراز با بیان اینکه در 34 سال گذشته، ایران در بالاترین جایگاه قدرت منطقه و جهان قرار گرفته است، بیان داشت: قدرت روزافزون ایران اسلامی باعث شده است که در اوج تهدید بسر ببریم.

 

وی افزود: در چند سال اخیر عرصه‌های گوناگون را پشت سر گذاشته‌ایم؛ این در حالی است که دشمن نیز پیشرفت کرده و از تمام ابزار‌هایش برای ضربه زدن به انقلاب بهره می‌گیرد.

 

سخنگوی فراکسیون اصولگرایان مجلس با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی تمام معادلات و پیش‌بینی‌های نظام سلطه را به هم ریخت، تصریح کرد: انقلاب ما برنامه‌ای جدید مبتنی بر دین مبین اسلام ارائه داد و تا امروز با قدرت به پیش رفته است.

 

زاکانی در ادامه به اندیشه نظم نوین جهانی اشاره کرد و گفت: بوش پدر در دهه 70 اعلام کرد که می‌خواهیم نظم نوین جهانی را برپا کنیم که مدت کوتاهی پس از این سخن، شوروی از بین رفت و در این زمان بود که نفس‌ها در سینه‌ها حبس شده بود که قرار است چه اتفاقی بیفتد و چه نظامی بر جهان حاکم شود که در همین دوره انقلابی اسلامی نمایان شد.

 

وی در بخش دوم سخنان خود تصریح کرد: به دلیل کم‌رنگ شدن تفکر بسیجی و انقلاب در جامعه شاهد وجود مشکلاتی هستیم؛ همچنین در تفکر انقلابی نسبت و ارتباط مسئولان با ولی‌فقیه، طبق آن چیزی که اکنون می‌بینیم، وجود ندارد.

 

این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری یازدهم در ادامه به این گفته که وزرا باید قوی‌ترین عناصر باشند و ولایت‌مداری این نیست که امروز می‌بینیم، اشاره و تصریح کرد: در زمان حاکمیت دوم خردادی‌ها، مسئولان پذیرفتند که حتی حداقل‌ها را کنار بگذارند که به عنوان نمونه وزیر خارجه وقت، برای داشتن تنها یک سانتریفیوژ رایزنی می‌کرد، در حالی که اکنون سعید جلیلی به مذاکره می‌نشیند و خواست جمهوری اسلامی را بیان می‌کند؛ چرا که ایران دیگر در موضع انفعال نیست.

 

زاکانی ادامه داد: ایران امروز از موضع قدرت وارد می‌شود، به عنوان مثال، اکنون حق هسته‌ای ما را پذیرفته‌اند و تنها درباره میزان با ما بحث می‌کنند که این به برکت خط مقاومتی مدبرانه‌ای است که مقام معظم رهبری آن را ترسیم فرموده‌اند.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود به مبانی اساسی اصولگرایی، وضعیت امروز این جبهه و ایجاد تشتت در میان اعضا اشاره کرد و گفت: برخی با شعار‌های اصولگرایی و از درون اصولگرایان بر سر کار آمدند، اما اکنون تنها شعار می‌دهند و در عمل چیزی نمی‌بینیم؛ احمدی‌نژاد نیز چنین می‌کند، وی دولتی با شعار‌های بسیار عمل نکرده، برای فرد پس از خود باقی گذاشته است.

 

دبیر‌کل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی بیان داشت: دشمنان و برخی افراد در داخل در صدد ایجاد پاره‌ای از مشکلات برای اصولگرایان هستند که باید گفت ما از دشمنان انتظاری جز دشمنی نداریم، اما ‌مشکلاتی را برخی اصولگرایان از درون برای جریان اصولگرا ایجاد می‌کنند.

 

زاکانی سفر‌های استانی اخیر احمدی‌نژاد را به تعبیری زمین گذاشتن کار‌های مهم کشوری برشمرد و آن را مورد نقد قرار داد.

 

وی در پایان گفت: در برخی مواقع هاشمی، خاتمی و احمدی‌نژاد در قبال سیاست‌هایی که رهبر انقلاب تبیین می‌کردند، راه خود را در پیش می‌گرفتند، بنابراین ولایت‌مداری این نیست که امروز می‌بینیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار