آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۷۶۲۰

انتقاد آیت‌الله مصباح یزدی از تکثر کاندیداهای اصولگرا

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) از تعدد و تکثر کاندیداها در جبهه اصولگرایان انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، آیت الله محمد تقی مصباح یزدی ظهر امروز طی سخنانی در دیدار با علیرضا زاکانی، کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری از تعدد و تکثر کاندیداها در جبهه اصولگرایان انتقاد کرد و بیان داشت: درست است که وظیفه مردم در انتخابات، انتخاب اصلح است؛ اما وقتی کاندیداهای صالح زیاد باشد این انتخاب برای مردم سخت و پیچیده می شود.
 

وی با ابراز امیدواری نسبت به وحدت اصولگرایان افزود: به برکت انقلاب، خون شهدا و نهضت امام (ره)، مدیران بسیاری در کشور در فضای انقلاب و نظام رشد یافته اند که در خط امام (ره) و رهبر انقلاب بوده و با انگیزه های الهی، کارآمدی و صلاحیت لازم را برای اداره امور دارند.


عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: حقیقتا وجود افراد مختلفی که دارای حد نصاب ولایت مداری و مدیریتی هستند، مایه امیدواری و شکرگزاری است؛ اما به هر طریق باید توجه داشت که تعدد و تکثر کاندیداها ممکن است عوارضی هم به دنبال داشته باشد که نمی توان از آن چشم پوشید.


آیت الله مصباح یزدی تصریح کرد: یکی از عوارض و آسیب ها این است که مردم در انتخاب اصلح دچار اشتباه شده و در تشخیص به خطا روند.


وی ادامه داد: به هر صورت آنچه مهم است اینکه رای مردم تعیین کننده است و آنان باید بهترین انتخاب را انجام دهند که صلاح انقلاب، نظام و خودشان در آن باشد.


عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه ما برای خدمت در مسیری که امام(ره) و شهدا رو به روی ما گشودند، تکلیف الهی داریم، خاطرنشان کرد: امروز ما با تکلیف مداری و تلاش و مجاهدت می توانیم لبیک گوی مقام معظم رهبری باشیم و به عنوان سرباز ایشان در راه اعتلای اسلام و تشیع گام برداریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار