آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۷۹۲۷
آسوشیتدپرس در تحلیلی بر حمله اسرائیل به سوریه نوشت؛

تجاوز اسرائیل به سوریه معمای تازه برای جهان عرب

حمله اسرائیل به سوریه در حالی صورت گرفت که رهبران عرب منطقه همسو با اسرائیل به حمایت از معارضان دولت سوریه پرداختند که این امر بر پیچیدگی مناسبات منطقه‌ای افزوده است.
تجاوز اسرائیل به سوریه معمای تازه برای جهان عرب

به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، تجاوز جنگنده های رژیم صهیونیستی به سوریه که امروز برای دومین بار طی سه روز گذشته صورت گرفت، با واکنش برخی کشورهای عربی مواجه شده است.
 
خبرگزاری آسوشیتدپرس با اشاره به این واکنش ها نوشت: پنج هفته پیش سران اتحادیه عرب در نشستی در قطر بر افزایش حمایت ها از شورشیان سوری تاکید کردند و این در حالی است که حملات هوایی اسرائیل بر عدم ثبات منطقه ای و پیچیدگی اوضاع افزوده است.
 
در حالی که تقریباً همه سران عرب همراه با اسرائیل به حمایت از معارضان سوری برای براندازی بشار اسد تلاش کرده و در عین حال به مخالفت با ایران ادامه می دهند، حمله اسرائیل به سوریه معادلات منطقه ای را وارد مرحله پیچیده ای کرده است.
 
از سویی اعراب و اسرائیل هر دو به دنبال تخریب چهره حزب الله هستند و این در حالی است که حزب الله بعد از جنگ 33 روزه در میان افکار عمومی محبوبیت بالایی کسب کرده و از سوی دیگر اعراب اگر چه مانند اسرائیل با نظام سوریه مخالفند، اما با حملات اسرائیل به سوریه نیز موافق نیستند.
 
نبیل العربی، دبیرکل اتحادیه عرب در واکنش به این حمله نسبت به عواقب جدی آن هشدار داد و از شورای امنیت خواست برای توقف تجاوزات اسرائیل به سوریه فوراً وارد عمل شود.
 
اگر چه واکنش کشورهای حاشیه خلیج فارس به تجاوزات امروز اسرائیل به جملات کوتاهی محدود بود، اما در مصر دولت و گروه های مختلف این کشور واکنش تندی به این حادثه نشان دادند.
 
این مواضع از سوی رهبران عرب در قبال سوریه که در مواردی همسو با اسرائیل بوده و در مواردی به تقابل با آن رسیده، جهان عرب را با معمای پیچیده تازه ای روبرو کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار