به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، سیدمحمد حسینی صبح امروز در مراسم نکو داشت زنده یاد طاهره صفار زاده در سیرجان بیان کرد: توصیه ما این است که کتابخانه تخصصی از آثار نویسندگان و مولفان ایجاد شود و یا حداقل بخشی ازکتابخانه مرکزی هر استان به ارائه آثار مفاخر، مولفان و بزرگان آن استان اختصاص یابد.
وی با اشاره به معرفی شخصیت مفاخر کشور افزود: بهتر است که در کتابهای درسی مقطع راهنمایی در مورد بزرگان و فرهیختگان جهت شناخت آنها مطالبی ذکر شود و اگر آثار محقق در اختیار همگان قرار داده شود او همچنان زنده است.
وزیر فرهنگ و ارشاداسلامی بیان کرد: زنده یاد استاد طاهره صفارزاده یکی ار مفاخر و اندیشمندان و شاعرانی بود که زندگیش درس و الگویی برای همه است. در دوران کودکی و نوجوانی و به رغم مشکلات و محرومیت ها، با پشتکار و عزم و اراده ای مثال زدنی تحصیلاتش را تا مراحل بالا در داخل و خارج از کشور ادامه داد.
حسینی گفت: آثار این شخصیت درحوزه ترجمه های قرآن، شاعر، نویسنده و ابعاد دیگر از این بانوی پر تلاش چهره ارزشمندی را ترسیم کرده است.
وزیر فرهنگ و ارشاداسلامی با بیان اینکه باید شخصیتهای گذشته و معاصر برای قشر جوان شناخته شوند، گفت: در کنار شخصیتهای ملی آثار آنها نیز در کتابهای درسی دانشآموزان جای بگیرد.
لازم به ذکر است، دقایقی قبل و با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، کتابخانه تخصصی و پژوهشی زنده یاد «طاهره صفار زاده » در سیرجان افتتاح شد.
یادآور می شود، این کتابخانه شامل 7000 جلد کتاب می باشد که 250 قرآن نفیس از قرآن های شخصی مرحومه صفار زاده را نیز شامل می شود.