آکادمی نوبل تعداد نامزدهای جایزه امسال را اعلام کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۰۱۶۹
جایزه‌ای با همه حاشیه‌های سیاسی‌اش؛

آکادمی نوبل تعداد نامزدهای جایزه امسال را اعلام کرد

آکادمی نوبل اعلام کرد امسال از میان 194 نامزد، برنده جایره نوبل ادبی را انتخاب خواهد کرد.
آکادمی نوبل تعداد نامزدهای جایزه امسال را اعلام کرد

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، آکادمی نوبل اعلام کرد امسال از میان 194 نامزد برنده جایره نوبل ادبی را انتخاب خواهد کرد.

 

به گفته دبیر آکادمی نوبل، از این میان 48 نفر برای نخستین بار وارد این فهرست شده‌اند. سال 2012 تعداد نامزدهای دوره نخست این رقابت شامل 210 نام بود که 46 نفر برای نخستین بار به آن راه پیدا کرده بودند.

 

گفتنی است نسبت به سوگیری های این جایزه تا به حال نقدهای بسیاری مطرح شده است و بسیاری از کارشناسان ادبی مدعی هستند آکادمی نوبل توجه ویژه‌ای به کشورهای اروپایی نشان می‌دهد. از مجموع 106 نویسنده‌ای که تاکنون مدال نوبل ادبیات را به گردن آویخته‌اند‌، تنها 27 نفر غیراروپایی بوده‌اند! گرچه گفته می شود این آکادمی امسال بر نویسندگان آفریقایی تمرکز بیشتری می‌کند.

 

همچنین دیدگاه ها و اغراض سیاسی در اهدای جوایز به نویسندگان بسیار اثر گذار بوده است. به گونه ای که در دی ماه سال گذشته، پس از 50 سال آکادمی نوبل افشا کرد انتخاب جان اشتاین بک در سال 1962 اجباری بوده است. البته حتی پس از این مدت نیز سعی کرده اند بهانه های دیگری در این زمینه مطرح کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار