به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، علیاکبر صفوی امروز در نشست خبری پیرامون برگزاری پنجمین کنفراس بینالمللی «فناوری اطلاعات و دانش» از اول تا سوم خردادماه جاری در دانشگاه شیراز بیان کرد: فناوری اطلاعات از حدود دو سه دهه گذشته که در دنیا مطرح شد، یکی از امیدآفرین ترین تکنولوژی هایی بود که در جهان مطرح شده است.
وی افزود: کشور ایران با فاصله حدود 20 سالی در این مبحث با دیگر کشورها رو به روست.
دبیر پنجمین کنفراس بین المللی «فناوری اطلاعات و دانش» با بیان اینکه در سند چشم انداز کشور قرار است کشور ما رتبه برتر در منطقه را داشته باشد این در حالی است که رتبه ایران در زمینه فناوری اطلاعات با بررسی های انجام شده در جایگاه آخر قرار دارد.
صفوی ادامه داد: این امر نشان دهنده این است که فناوری اطلاعات در رشد و توسعه کشور نقش بسیار مؤثری دارد؛ اما متأسفانه کشور ما در این زمینه ضغیف عمل کرده است.
وی گفت: به همین جهت بر این آمدیم تا با برگزاری این کنفرانس چالش های عدم رشد ناصحیح این مقوله را در کشور بررسی کنیم که در این راستا یکی از سخنرانان کلیدی این کنفرانس را به بررسی آخرین وضعیت های این مقوله در دنیا و ایران قرار داده ایم.
استاد بخش کامپیوتر دانشگاه شیراز در پایان با بیان اینکه پیشبینی میشود 400 تا 600 نفر در این کنفرانس شرکت کنند، تصریح کرد: به دلیل مشکلات اقتصادی و گران شدن دلار تعدادی از اساتید خارج از کشور از دانشگاه های آمریکا و انگلستان به صورت ویدئو کنفرانس در این مراسم شرکت می کنند.