«مدافعان حرم» در شام وفات ام‌المصائب، اقامه عزا می‌کنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۱۴۰۲
با مداحی میثم مطیعی و عبدالرضا هلالی؛

«مدافعان حرم» در شام وفات ام‌المصائب، اقامه عزا می‌کنند

دومین مراسم اعلام آمادگی جوانان مسلمان و باغیرت ایرانی به عنوان «مدافعان حرم» در شام شهادت حضرت زینب کبری(س) برگزار می شود.
«مدافعان حرم» در شام وفات ام‌المصائب، اقامه عزا می‌کنند

 به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»،با توجه به تحولات میدانی کشور سوریه و شهادت روزانه برادران دینی و مذهبی سوری ـ لبنانی و عراقی که از قائله صهیونیستی ـ وهابی در راستای دفاع از حرم فرزندان پیامبر مکرم اسلام(ص) به خصوص حضرت زینب کبری(س) محافظت می کنند؛ این ستاد دومین مراسم اعلام آمادگی جوانان مسلمان باغیرت ایرانی به عنوان مدافعان حرم در شام شهادت حضرت زینب کبری(س) برگزار می کند.

 

بدینوسیله از آحاد مردم و جوانان برای حضور در این مراسم و اعلام آمادگی قلبی و عملی نسبت به حفاظت حرمین معصومین(ع) به خصوص حرم حضرت زینب کبری(س) و حضرت رقیه(ع) دعوت می شود.

 

این مراسم یکشنبه 5 خرداد با برگزاری نماز مغرب و عشاء در حسینیه امام موسی بن جعفر(ع) واقع در میدان خراسان آغاز و با قرائت قاری بین المللی فردی و سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین میرلوحی و با مداحی برادر میثم مطیعی و عبدالرضا هلالی برنامه خاتمه می یابد.

پربازدیدترین آخرین اخبار