کد خبر:۲۴۱۶۷۳
سعید جلیلی در رسانه ملی مطرح کرد:

انتقاد از بی‌نتیجه بودن هزینه‌های پژوهشی در علوم انسانی/ قطار دولت کند حرکت می‌کند

این کاندیدای ریاست جمهوری با بیان آنکه از همه ظرفیت‌های کشور باید به خوبی استفاده شود گفت: ظرفیت‌خوبی در منابع انسانی داریم و هزینه‌های عمده‌ای ...

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، سعید جلیلی کاندیدای ریاست جمهوری دوره یازدهم در رسانه ملی با اشاره به شرایط حساس کشور گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران در مسیر خود با موفقیت‌هایی همراه بوده است که به دو عامل اصلی آن می‌توان به اندیشه دینی و گفتمان انقلاب، و همراهی حضور مردم در تحقق این اندیشه دینی اشاره کرد که هر چه از این دو عامل فاصله بگیریم نقاط ضعفمان بیشتر و هر چه بر آن تمرکز کنیم به مسیر پیشرفت نزدیک‌تر می‌شویم.


این کاندیدای ریاست جمهوری با بیان آنکه یک رئیس جمهور باید به عمل صالح و ایمان باور داشته باشد گفت: رئیس قوه مجریه وظیفه دارد فرصت شکوفا شدن را برای آحاد جامعه فراهم کند که این امر نیازمند به‌کار گیری تمام ظرفیت های کشور است.


جلیلی قوه مجریه را به مثابه قطاری دانست افزود: این قطار جدا از آنکه به چه سمتی حرکت می‌کند که باید در مسیر پیشرفت باشد، سرعت حرکت این قطار را در تناسب با هزینه‌ای که برای این قطار شود باید سنجید که متأسفانه سرعت این قطار کند است و باید با سرعت بالاتری در مسیر پیشرفت حرکت کند.


وی به تبیین شاخص‌های پاسخگویی در نظام اداری اشاره کرد و گفت: باید سازوکاری در کشور فراهم شود نه تنها افراد سالم به وظیفه خود به درستی عمل کنند بلکه افراد ناصالح نیز نتوانند مخالف این سازوکار عمل کنند که این امر نیازمند فرهنگ‌سازی است.


جلیلی ادامه داد: دستگاه‌های اداری به جای آنکه وظیفه‌محور باشند باید نتیجه‌محور باشند و برای عملکرد خود را برای رسیدن به نتیجه و هدف مشخص انجام دهند نه آنکه تنها یک کار را به پایان برسانند.


جلیلی با بیان آنکه شکوفا شدن ظرفیت‌های کشور نباید براساس شانس باشد بیان داشت: سازوکارهای کشور باید جوابگو نیازهای همه آحاد کشور باشد و این امر باید بتواند از همه ظرفیت‌های کشور استفاده کند.


وی با بیان آنکه اقتصاد کشور باید به درستی مدیریت شود گفت: در مدیریت اقتصادی نباید تنها به دنبال هزینه کردن منابع باشیم بلکه باید آن را به بهترین نحوه مدیریت کنیم تا بتواند به نتیجه برسد.


این کاندیدای ریاست جمهوری با اشاره به مالیات‌های تورمی گفت: مالیات تورمی ظلمی به مردم است که آثار سوء آن در طبقات پایین جامعه ظهور پیدا می‌کند.


جلیلی با بیان آنکه وزارتخانه‌ها باید با یکدیگر هماهنگ باشند اظهار داشت: باید همه نهادهای کشور در ساختاری هماهنگ با یکدیگر تصمیم بگیرند و سیاست‌گذاری باید از اجرا جدا باشد که این امر در حوزه‌های مختلف از جمله ساختار اقتصادی شکل بگیرد.


این کاندیدای ریاست جمهوری به شفاف‌سازی اقتصادی اشاره کرد و گفت: شفاف‌سازی اقتصادی یکی اموری است که باید به آن توجه شود که در غیر این‌صورت نمی‌توانیم سازوکار را به خوبی مدیریت کنیم و این مدیریت باید در جهت استفاده از همه ظرفیت‌های لحاظ شود.


وی با انتقاد از بی‌نتیجه بودن هزینه‌ها برای پژوهش در علوم انسانی گفت: ما در حوزه منابع‌انسانی از ظرفقیت‌خوبی برخوردار هستیم به‌طوری که در حوزه علوم انسانی می‌بینیم صدهای میلیارد صرف هزینه پژوهش در علوم انسانی می‌شود اما نتیجه متناسب با این هزینه در کشور مشاهده نمی شود و دانشجویان این حوزه همچنان اذعان می‌کنند کار ندارند و بیکاری هستند.


جلیلی در پایان با بیان آنکه اقتصاد کشور باید دانش‌بنیان باشد خاطرنشان کرد: همان‌طور که در حوزه اقتصادی باید به دانش‌بنیان بودن آن توجه کنیم در سیاست خارجی و دیگر حوزه‌ها نیز باید تلاش کنیم تا عزت را برای کشور به دست بیاوریم که این امر نیازمند استفاده از همه ظرفیت‌های کشور است.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار