آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۱۶۸۸
در سومین روز تبلیغات اتنخاباتی

ولایتی، جلیلی و روحانی مهمان امروز رسانه ملی هستند

ولایتی، جلیلی و حسن روحانی درسومین روز برنامه‌های انتخاباتی به رسانه ملی می‌آیند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»، در سومین روز از آغاز برنامه‌های انتخاباتی کاندیداها در رسانه ملی، برنامه‌های رادیویی آغاز می‌شود.

 

بنا بر این گزارش، امروز -دوشنبه 6 خردادماه- ویژه برنامه «سعید جلیلی» راس ساعت 8:30 روی آنتن رادیو ایران خواهد رفت.

 

اما اولین برنامه تلویزیونی امشب، متعلق به «علی اکبر ولایتی» خواهد بود. گفت‌وگوی بی‌واسطه این کاندیدا با مردم امشب ساعت 20 روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود. همچنین در ادامه «حسن روحانی» ساعت 22:45 مهمان برنامه زنده گفت‌وگوی ویژه خبری خواهد بود.

 

«غلامعلی حداد عادل» نیز آخرین کاندیدایی است که امشب ساعت 23:30 به وقت تهران با حضور در شبکه جام جم سیما به سوالات ایرانیان خارج از کشور پاسخ دهد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار