حجت الاسلام محمدرضا تویسرکانی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: در وضعیت کنونی جهان خط نبرد رسانه است و شکست و توفیق در عرصه رسانه معنا پیدا میکند؛ سه تهدید سخت، نیمه سخت و نرم وجود دارد، بنابراین اگر کسی در عرصه تهدید نرم موفق است، زمینه موفقیت در تهدید سخت نیز برایش فراهم میشود که عرصه تهدید نرم رسانه و فضای اینترنت و فضای خبری است.
نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به اینکه دشمن در حال سرمایهگذاری برای کاهش مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری است، ابراز داشت: باید حرکت جهادی صورت گیرد و در این زمینه به فعالیت خبری بپردازیم که این مسئله نیازمند مطالعه است؛ در این رابطه باید بدانیم نپرداختن به کارهای فرهنگی، حماسه سوزی و فرصت سوزی است.
وی با اشاره به اینکه به جای موضوعات فرعی و حاشیهای باید به فکر مبارزه با شیطان اکبر باشیم، خاطرنشان کرد: شما به عنوان رسانه باید بر روی موضوع مشارکت حداکثری مردم کار کنید و از پرداختن به نفع یا ضرر افراد پرهیز نمایید؛ زیرا پرداختن به تخریب و سیاه نمایی، ما را از موضوعات اصلی غافل می کند.
تویسرکانی در ادامه افزود: خبرگزاری دانشجو به عنوان خبرگزاری نو و پویا باید به این مسائل توجه کند؛ زیرا دشمن میخواهد کاهش حضور مردم در انتخابات اتفاق بیفتد که در این زمینه باید نگاه ولایی داشته باشیم و اخلاق سیاسی را تقویت کنیم، همچنین باید به موضوع انتخابات نگاه توحیدی داشته و آن را امتحان الهی بدانیم.
نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین در ادامه با اشاره به اینکه اگر دشمن در عرصه جنگ نرم ناکام ماند، وارد فضا و عرصه تهدید نیمه سخت و سخت نخواهد شد و موضوعاتی مانند ترور را نخواهیم دید، خاطرنشان کرد: ما به دشمنان و سرپلها و رابطهای آنان اجازه فعالیت در کشور را ندادیم و جمعی از عناصر بیگانگان را در کشور دستگیر کردیم و این شوک بزرگی برای دشمنان بود؛ باید بدانیم که امروزه همه عرصهها به هم متصل هستند و نمیتوان اقتصاد، فرهنگ و سیاست را از یکدیگر جدا کرد و در این باره ما نیازمند عمل شجاعانه و مخلصانه هستیم.
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه نحوه عملکرد و ورود بسیج در عرصه انتخابات چگونه خواهد بود، پاسخ داد: ما به عنوان بسیج حق هیچ گونه دخالت مصداقی در انتخابات را نداریم و از هیچ کدام از کاندیداها حمایت مصداقی نخواهیم کرد.
تویسرکانی در ادامه با اشاره به اینکه بسیج کارکرد سیاسی و حزبی ندارد، ابراز داشت: البته از گفتمان امام و رهبری دفاع کرده و شاخصهای اصلح را در میان بسیجیان تبیین میکنیم که دشمن نام آن را دخالت می گذارد؛ ما در این راستا به تبیین معیار میپردازیم، اما تشخیص مصداق را برعهده بسیجیان میگذاریم.
نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین در ادامه افزود: اصلح فردی است که مدیر، توانمند، آگاه، متعهد به اسلام، دارای سوابق روشن و دشمن ستیز باشد، اگر این معیارها دخالت است، بگویند ما دخالت می کنیم، در صورتی که تبیین موضوعات دخالت نیست و تمام تلاش بسیج تحقق حماسه سیاسی است.
وی در پایان با اشاره به اینکه امروز رهبری فرمودند من از هیچکس حمایت نمی کنم و هیچکس نمیداند من به چه کسی رأی خواهم داد، خاطرنشان کرد: تحمیل کاندیدا یا شخص خاص با حماسه سیاسی و میزان رأی ملت بودن منافات دارد؛ این در حالی است که بسیج کارکرد حزبی و سازمانی ندارد.