کد خبر:۲۴۲۴۸۶
بروجردی در جهاد دانشگاهی مشهد:

با سقوط القصیر 60 درصد توان معارضان سوریه از بین رفته است/ بشار اسد تا 2014 در قدرت می‌ماند

رئیس کمیسیون امنیت ملی، سوریه را عرصه مقابله آمریکا و روسیه دانست و گفت: بشار اسد تا سال 2014 در قدرت باقی می‌ماند؛ چرا که مردم ...

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، علاءالدین بروجردی صبح امروز طی نشستی با اصحاب رسانه در سازمان جهاد دانشگاهی مشهد آخرین تحولات سوریه را برررسی و تحلیل کرد.
 

وی در ابتدای این نشست بحران سوریه را طرحی آمریکایی دانست و افزود: این بحران بعد از بیداری اسلامی و تحولات مصر به ملت و دولت سوریه تحمیل شد تا جبران از دست دادن مهمترین قسمت خاورمیانه‌ برای اسرائیل یعنی مصر شود.

 

رئیس کمیسیون امنیت ملی بیان کرد: بعد از تحولات بیداری اسلامی موازنه قدرت در منطقه به هم خورد، بنابراین آمریکا و اسرائیل سعی کردند این موازنه جدید را تغییر دهند.

 

بیش از 60 درصد توان معارضه سوری از بین رفته است

 

وی انتخاب سوریه را برای تغییر این موازنه یک انتخاب هوشمندانه دانست و بیان داشت: سوریه مرکز حمایت از محور مقاومت بود و تغییر ساختار سیاسی‌اش ضمن متعادل کردن موازنه قدرت، به محور مقاومت، بویژه جمهوری اسلامی ضربه می‌زند.
 

بروجردی ادامه داد: طبق محاسبه‌ای که خودشان اعلام کرده بودند، قرار بود طی دو یا سه ماه این تحولات به نتیجه برسد، بنابراین از همه توانایی‌های هم پیمانان خود در تامین منابع مالی و نظامی این طرح استفاده کردند.
 

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به سقوط شهر القصیر در 40 کیلومتری مرز لبنان گفت: به اعتراف خود آمریکایی‌ها با سقوط این شهر بیش از 60 درصد توان معارضه از بین رفته است.
 

وی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص مشارکت کشورهای دیگر در حمایت از سوریه گفت: دو عضو شورای امنیت در سازمان ملل یعنی چین و روسیه برای حمایت از سوریه در کنار ایران قرار گرفتند؛ روسیه ضمن وتو کردن نظر شورای امنیت، سامانه‌های موشکی را به سوریه داده است.


وضعیت اماکن زیارتی در سوریه عادی است

 

بروجردی عرصه سوریه را عرصه مقابله آمریکا و روسیه دانست و در خصوص آینده سوریه ادامه داد: بشار اسد تا سال 2014 در قدرت باقی خواهد ماند؛ چرا که مردم هم در کنار نیروهای مسلح سوریه وارد عرصه مقابله با نیروهای تروریست شده‌اند.
 

رئیس کمیسیون امنیت ملی افزود: امروز 29 کشور جهان در میان معارضان سوریه هستند که تعداد قابل توجهی از آنها اروپایی می باشند؛ القاعده نیز محور اساسی معارضان سوری را تشکیل می‌دهد و حمایت اروپا و آمریکا یک حمایت آشکار از تروریسم است.
 

وی با بیان اینکه این حمایت در آینده به معضل جدی برای غرب تبدیل خواهد شد، خاطرنشان کرد: وضعیت میدانی سوریه به مراتب بهتر از ماه‌های قبل است؛ در سفر اخیری که به سوریه داشتم، برخلاف آنچه که گفته می‌شود اماکن زیارتی در محاصره تروریست‌ها قرار دارند، به زیارت رفتم و آنجا وضعیت معمولی داشت.
 

بروجردی در خصوص ارسال سلاح به سوریه گفت: هر چند کشورهای حامی معارضین ارسال سلاح را تسهیل کردند، اما کاری پیش نمی‌برند؛ چرا که مردم در کنار ارتش هستند.


افزایش میزان عملیات‌های انتحاری در عراق ناشی از شکست غرب در سوریه است
 

رئیس کمیسیون امنیت ملی با اشاره به حضور 40 کشور دوست سوریه در تهران بیان داشت: تهران مخالف کار نظامی در سوریه است و راه‌حل سیاسی را مد نظر قرار داده، حتی کشورهایی که به سوریه سلاح ارسال کرده و آتش افروزی می‌کنند، به این نتیجه رسیده‌اند راه‌حل سوریه نظامی نیست.

 

وی با اشاره به اجلاس ژنو 2، این اجلاس را گام دیگری در عرصه بین المللی دانست که گروه‌های معارض سعی در برگزاری آن را دارند و تصریح کرد: هر چند گروه‌های معارض در استانبول جمع شده‌اند تا برای ژنو 2 تصمیم بگیرند، اما به نتیجه نرسیده‌اند، بنابراین زمان برگزاری این نشست مشخص نیست.
 

بروجردی با بیان اینکه اگر معارضین سلاح‌های خود را بر زمین نگذارند سرنوشت سوریه در میدان رزم مشخص می‌شود، گفت: با توجه به اینکه کشورهای حامی تروریست در سوریه با شکست روبرو شده‌اند، در حال طراحی انتقال بحران سوریه به عراق هستند؛ این در حالی است که افزایش میزان عملیات‌های انتحاری در عراق ناشی از شکست سیاسی آنهاست.


رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس بیان داشت: آنها می‌خواهند از این طریق به جمهوری اسلامی فشار بیاورند؛ چرا که امنیت عراق برای ما بسیار حساس است، امیدواریم دولت و مجلس عراق با تصمیم مناسب از این آتش افروزی جلوگیری کنند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار