به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، محمد غرضی امروز با حضور در نشست خبری خود در خبرگزاری خبر آنلاین، احزاب داخل کشور را فاقد پایگاه اجتماعی دانست و گفت: این گروه ها هیچ پایگاه اجتماعی در داخل کشور ندارند.
کاندیدای ریاست جمهوری یازدهم درباره ائلاف 1+2 و تناقضات گفتار و عمل آنها اظهار داشت: این موضوع نشأت گرفته از آن است که آنها هیچ عقبه اجتماعیای ندارند و به همین دلیل سه چهار نفره شده و وارد صحنه انتخابات می شوند.
وی درباره اعلام حمایت جامعه مدرسین از یکی از اعضای ائتلاف نیز گفت: تا آنجایی که من اطلاع دارم اکثریت اعضای جامعه مدرسین از هیچ گروهی و شخصی حمایت نکرده اند، اما خود شخصاً این مسئله را از آقای یزدی پیگیری خواهم کرد.
غرضی با بیان اینکه جمهوریت مفهوم عمیقی دارد، ادامه داد: جمهوریت به معنای آن است که حکومت پایگاه اجتماعی قویای دارد؛ هم اکنون در زمانی قرار داریم که می توانیم با وسایل ارتباطی سادهای همچون موبایل نسل سوم و چهارم کشور براحتی با دیگران ارتباط برقرار کنیم، بنابراین نباید سیاست های مشخص فرقهای را مطرح کنیم؛ زیرا این مسئله به ضرر جامعه است.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم در پاسخ به این سوال که رقیب اصلی خود را در بین کاندیداها چه کسی می دانید، اعلام کرد: هیچ رقیبی ندارم.
وی با بیان این مطلب و در پاسخ به این سوال که چرا کاندیداها به سوالات شما در مناظرات پاسخی نمی دادند، ادامه داد: من همواره اعلام کردم که رقیبی در بین کاندیداها نداشته و فقط یکسری همکار دارم که با آنها در صحنه سیاست کار می کنم، من سخنگوی همکاران شخصی خود نیستم و در مناظرات تلویزیونی تعدادی سوال های مهم را مطرح کردم که کسی به آنها پاسخی نداد، بنابراین اگر آنها خودشان را جوابگوی مشکلات جامعه نمی دانند، موضوعی است که باید از خود آنها پرسش شود.
غرضی در پاسخ به این سوال که چگونه می خواهید رسانه های دو طرفه ایجاد کنید، اظهار داشت: در طول سال های خدمتم به مردم این کار را انجام دادم و وسایل ارتباطی گسترده ای همچون اینترنت، موبایل، تلفن و شبکه مخابراتی عظیم کشور را پایه گذاری کردم.
کاندیدای ریاست جمهوری یازدهم درباره پیشرفت استفاده از ماهواره ها در دولت آتی خود نیز گفت: در سال 67 در مجلس شورای اسلامی مجوز ماهواره زهره را گرفتم، اما متاسفانه این موضوع در دولت های بعد پیگیری نشد؛ این در حالی است که دولت ها باید در قبال این موضوع پاسخگو باشند.
وی عملکرد رسانه ها را در داخل کشور ظلم به خود دانست و ادامه داد: خداوند صدای بلند را دوست ندارد، مگر از کسی که در حق او ظلمی شده و او برای احقاق حقوق خود تلاش می کند.
غرضی ادامه داد: در طول تاریخ همواره به ملت ایران ظلم شده است.
کاندیدای ریاست جمهوری یازدهم درباره تناقضات گفتاری خود در زمینه تقسیم استان تهران به شش استان نیز اظهار داشت: استان تهران در حال حاضر با معضل مهمی همچون کارتنخوابها روبرو است، به این ترتیب ما باید در 100 سال آینده فقط 30 استان داشته باشیم که بتوانیم از معضلات اجتماعی همچون کارتنخوابها جلوگیری کنیم؛ زیرا هم اکنون ما تمام امتیازات زندگی شهری را در شهر تهران فراهم کرده ایم که همین مسئله باعث می شود شهرستانی های عزیز برای زندگی به این شهر هجوم بیاورند و چون عده ای از این عزیزان در رسیدن به اهداف خود باز می مانند معضلی همچون کارتنخوابی در تهران افزایش می یابد.
وی ادامه داد: باید مراکز استان ها را آباد کرد تا از وجود کارتنخوابها و هجوم منابع انسانی به شهر تهران جلوگیری شود.
غرضی با اینکه فقط کسانی که در بستر انقلاب هستند باقی می مانند، اظهار داشت: بستر انقلاب ایران بستری 200 ساله است، از وقتی که گروهی از این انقلاب شکست خوردند مردم همواره در مقابل آنها مقاومت کردند. در طول تاریخ ایران نهضت هایی همچون نهضت مشروطه و ملی کردن صنعت نفت ایجاد شد که با شکست خوردن این نهضت ها، خود این نهضت ها و رهبران آنها به تاریخ پیوستند، اما انقلاب ایران همچنان پابرجاست و هر کسی که در این بستر باشد باقی خواهد ماند.
این کاندیدای ریاست جمهوری اعتماد مردم به احزاب و گروه ها را در ایران منفی دانست و ادامه داد: با وجود اعتماد منفی مردم به احزاب و گروه ها، ما در سطح جامعه شاهد آن هستیم که اعتماد مردم به انقلاب چه در گذشته و چه در زمان کنونی همواره مثبت بوده است.
وی وجود احزاب در کشور را مانع پیشرفت ندانست و ادامه داد: احزابی که نتوانند با پایگاه اجتماعی تفاهم و ارتباط برقرار کنند از بین خواهند رفت.
غرضی ادامه داد: در صورتی که احزاب توانایی اجماع نداشته باشند، زمینه نابودی خود را فراهم می کنند؛ چرا که اجماع یک کلمه مقدس در حقوق و فقه اسلامی است و فقها همواره در طول تاریخ بر این عقیده اند که اگر در موردی اجماعی حاصل شد آن اجماع کفایت می کند و این نگاه با نگاه متفکران غربی همچون منتسکیو متفاوت است؛ زیرا اسلام همواره بر این عقیده است که اجماع می تواند حکومت کند.
کاندیدای ریاست جمهوری یازدهم اظهار داشت: در گذشته تشکیل احزاب در نظام جمهوری اسلامی منجر به اضمحلال احزاب شده است و توسعه پایدار فقط در فیزیک وجود نداشته و در اجتماع نیز هست، بنابراین اگر نتوانیم این توسعه را به وجود آوریم انرژی جامعه را هدر دادهایم
وی این مسئله را ناشی از تمکن احزاب در ارتباط با تودههای مردم دانست.
غرضی اولین کار خود را پس از کسب کرسی ریاست جمهوری تشکیل شبکه سلامت دانست و ادامه داد: تلاش میکنم با این طرح از متمرکز شدن طرح سلامت در یک استان جلوگیری کرده و آن را در تمام نقاط کشور گسترش دهم.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری راه توسعه نظام جمهوری اسلامی را توسعه جمهوریت دانست و ادامه داد: باید کارها در کشور تقسیم شود؛ این در حالی است که در کشور ما هر استانی میتواند همه چیز را به تنهایی و به خوبی اداره کند.
وی با اینکه شرایط روز کشور ایجاب می کند که توسعه اجتماعی ایجاد شود، ادامه داد: توسعه اجتماعی زمینه ساز توسعه سیاسی است و ذهنیت دولتهای گذشته همواره این گونه بوده که آنها باید خود در تمام امور تصمیمگیری کنند، در حالی که طبق مصوبات باید آنها کشور را اداره بکنند.
غرضی با بیان اینکه در تعویض استاندارها سلیقهای برخورد نمی کنم، ادامهداد: اگر فردی دارای پایگاه اجتماعی قوی باشد، از نظر من موفقتر از فرد متخصص در اداره جامعه عمل میکند، به این ترتیب مهمترین موضوع در کشور ما داشتن پایگاه اجتماعی و مردمی قوی است.
کاندیدای ریاست جمهوری یازدهم درباره کم بودن سفرهای استانی خود نیز گفت: تشخیص اجتماعی من این است که تبلیغ در رادیو و تلویزیون اثر اجتماعی بیشتری نسبت به سخنرانی من در شهر و استانی کوچک دارد؛ به همین دلیل این نوع تبلیغات را در رأس فعالیتهای انتخاباتی خود قرار دادهام.
وی درباره اتهامات اقتصادی خود در سال 76 نیز گفت: در آن سال دو نفر با شکایت من به دادگاه آمدند که یکی از آنها مهدی نصیری و دیگری ده نمکی، فیلمساز مطرح امروز است.
غرضی ادامه داد: آقای مهدی نصیری بعد از بهمن سال 75 با دریافت مجوز از ارشاد شروع به نوشتن مقاله علیه من در روزنامه خود کرد که من نسبت به این موضوع به دادگاه شکایت کرده و براساس رأی همان دادگاه نیز جناب نصیری محکوم شد؛ در آن دادگاه آقای دهنمکی به عنوان شاهد اعلام کرد که مستنداتی برای مشکل اقتصادی من در اختیار دارد که من همان جا به او گفتم اگر مستنداتی در این زمینه دارد حتماً در محکمه مطرح کند، اما تا به امروز هیچکدام از این مستندات را مطرح نکرده است و بعد از آن جریان هم دیگر خبری از مهدی نصیری و آقای دهنمکی ندارم.
کاندیدای ریاست جمهوری یازدهم ادامه داد: همینجا در مقابل دوربینهای تلویزیونی اعلام می کنم که اگر کسی مستنداتی در زمینه فساد مالی من در اختیار دارد، میتواند آن را در محکمه مطرح و علاوه بر آن، آن را نیز به خود من ارجاع داده تا درباره آن به وی پاسخگو باشم.
وی در پاسخ به این سوالی مبنی بر اینکه چرا تا کنون درباره اعضای کابینه خود صحبتی نکردهاید، اظهار داشت: در این زمینه صحبتی نکردهام؛ زیرا میدانستم که هنوز رأی ملت را در رابطه با شعارهای خود به طور کامل بدست نیاوردهام، اگر شعار توسعه جمهوریت و اسلامیت من توسط مردم و با رأی آنها تأیید شود کابینه خود را براساس سه اصل قبول شعارهای دولت من، تعهد در قبال جامعه و تعهد در قبال مجلس شورای اسلامی معرفی خواهم کرد.
غرضی تأکید کرد: در تشکیل کابینه حتماً از احزاب مختلف استفاده خواهم کرد.
کاندیدای ریاست جمهوری یازدهم درباره حضور نظامیان در اقتصاد کشور نیز اظهار داشت: اگر بتوانم حکومتی با پایگاه اجتماعی قوی در سطح جامعه ایجاد کنم و 50 میلیون نفر را به پای صندوقهای رأی بیاورم میتوانم با رانتخوارها و مفسدان اقتصادی مبارزه کنم، در غیر این صورت توانایی مقابله با آنها را نخواهم داشت، به این ترتیب باید برای توسعه اجتماعی و عدالت برابر در سطح جامعه، دولتی بر سر کار بیاید که با رأی بالا بتواند با مشکلات اقتصادی مبارزه کند.