مجتبی محمودی مهماندوست در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد؛ بیان کرد: از حدود 600 نامزد انتخابات شورای اسلامی شهر در مشهد قریب 400 نفر یعنی دو سوم فاقد تخصص های لازمه شهری بوده و صرفا مدعی امور فرهنگی هستند و بدون هرگونه تخصصی در مقوله های شهری و اجتماعی وارد این عرصه شده اند.
وی افزود: شهر پدیدهای اجتماعی است و برای حضور در جایگاه شورای شهر، تعهد اقتضا میکند که نامزدهای واجد تخصص در یکی از زمینههای کاربردی مانند شهرسازی، حمل و نقل درون شهری و تاکسیرانی، ترافیک، حمل و نقل ریلی، برنامه ریزی شهری، معماری، تاسیسات شهری، فنی و عمران، هنرهای حجمی و تجسمی، تربیت بدنی، امور زائران و گردشگری، محیط زیست و بهداشت محیط و امور حقوقی باشند.
این فعال سیاسی همچنین از روند سیاسی و انتفاعی بسته شدن لیست های انتخاباتی انتقاد کرد و گفت: لیست های موسمی که گهگاه توسط گروه های بیهویت و بی هیچ اساسنامه و مرامنامهای و فقط در روزهای تبلیغات، قارچ گونه میرویند میبایست توسط ناظران انتخاباتی کنترل شده و با فرصت طلبان برخورد شود تا فراتر از مصالح افراد و گروه ها، نفع عمومی و فرآیند آبادانی شهر در اولویت شورای چهارم باشد.
محمودی التزام عملی نامزدها به منویات رهبرمعظم انقلاب اسلامی در عرصه های مختلفی مانند ضرورت قانونمداری، تحولگرایی و برخورداری نامزدها از سلامت نفس و روحیه مجاهدت و کار جمعی، کارآمدی و تجربه را از جمله شاخصه های مدنظر برای انتخاب اصلح در عرصه شوراها دانست.
وی بیان کرد: تکثر کاندیداهای شوراها در بسیاری از شهرها حقیقی نیست و به دلیل عدم تخصص مرتبط عمده نامزدها درامور شهرسازی نه تنها باعث کیفی شدن جایگاه شورا نیست، بلکه سبب تصادفی بودن ترکیب شورای آینده و سردرگمی بیشتر مردم میشود.