آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۵۱۳۹

فعالیت 11480 نفر عامل نظارتی در انتخابات خراسان رضوی

رئیس هیئت نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری خراسان رضوی از حضور 11 هزار و 480 نفر عامل نظارتی بر انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام حسن شریعتی ظهر امروز در نشست خبری در مشهد، با بیان اینکه حضور پرشور مردم در انتخابات، باعث اقتدار جمهوری اسلامی و یاس دشمنان است، گفت: مردم بار دیگر در این انتخابات جمهوریت نظام را نشان می‌دهند؛ نظامی که کاملا یک ساختار مردم سالاری دینی را دارد.


وی با بیان اینکه چشمان دشمنان و دوستان نظام اسلامی به میزان حضور مردم پای صندوق‌های رای است، گفت: مردم به عنوان تکلیف شرعی، عقلی و ملی خود باید حضوری پرشور را در پای صندوق‌های رای به نمایش بگذارد.


رئیس هیئت نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری در خصوص اقدامات این هیئت گفت: تدابیر نظارتی لازم برای صیانت از آرای مردم و تضمین سلامت انتخابات در روز 24 خرداد اندیشیده شده است.

 

حجت الاسلام شریعتی ادامه داد: هیئت‌های نظارت در شهرستان‌ها و بخش‌های استان تعیین شده‌اند و آموزش‌های لازم برای همه عوامل نظارتی داده شده است و تعدادی هم به عنوان هیت‌های نظارتی از استان مشخص شده‌اند.


وی گفت: در مجموع 11 هزار و 480 نفر عامل نظارتی در استان هستند که تعداد ناظرین ذخیره نیز 229 نفر است و در مجموع، تعداد 6810 نفر ناظرین اصلی هستند که در محل شعب اخذ رای مستقر و بر چگونگی اخذ رای و شمارش آرا نظارت می‌کنند.


رئیس هیئت نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری افزود: 4045 نفر هم به عنوان ناظر مسئول انجام وظیفه می‌کنند. یعنی کسانی که مسئولیت نظارت بر یک شعبه اخذ رای را دارند. این تعداد نفر برابر تعداد شعب اخذ رای هستند.


حجت الاسلام شریعتی با اعلام 505 نفر سر ناظر گفت: برای هر هشت شعبه یک سر ناظر تعریف شده است که وظیفه سرکشی از ناظرین را دارد. بنابراین به طور میانگین در هر شعبه اخذ رای در استان سه نفر ناظر بر انتخابات ریاست جمهوری حضور دارد.


وی ادامه داد: علاوه بر بازرسین هیئت‌های بازرسی شهرستان‌ها و بخش‌ها 52 نفر به عنوان بازرس استانی در نظر گرفته شده‌اند که بر عملکرد هیئت‌های نظارتی در بخش‌ها و شهرستان‌ها نظارت می‌کنند و به شعب اخذ رای اعزام می‌شوند.


رئیس هیئت نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری در خصوص نحوه تعیین ناظرین گفت: ناظرین طبق قانون از بین افراد متدین، امین و آگاه به موازین قانونی انتخابات گزینش شده‌اند.


رئیس هیئت نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری گفت: شورای نگهبان از چند سال قبل شبکه نظارتی در شهرستان‌ها و بخش‌ها را تدارک دیده است و به تعداد مورد نیاز از بین متدینین انتخاب کرده و دعوت به همکاری می‌کند.


وی بیان داشت: برای هر کدام از این افراد یک پرونده نظارتی در هیئت‌ها تشکیل شده و تحقیقات کامل انجام می‌شود و نتیجه آن در شبکه نظارت شورای نگهبان ثبت می‌شود.


رئیس هیئت نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه این افراد در طول سال در جلسات آموزشی شرکت می‌کنند، گفت: از این طریق افراد به روز می‌شوند و به محض برگزاری هر انتخاباتی آموزش‌های موردی و تخصصی به آنها داده می‌شود. همچنین از این طریق در انتخابات‌های آینده نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار